Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
arkideşlerim naıslsınız? giremedim dün sabah sağlık ocağına gittim kan verdim çarşamba öğleden sonra sonucları almaya gideceğim.hiç bir umut ve his yok içimde ama güzel allahım bana bir sürpriz yapar inşallah.

kızlar Bugun doktora gittim ve doktor hayırlı olsun hamilesin dedi değer düşük diye kan alırlar sandım diye düşündüm ama doktor kanama olmadıkça gerek yok dedi. Bazı hastanelerin para tuzağıymış:) 15 gün sonra çağırdı bebiş kalp sesi dinlicekmişiz:)progestan ve multivltamln verdi yuppi diyelim mi artık:)

hayırlı uğurlu olsun tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

gözün aydın canım darısı bizlerin başına

canim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik nasip etsin INSALLAH bebegini saglikli ve sihhatli kucagina alacagin gunleri de gorursun hayirlisiyla

canlarım napıyosunuz bakalım ya şu temizlik bi bitseydi doğru dürüst giremiyorum yaaaa

benimde son 2 gün hadi bakalım darısı başımızaaaa

Son düzenleme:
denoız canımmmm ay okudum cok sevındım tatlım ya ay bi daha haftaya falan kese görunur sonra kalp atışı derken oh oh

iyi kuş sen napıyon bakalım ay bende temızlıgı bugun bıtırdımmm ohhh mis gıbı ne mutluyum bellı değil

benimde yarın bitecek artık temizliğim mis gibi oldu evim misssss yarın bi test yapayım diyorum 6snda batım ne dersin göğüs ağrılarım var sürekli idrara çıkıyorum turuncu şekilde kasıkta batmalar koku hassasiyeti baş ağrısı bat da olmazsam testte çıkmazsa tekrar yaparım günü geçmes benim biliyosun nasılsa olmadı bidahaki aya acelemiz yok

şeytana uydum akşam akşam başka bir jinekolog aradım aramaz olaydım demez mi değerin çok düşünmüş yarın tekrar kan aldırmak lazım değerin düşükmüş 3 katına çıkmadıysa düşük olur dedi Bugun ki doktorum niye rahattı sorunlu olsa o da aldırtırdı ne dersiniz?

oh oh rahatız deswne benımde buyuk yuk kalkt valla tatlım belirtılerınde var yarın ayın 5 ı ee maşallla senın gec edet olma gıbı sorunlarında yok ayyy bence yap bizede yaz kuzum ya

amannnn kuzm valla ben kımyasal gebelıkte 5 kere kan aldırdımne oldu sonuç falan değişmedeı ama bu sefer baktım idrar testınde cıktı adetım 8 gun gectı dırek karından keseyı görduk kan yuksek olsada duşuk olsada sonuç değişmicek bence sen bekle tam bi hafat sonra dr a gıt kan da stres taamen yada illa istıyosan sağlık ocağında yaptır

oh oh rahatız deswne benımde buyuk yuk kalkt valla tatlım belirtılerınde var yarın ayın 5 ı ee maşallla senın gec edet olma gıbı sorunlarında yok ayyy bence yap bizede yaz kuzum ya

evet belirtilerim var kuzum ama gebeliğe hazırlıkta olabiliri ben hamiş kalmadan önceki ayda bu şekilde belirti yaşamıştım gebeliğe hazırlık yapıyordu vücudum bakalım görücez allahım hayırlısını versin nasılsa acelemiz yok geç olsunda güç olmasın inşallah

şeytana uydum akşam akşam başka bir jinekolog aradım aramaz olaydım demez mi değerin çok düşünmüş yarın tekrar kan aldırmak lazım değerin düşükmüş 3 katına çıkmadıysa düşük olur dedi Bugun ki doktorum niye rahattı sorunlu olsa o da aldırtırdı ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…