bak kapalı olman avantaj ıste ..bırazdaha bekle sen de boyatırsın canım..benim herzaman gittiğim kuaför de yani sahibi kadın yenı doğum yaptı ve saçını boyattı:) bi sakınca olmuyor demekkı...zaten duramam böyle ya yarısı sarı yarısı kendı saçımın rengi şuann..
ya kuaför ler evet dıo ama dr onaylamayıncsa ıcıme sınmıyo cıx
canlarım benım ananem bızde uyukluyodu gırdım uyandı şmdi çıkayım
gorusuruz caanımgrşş..bende çıkıyorm çamaşırları toplimm öfff
hayırlı aksamlarrr hanımlar....
gorusuruz caanım
hg.canımhayırlı aksamlar
cnm merhaba gecmışı okumadan daldım naptın cnm sonucuu aldın mı bı karara vardınmı yukarıda adıımı yazmamışın uzuldum ama napalım hastasın sana kusmuyom ama ıyıleşnce haber ver kuscem bı ara tamammı
slm bibeklerim..nasılsınız bakem..
ben bugün saçlarımı boyattım...degısıklık ıyı geldı yaww..
ıkıde bir aynanın karsına gecıp saclarımla oynıyorum:115::115::115::115::115::115::108::108::108::108::108:
Ben geldim ama malesef yine telden giriyorum
Insaallahhhhhhh haftaya cuma net baglanacak yine evime. Biliyorsunuz cepten girmek cok ama cok eziyet.
Nasilsiniz hamisler. Umarim hersey yolundadir.
Hamis olmak isteyenler batlariniza az kaldi ve geri sayim heyecani baslamistir
Adetli hatunlar yeni doneme bomba gibi girin hic morel bozmayin ve bol bol tatli seyler yeyin.
Benim adetliyken tatli cekerde o bakimdan soyledim
Sanirim yine ufak bi gerginlik olmus ama kim nedemis. Neden demis bilmiyorum. O yuzden ortaya soyluyorum. Bende diger topiklerde dolasiyorum sohbet ilgimi cekersede okumakla kalmiyorum yaziyorumda. Ve bazen oralarda tanidiklarimlada karsilasabiliyorum. Hic kimse kimseye hesap vermek zorunda degil. Biz hepimiz hesabimizi Allaha verecegiz. O yuzden kimse kimseye darilip kirilmasin. Bazen burasi okadar bos oluyorki baska topiklere bakiyor insan. Maksat muhabbet etmek degilmi? Tamam burda aci tatli seyler paylasiliyor ama baska yerlerde insan yazma geregi duyabiliyor oan. Sirf icimden atabileyim diye yaziyorsun. Buda herkezin dogal hakki. Opuldunuz. Amma yazmisim ha helal bana
ayyyy bisde seni sevios kuzumkızlar aşkım kabardı yazıyım dedim:)))hepinizi cok sewiyom ben:)inanın sanki yıllardır tanıyo gibiyim sizi.herkes birbirinin derdini dinliyo tawsiyelerde bulunuyo yardımcı oluyo allah razı olsun bu sitenin kurucusundan:)topiği acanlardan:))seydadan,meriden,sekercinin kızından.sakın hamile kalanlar topiği terketmesinler,iyi günde kötü günde burda sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım...inanıyorum ben hepimiz anne olacaz...yaz geldi hava ısındı içim kıpır kıpır oldu mutlu olunca inancım kendime güvenim artıyo benim:)beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır...allah hepimizin yanında olsun..hepinizi çoookk sewiyorum canım dostlarım:)
kızlar bı kaç defadır ben giriyorum topiğe ortada hep bı hayırsızlık hep bı sıtem hep insanlara sucluluk duygusuna sebebiyet veebılecek can sıkıcı cumleler okuyorum hamıle olan arkadaşlarımızı isim isim veroorum yaren elifzade merı nil erva2008 suay şekercınınkızı aklıma gelenler su anda bunlar hatırlamadıklarım varsa affola lutfen sureklı olarak işte işlerı bıttı başka topiklerde gezılıyo işte ağlaşmak varken burdaydılar sonrasında vazgectıler tarzı bı tavu-ır takınmak yerıne kım kımın hakkında ne duşuncesı varsa dırek olarak yazsınn he burdan yazmak istenmıyosa özelden atılsn gercekten benım canım sıkılmaya başladı her gırdığım de bı tur cumleler okumaktan
Neyse ben biraz biseyler yazip kacayim
Sanki demin cok az yazdim
Yarin arkadasin nisani var oraya gidecegiz esimle. Tam 4saate yakin yolculuk. Oyoyoy nasil gecer bilmem.
Simdi ben aslinda ne giyecegime karar vermedim daha ama sanirim abartmayacagim giyim konusunu cunku evde olacak nisan
Pazar aksamida davetliyim. Pazartesiden itibarek 2hafta boyunca tum gun yani 8den 16ya kadar calisacagim.
Peki neden anlattim bunlari?
Cunku yogun oldugumu belirtmek istediimm
Turkiyeye agustosta degil ekimde gidiyorum. Aglamak istiyorum ama olsun 1hafta yerine 2haftaligina gidecegim juuuupppiiiiii.
Ekim e daha cooook var. Daha coook calismaliyim
Tabi ben yazana kadar gitmezse
Iyiiyim canim cok sukur. Sen nasilsin?Insaallah sende pipi aa bak yanlislikla pipi yazdim pitpit yazcaktim. Demek pipiyi gorecen hehe. Insaallah hersey duzelecek
Yok canim ben nete kacak giriyordum yani komsu sagolsun. Simdi birden kayboldu sifresiz net sanirim komsunun neti yok. Bende artik kendi netimi kullanacam bundan sonra. Baglattirdim. Sanirim 1hafta olmadan gelir.
Umarim kusuruma bakmazsin canim. Islerim biterse erkende gelmeye calisirim. Yarin sabah 9da yola cikacagiz o yuzden hazirligimi yapmaliyim. Gorusuruz. Kendine iyi bak.
Bu ceple yazana kadar islerim biterdi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?