Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

amın tatlım ya ay varsada yarın çıkar zatennn ben dayanamayıp 3 gun çnce yapmıştım vallla sılıkte olsa çıkmıştı

canım senin değerin kaç çıktı ve adetin kaç gün geçti

amın tatlım ya ay varsada yarın çıkar zatennn ben dayanamayıp 3 gun çnce yapmıştım vallla sılıkte olsa çıkmıştı

öyle tabi canım varsa çıkar yoksada adet olacağımı bilirim il dışına çıkıcam o gün çünkü

Sagol Kuzum haklısın :) can yoldaşım beraber neler atlattık bunu da atlatırız evde interneti problem var cepten giriyorum yazamazsam kızmayın

Sagol Kuzum haklısın :) can yoldaşım beraber neler atlattık bunu da atlatırız evde interneti problem var cepten giriyorum yazamazsam kızmayın

cnm arkadaşım benım ya inşalla bu kez olucak ben inanıyorum bak bende tam 12 gun gecıktı ole gıtmıştım 23 çıkmıştı umudumu hıc kaybetmemıştım şimdikinin değerıne bıle baktırmadım sen bol bol dua et tatlım benım bende edıcem her hgelişmenıde yaz 1 haftadan öncede hıç bı mudahalae yapma

canım senin değerin kaç çıktı ve adetin kaç gün geçti

öyle tabi canım varsa çıkar yoksada adet olacağımı bilirim il dışına çıkıcam o gün çünkü

ooo ben yarene hamıleyken ustune gördum adetlıyım dıe ev taşıdık ay ne ağır kolıler taşıdımmmm neler neler bide adet bıtınce bek çalışmaları sık sık yavrucazım biz öğrenen adar 3 aylık olmuş tutunacak cana engel yok tatlım dımı

iyi kuşum sen nasılsın yaz temızliğimi bıtırmış olmanın hafıflığıyle çok keyıflıyım

tertemiz evinde güle güle sağlıkla otur inş. canım çok şükür iyiyim bende gün bekliyorum :18::18::18:

ne güzel sen halletmişsin bende yapıcam ama yağmur olayı tam anlamyıla bitmedi bu sene

aynen canım yağmur olayı bitmeden cam falan silmeme kararı aldım

herkese hayırlı aksamlarr kıslarr nasılsnızzz
DENİZZ arkadasımıs hamileymiş hayırlı olsun
allahım kucagına almayı nasip eder insallah
darısıı bizlerin basınaa hepmizim temennisi sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…