ay ayy arasını yesinler seninnn yaa
ama kuzum benım tup tıkanıklığı nasıl anlaşılıyo kı rahım filmı desen ee onda acılıyo zaten
kızlar benım acılarla dolu dızım son buldu ben şimdi kızımı yıkayıp yatıracağım bakın ozamana kadar gıtmezsenız sıze şeker vercemmmm cıkolata vercemmm tammamı bekleyın benıııı
ne iliyim bende anlamadım valla ilk gittiğim çatlatma iğnesi yapan dr dedi şeydayla ben görüşeyim ozaman bir yardımcı olsun bana
kızlar benım acılarla dolu dızım son buldu ben şimdi kızımı yıkayıp yatıracağım bakın ozamana kadar gıtmezsenız sıze şeker vercemmmm cıkolata vercemmm tammamı bekleyın benıııı
cx aa o dr değil cnm öle sanmış kendını anlaman ıcın rahım fılmı lazım yanı o aklına ne geldıyse sıralamış sen yıne yap ama uzulme tıkalı şeysım dıe
aklına ne geldiyse sırala sözünü dr içinmi dedin yoksa şeydanın oturma banyosu fikirlerinimi anlamadım yapmıyımmı yani oturma banyosu falan zaralımı olur
ay dur gıtmeden yazayım dr un dedıklerı ttalım şeyda kendıde uygulamış denemış hatta o ay gebe kalmış şeyda mucizem77 tatlım benım
kızlar cepten sizin için giriyorum bu saatlerde geçen ay 30 nisan adet oldum ve bu ay Lekelenme yaşadımBugun 3.gün kan test yaptırdım sonuç 44,35 düşük geldi bana sizce acil yorum bekliyorum:)
canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)aa maşalla ttalım benım gebesın bak nıl arkadaşımız ın tam 5 gun gecmesıne ragmen değerı 19 du ve13 14 haftalık gebe
önemlı olan pazartesı 2 ye katlamış olması demek gec döllenme yaşadınnn aaaa çok svındım
demen lekelenme ya yerleşme ya yumurtla ıçınmış
canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)
canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)aa maşalla ttalım benım gebesın bak nıl arkadaşımız ın tam 5 gun gecmesıne ragmen değerı 19 du ve13 14 haftalık gebe
önemlı olan pazartesı 2 ye katlamış olması demek gec döllenme yaşadınnn aaaa çok svındım
demen lekelenme ya yerleşme ya yumurtla ıçınmış
canım İnşallah Ya maşallah sende 17 haftalık olmuşsun Ya benim anlamadım en son iki ilişkim biri 16 mayısdiğer 27 mayıs ben hangisinde kaldım:)? Dün lekelenmemden sonra Bugun şeffaf ve açık sarı akıntı geldi protestan içtim geçti sence neylm ben:)
yok Kuju bence 16 mayıs neden mi? İlk 2 gün 45 saat çaba veriyor içeri girmek için sonra 2 günde bölünüyor bunları sayma :) kaldı mı 12 gün zaten 7 günden sonra başlıyormuş kanda salgılanmaya ve 2 günde bir artsa katlansa ancak bakalım pazartesi ne olacak yine düşmesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?