Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ıyı cnm sen nasılsın bakım
iidr cnm sanırım adet oluyorumm...haifften kahve lekeler geldii...yarında gelr..çarşmba da doktora gidom bende 10.30 da randevuu

hımmbilmicem cnm...sen kendini kötüsüne hazırla cnmmm

iidr cnm sanırım adet oluyorumm...haifften kahve lekeler geldii...yarında gelr..çarşmba da doktora gidom bende 10.30 da randevuu

slmm kızlar..
şeydacım;sonunda geliyolar hee..ii barii gelcekse gelsınlerde sende yoluna devam edebil,,iice manyadılar

senin test ucuzmuş bacım biz 5 tl ye alıyoz onun içinde öyle sık sık yapamıyoz

tatlım ben medıkalden alıyodum orda 1 tl hatta onla öğrendım adete 3 gun kal hassas ta yanı
aman öle oluncada sapıtıyodum tabı test yaparken adt olsamda ustemı gördum dıe yapıyodum

HOŞBULDUKK CİCİM NASILSIN BAKLIM KOCİŞİN GELOMUŞŞŞ...heycnlımıısn bakmm

iyiyim tatlimmmm ay hemde nasil varyaaa gun sayiyioruz beraber haha sanki dersin askerden geliooo...gel teskere gel teskere bitsin bu gurbettttttttttttt ehhuehuu ay seninde kirmizilar gelememis ama gelio,mus sanirimm allahtan hayirlisi ins. en kisa zamanda duzene girersinn ve evlatcigina kavusursun bebeimmm

zaten öyle yapıyorum canım
ağlama cnm yaaa...bunda şükür de bak benn tam 2 aydır gelemsini beklomm öle deme cnmm
slmm kızlar..
şeydacım;sonunda geliyolar hee..ii barii gelcekse gelsınlerde sende yoluna devam edebil,,iice manyadılar

ayy evet cnm sanırım gelooo çokk svençliym analtamm ya sanki hamile gbiyim hahah

ayy cnm benmm yaaaa..ne güzell ayy kavuşcn bida gticekmii pekiii....

evet gelo sanırım bu sefer ay gelsinde bende yoluma bakm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…