Iyi Aksamlar kizlar. size bi sorum olacak lutfen bilgisi olan ilgilensin, bugun adetin 14cu gunu klomen kullandim bu ay, vitamin falanda ..buggun ultrasona girdim yumoslar icin 13mm dedi sol tarafda, oysa bende hem sol hemde sag taraf feci agriyordu, sagda hic bi yomus yok dedi, bu aradaa2gun sonra gel dedi, 2gun sonra 18mm e kadar ulasa bilirmi yumoslar> boyla bir vakasi olan varmi ?
hımmm super bi hedıye he bende evlılık yıldönumu olarak test cubugunu vrmıştımmm
işte bende öyle olsun istiyorum
geçen ay doğum günü hediyesi vereyim demiştim olmadı bu ay bakalım artık pek ümidim olmasa da hayırlısı
bizde çarşamba perşembe küçük bi kaçamak yapıcaz inş. Iyi tatiller canım allah'a emanet ol
ay ben de sevgılıle gunu ıçın ıstemıştım olmadı nasıp bunayış ne zman cnm senın bat
nereye kaçıyonuz bakım
nereye kaçıyonuz bakım
eğer aksamazsa 6 sı canım
eşimin yeğeninin mezuniyeti var da fırsatı değerlendireceğiz inş. muğla tarafına
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
sinemmm nerlerdesın sen ne oldu sızın mahkeme
aa bıtmış az kalmış ayyy gelmesınler ya ecıkme olurmu normalde
yapsana yarın test
selm kızçeler nasılsınız bakalım
selm kızçeler nasılsınız bakalım
normalde hiç aksamazdı geçen ay 2 gün geç geldi ondan önceki ay da 4 gün erken gelmişti bu ay ne olur bilmiyorum
test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum canım yaa yine negatif görücem moralim bozulacak :26::26::26:
normalde hiç aksamazdı geçen ay 2 gün geç geldi ondan önceki ay da 4 gün erken gelmişti bu ay ne olur bilmiyorum
test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum canım yaa yine negatif görücem moralim bozulacak :26::26::26:
selamm canimmmm buralardayimmm samsundayim napimmm..mahkeme beklemede suan canim daha bisey yok yani..kocisim gelior allahin izniyle ayin 19unda yanimda:) siz napiosunuz nasil gidio hamislik ?masallah ne guzell cogaldi hamislerimiz allahim nazarlardan sakinsinnallahim isteyen herkeze nasip etsin... [/QUOTainnnnnnnnn inşlhla bizlerede nasip etsin kızlar bana dau edin buay tpbebek yapcam duanıza ihtiyacım var
ay valla kuzum benım ben kırızı görene kadar umudum bıtmezdı 2 gunde yapardım ee testte 1 tl olunca 5 10 alıyodum vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?