evet belirtilerim var kuzum ama gebeliğe hazırlıkta olabiliri ben hamiş kalmadan önceki ayda bu şekilde belirti yaşamıştım gebeliğe hazırlık yapıyordu vücudum bakalım görücez allahım hayırlısını versin nasılsa acelemiz yok geç olsunda güç olmasın inşallah
şeytana uydum akşam akşam başka bir jinekolog aradım aramaz olaydım demez mi değerin çok düşünmüş yarın tekrar kan aldırmak lazım değerin düşükmüş 3 katına çıkmadıysa düşük olur dediBugun ki doktorum niye rahattı sorunlu olsa o da aldırtırdı ne dersiniz?
amın tatlım ya ay varsada yarın çıkar zatennn ben dayanamayıp 3 gun çnce yapmıştım vallla sılıkte olsa çıkmıştı
canım senin değerin kaç çıktı ve adetin kaç gün geçti
öyle tabi canım varsa çıkar yoksada adet olacağımı bilirim il dışına çıkıcam o gün çünkü
nereye gidiyorsun babaklım elif hanımcımmmm
amannnn kuzm valla ben kımyasal gebelıkte 5 kere kan aldırdımne oldu sonuç falan değişmedeı ama bu sefer baktım idrar testınde cıktı adetım 8 gun gectı dırek karından keseyı görduk kan yuksek olsada duşuk olsada sonuç değişmicek bence sen bekle tam bi hafat sonra dr a gıt kan da stres taamen yada illa istıyosan sağlık ocağında yaptır
arkadaşımın düğünü var canım il dışına çıkıyoruz iki günlüğüne
canım yartın sonucu alda ona göre atacağın göbecıklerı hgesap edersınnnnn haaha
Sagol Kuzum haklısın :) can yoldaşım beraber neler atlattık bunu da atlatırız evde interneti problem var cepten giriyorum yazamazsam kızmayın
öyle tabi canım varsa çıkar yoksada adet olacağımı bilirim il dışına çıkıcam o gün çünkü
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? :80::80::80:
iyi kuşum sen nasılsın yaz temızliğimi bıtırmış olmanın hafıflığıyle çok keyıflıyım
iyi kuşum sen nasılsın yaz temızliğimi bıtırmış olmanın hafıflığıyle çok keyıflıyım
ne güzel sen halletmişsin bende yapıcam ama yağmur olayı tam anlamyıla bitmedi bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?