Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bak kapalı olman avantaj ıste ..bırazdaha bekle sen de boyatırsın canım..
ya kuaför ler evet dıo ama dr onaylamayıncsa ıcıme sınmıyo cıx

canlarım benım ananem bızde uyukluyodu gırdım uyandı şmdi çıkayım

canım aslında boyaların bılınen bı yan etkısı yokmus bebek ustunde bı yerde okumustum..
gorusuruz canım kib.

ne o dilber hanımm bi bakıp çıktınıs insan selam verir
poff niden kimse yokk simdi ben çıkarım siz gelirsinizz nese
kıslar aksam gelirim inşallahh......

bebeğim yerim seni:))valla unutmusum affet...kistim kötü huylu değilmiş tatlımm adetle atılabilir dedi doktor..bi sonraki adet bitiminde kontrole gitcem...inş atılır tatlım yaa soğan kürü yapıyorum devam etcem ona.

Ben geldim ama malesef yine telden giriyorum
Insaallahhhhhhh haftaya cuma net baglanacak yine evime. Biliyorsunuz cepten girmek cok ama cok eziyet.
Nasilsiniz hamisler. Umarim hersey yolundadir.
Hamis olmak isteyenler batlariniza az kaldi ve geri sayim heyecani baslamistir
Adetli hatunlar yeni doneme bomba gibi girin hic morel bozmayin ve bol bol tatli seyler yeyin.
Benim adetliyken tatli cekerde o bakimdan soyledim

Sanirim yine ufak bi gerginlik olmus ama kim nedemis. Neden demis bilmiyorum. O yuzden ortaya soyluyorum. Bende diger topiklerde dolasiyorum sohbet ilgimi cekersede okumakla kalmiyorum yaziyorumda. Ve bazen oralarda tanidiklarimlada karsilasabiliyorum. Hic kimse kimseye hesap vermek zorunda degil. Biz hepimiz hesabimizi Allaha verecegiz. O yuzden kimse kimseye darilip kirilmasin. Bazen burasi okadar bos oluyorki baska topiklere bakiyor insan. Maksat muhabbet etmek degilmi? Tamam burda aci tatli seyler paylasiliyor ama baska yerlerde insan yazma geregi duyabiliyor oan. Sirf icimden atabileyim diye yaziyorsun. Buda herkezin dogal hakki. Opuldunuz. Amma yazmisim ha helal bana

aaa nartanem nasısın?
ay ben senin evine net bagandı biliodum..

seni özlemiştim iiki geldin

Neyse ben biraz biseyler yazip kacayim
Sanki demin cok az yazdim

Yarin arkadasin nisani var oraya gidecegiz esimle. Tam 4saate yakin yolculuk. Oyoyoy nasil gecer bilmem.
Simdi ben aslinda ne giyecegime karar vermedim daha ama sanirim abartmayacagim giyim konusunu cunku evde olacak nisan

Pazar aksamida davetliyim. Pazartesiden itibarek 2hafta boyunca tum gun yani 8den 16ya kadar calisacagim.
Peki neden anlattim bunlari?
Cunku yogun oldugumu belirtmek istediimm

Turkiyeye agustosta degil ekimde gidiyorum. Aglamak istiyorum ama olsun 1hafta yerine 2haftaligina gidecegim juuuupppiiiiii.
Ekim e daha cooook var. Daha coook calismaliyim

ayyyy bisde seni sevios kuzum
moralinin böle olması ne güsel..işte böle bir kadın olursan bebişin hemen gelir sana..

böle tatlı,mutlu,huzurlu bir anneyi kaçırmak istemez bence
buarada kistinin ii huylu olmasına çok sevindim canm...

ben bu topici hayatta terk etmem sizlerin dualarıyla yaşıyorum bu duyguyu ben...
sizlere duamla sizlerde yaşıcaksınız inanıyorum

ovvvvvvvvvvv çok sert

kız kanak canın mı sıkkın senin
ya tabiki isteyen baska yerlere de yazar ona bi lafı kimsenin olamaz ama..
ham,le kalınca burayı boşlamakta cidden haksızlık..

hep şöle düşünüorum ben hamile olmasaydım hep arkadaslarım kalıp gitseydi ama gelmeseydiler nasıl olurdum..biraz kötü zamanlar yasıyorum o yüsden bazen aksatıorum ama bilgisayar açtıgım her an girip topicime bakıorum..

kendimi sizsiz..sizi de ben siz bırakmam

Tabi ben yazana kadar gitmezse

Iyiiyim canim cok sukur. Sen nasilsin?Insaallah sende pipi aa bak yanlislikla pipi yazdim pitpit yazcaktim. Demek pipiyi gorecen hehe. Insaallah hersey duzelecek

Yok canim ben nete kacak giriyordum yani komsu sagolsun. Simdi birden kayboldu sifresiz net sanirim komsunun neti yok. Bende artik kendi netimi kullanacam bundan sonra. Baglattirdim. Sanirim 1hafta olmadan gelir.

canımmmmmmmmmmmmm ben sana yzdımya..görmedn sanırım
ekimde geliyosun demek olsun kuzum.
2hafta kalacksan 1ay daha beklemye deger bnce

yok kuzum gtmem ben kadrolu elemanıyım buranın

bende ehh iyi olmaya calışıorum.pıtpıtları daha duyamadık ama Allah ım büyük diyorum..
ohhh hayrlı olsun netinde bağlat tabiya insanın kendi neti gbi yok

Umarim kusuruma bakmazsin canim. Islerim biterse erkende gelmeye calisirim. Yarin sabah 9da yola cikacagiz o yuzden hazirligimi yapmaliyim. Gorusuruz. Kendine iyi bak.

Bu ceple yazana kadar islerim biterdi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…