Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar benım acılarla dolu dızım son buldu ben şimdi kızımı yıkayıp yatıracağım bakın ozamana kadar gıtmezsenız sıze şeker vercemmmm cıkolata vercemmm tammamı bekleyın benıııı

ne iliyim bende anlamadım valla ilk gittiğim çatlatma iğnesi yapan dr dedi şeydayla ben görüşeyim ozaman bir yardımcı olsun bana

cx aa o dr değil cnm öle sanmış kendını anlaman ıcın rahım fılmı lazım yanı o aklına ne geldıyse sıralamış sen yıne yap ama uzulme tıkalı şeysım dıe

cx aa o dr değil cnm öle sanmış kendını anlaman ıcın rahım fılmı lazım yanı o aklına ne geldıyse sıralamış sen yıne yap ama uzulme tıkalı şeysım dıe

aklına ne geldiyse sırala sözünü dr içinmi dedin yoksa şeydanın oturma banyosu fikirlerinimi anlamadım yapmıyımmı yani oturma banyosu falan zaralımı olur

aklına ne geldiyse sırala sözünü dr içinmi dedin yoksa şeydanın oturma banyosu fikirlerinimi anlamadım yapmıyımmı yani oturma banyosu falan zaralımı olur

ay dur gıtmeden yazayım dr un dedıklerı ttalım şeyda kendıde uygulamış denemış hatta o ay gebe kalmış şeyda mucizem77 tatlım benım

kızlar cepten sizin için giriyorum bu saatlerde geçen ay 30 nisan adet oldum ve bu ay Lekelenme yaşadımBugun 3.gün kan test yaptırdım sonuç 44,35 düşük geldi bana sizce acil yorum bekliyorum:)

kızlar cepten sizin için giriyorum bu saatlerde geçen ay 30 nisan adet oldum ve bu ay Lekelenme yaşadımBugun 3.gün kan test yaptırdım sonuç 44,35 düşük geldi bana sizce acil yorum bekliyorum:)

aa maşalla ttalım benım gebesın bak nıl arkadaşımız ın tam 5 gun gecmesıne ragmen değerı 19 du ve13 14 haftalık gebe
önemlı olan pazartesı 2 ye katlamış olması demek gec döllenme yaşadınnn aaaa çok svındım
demen lekelenme ya yerleşme ya yumurtla ıçınmış

kızlar bu arad nilden haber var gelmış sağlıcakla trabzondan sakaryaya bıraz belı ağrımışa ama idare etmış yatmış uzanmış falan çok şukur bebişi içeren bı sorun yaşamamış

canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)

tatlım benım 27 mayıs olabilr cunku kana bı kaç gun sonra gecmeye başlıyo ee 1 hafta sonra olmuş kan testı ilşkiden bak benım 11 yada 12.gun idrarda cıkmıştı yumurtlamadan ee duşun kanda daha erkekn cıkıyo 10 gune engec kesenıde görursun oh oh

canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)

tatlım benım 27 mayıs olabilr cunku kana bı kaç gun sonra gecmeye başlıyo ee 1 hafta sonra olmuş kan testı ilşkiden bak benım 11 yada 12.gun idrarda cıkmıştı yumurtlamadan ee duşun kanda daha erkekn cıkıyo 10 gune engec kesenıde görursun oh oh

yok Kuju bence 16 mayıs neden mi? İlk 2 gün 45 saat çaba veriyor içeri girmek için sonra 2 günde bölünüyor bunları sayma :) kaldı mı 12 gün zaten 7 günden sonra başlıyormuş kanda salgılanmaya ve 2 günde bir artsa katlansa ancak bakalım pazartesi ne olacak yine düşmesinde

ama ttalım benım yumurtlamadan 11 gun sonra testte cift cizgı çıktı ee duşun kanda daha önce cıkıyo hem mayıs 16 olsaydı deger daha yuksek cıkarmdı amannn zaten gerısı yalan bak gebesın resemn bıde katlandımmı deyme keyfımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…