senin düşük mü vardı canım neyden kaynaklandı düşük ne kadarlıktı canım kusura bakma ya
ttalım ben şuan 28 aylık evliym ve evlendmden beri hiç korunmadım 21 aylık evliyken hamile oldumu öğrndim ...17 ekim gecesi hamile kaldım işte..6 kasımda hamile oldumu öğrendim 22 kasımda düşük yaptık keseyi görmeye gtcekti akşm üzüri saat 4te ben sabh 7 de düşk yapodum işte doktora gttk fln düşk oldunu söldei benm tahmnime göre ya 5 ya da6 haftalıktı ...sonra 30 aralıkta adet oldum 17 ocakta btti sonra 16 şubatta oldum 29 şubatta biti sonra da 5 nisnada oldum 10 nisan da btt,i bir dha atık yok aaşdan
ümidinide yitirme bende var tuhaflık hormonlar yüksek kaldı sanırım çünkü adet oldum o dolgunluk daha inmedi canım
inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere o duyguyu yaşamak istiyorum :):)inşşş
Ama şeyda bu bile seni umutlandırmıyo mu hamile kalabiliyorsun Ben hiç kalamadım Ne olcağım belli değil
yok cnm innki umutlandırmıyo o ara ne oldu bilmiyorum ozamnda bebğim tutunamdı bana ...
bu defaki sıkı sıkı tutunur inşallah
amn cnm bi anasınn karnına girsinde tutunması için bolbol dua etcez inşlhh...
ben gidiyorum sen geliyosun güzelim
iiidr cicim sen nasılsın babakimm durumların keyflrin nsıl cnmhayırlı geceler kızlar nasılsınız? :80:
inşallah canım ben müsade istiyorum kızlara selam söyle Kendine dikkat canım benim Allaha emanet ol
iiidr cicim sen nasılsın babakimm durumların keyflrin nsıl cnm
iyiyim canım çok şükür beklemedeyiz işte bakalım gün sayıyoruz :18::18::18:
canım sen birara idrarını bardağa yapıp içine iğne atmayla ilgili bişey yazmıştın ya rica etsem onu bidaha anlatırmısın?
cnm şimdi plastik bardak ya da cam bardağa idrarını yapıyorsun sonra içine topklu iğne dikiş iğnesi ama kulanılmayan bir tane atıyorsun sonra ağzını folyoyla ya da kapakla kapıyorsun güneş görmiyen yerde 8 saat beklicek sonra iğne paslanmış kararmışsa hamilesin oldu gbiyse hamile değilsin demektr cnm
Allah razı olsun canım bekarsın ama bebek özlem,i cekmen beni şaşıttı
sağol canım testte negatif görünce üzülüyorum ya birde bunu deneyeyim dedim
cnm diyom ya yarın randevu alcm salı yada çarşmba gidem pazartes amilayt gnüü
evet cnm çokk zor..rabbm sanda hayırlı yuva kurmyı ardında bebiş versn bekletmedn artmadn cnm benm
evet ilginç değilmi ama sanırım fıtratt gereği belli bir yaştan sonra annelik özlem sanırım rabbim gül kokuşlu bebeleri önce sizlere sonra yuvaamı kurduktan sonra bana versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?