Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iidr cnm sen nasılsın bakalımm ne vr ne yoq

iidir bebem ne olsun bu ay herseyı yaptım..çömlekten tut süt buharı ve çörek otu rabbimden hayırlısı artık...adetıme 8 gün var sol kasıgım agrıyıp duruyo sankı adet olcan diyo banaaa..sen neler yapıyon cnm hala gelenın gıdenın yokmus..su adetın hayırlısıyla bı düzene girseee

tzmm cnm artık her şey allha emanet sen düşnme eğer olmassada rbbm saatini bekletiyor demktr cnm..düşünme artık ...8 gnmüş 4 gnmş bırk bunlrı

bende salı yada çrşmba gtcem bakalım ne olo ....hahah hayali bebm vr ama düşmek bilmoo

doğru diyon cnm düşünmemek..
benimde diğer arkadaşlarında sorunu bu..elde deil çünkü..neyseki
ayın 8 inde annemlere gitcem bi beş gün ordayım...
olursam da orda olcam ...14üne randevu aldım..doktorla adam akıllı konusmk için...bakalım ne olcak...git bakalım cnm dr ne dicek ...habersiz bırakma bizide ..kıs hayali
olmasın gerçek olsun...dokuz ay tutunsun bırakmasın seni emiii

evet cnm düşnememk en güzelii ben umudumu yitrdiğim ay hamile kaldım innkii

ay cnm hamile olsak 5 testen birinde çıkr dimi yok hiçbiirnde çıkmadı nerdee hamillk kaldı

evet cnm düşnememk en güzelii ben umudumu yitrdiğim ay hamile kaldım innkii

ay cnm hamile olsak 5 testen birinde çıkr dimi yok hiçbiirnde çıkmadı nerdee hamillk kaldı

sen hayırlısıyla bi adet ol..sonra tedaviye başla...inş.gelcek bebişin...kıs sana samimi söluyorum..
test yapıp çizgileri görmeyi..eşime süpriz yapıp hamişim demeyi...ne bilim...o duyguları..
çok amaa çokkkkkkkkkkkk istıyorum...allahımıın izniyle bu topikteki bütün arkadaslarımın...
hamiş oldugunu görmekte istıom...rabbim gönlumuze göre versin inş...

amin cnm aminn...ztn şurda topu topu kaç kişi kaldık inşlhh bu yıl bitmeden hepimz hamiş kalcazzz

slm kızlar...
tarih 4 haziranı gösterıyo...
gecen sene bugun ayrıldık meleğimle...
o kadar heyecanlıydım kı onu gorcem dıye dr. bıle soylemekte zorlandı kucucuk kalbının durdugunu..
sımdı yasasaydı 6 aylık olucaktı kucamda uyutuyo olucaktım mıs kokulumu.
kurtajdan sonra sutum bıle geldı benımdr. bedenın erkenden hazırlanmış anneliğe ondan gelmiştir demişti
tabı takdırı ılahı rabbımin bı bıldıgı vardır elbet..sabırla beklıyorum ıkıncı kez hamıle kalmak ve anne olmak ıcın..
oyle yazım dedım kızlar bugun kv.le konustukda onun yanında aglayamadım .
amacım kımseyı uzmek moralınızı bozmak degıl içimi dökim rahatlım istedim..bı burası var..bı sız yakınsınız bana..allah razı olsun hepinizden..

iyiyim canım sağolasın dert döküyoruz işte ne yapalım sen nasılsın

bende ıyıyım tatlım derdi veren Allah hersyıne elhamdurullah .rabbım sevdıgı kullarına dert tasa verırmıskı benı hıc unutmasın dıye.vardır bu bekleyısımızdede bır hayır tatlışım

günaydınn herkese hayırlı sabahlarr hayırlı haftalar
nasılsınız kıslarr iyimisinizz ben iiyim sükürr
ben şöle geçmişe baktımm da
MERİİ,ELİF,LAMİŞ göremedim sizlerii merak ettimm sizlerii
umarım iyisinizdir iyi ve saglıklı haberlerinizii bekliyorumm

günaydın canım hayırlı sabahlar:))

aşkolsun berrin:84::84::84::84::84::84:

canımm yasadıgın kolay diil tabiki yasamayan anlamıyo bilmliyoo
allahım bi daha yasatmasın en kısa zaman da hamiş kalırsın insallah..
günaydın canım hayırlı sabahlar:))

aşkolsun berrin:84::84::84::84::84::84:
ne olduu kıs çıkmm gerektii bak geldimm ama sen gitmişsinn nesee
görüşürüz yinee ben burlardayım nasılsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…