iidr cnm sanırım adet oluyorumm...haifften kahve lekeler geldii...yarında gelr..çarşmba da doktora gidom bende 10.30 da randevuuıyı cnm sen nasılsın bakım
hoşgeldin canım iyi çok şükür sen nasılsın?
dün sana sorduğumu yaptım iğne aynen çıktı canım :26::26::26: acaba günüm geçmediği içinmi yoksa hamiş olmadığım içinmi :44::44::44:
ay valla kuzum benım ben kırızı görene kadar umudum bıtmezdı 2 gunde yapardım ee testte 1 tl olunca 5 10 alıyodum vallaa
iidr cnm sanırım adet oluyorumm...haifften kahve lekeler geldii...yarında gelr..çarşmba da doktora gidom bende 10.30 da randevuuıyı cnm sen nasılsın bakım
dün sana sorduğumu yaptım iğne aynen çıktı canım :26::26::26: acaba günüm geçmediği içinmi yoksa hamiş olmadığım içinmi :44::44::44:
[QUOTE inşlhla bizlerede nasip etsin kızlar bana dau edin buay tpbebek yapcam duanıza ihtiyacım var
iidr cnm sanırım adet oluyorumm...haifften kahve lekeler geldii...yarında gelr..çarşmba da doktora gidom bende 10.30 da randevuu
hımmbilmicem cnm...sen kendini kötüsüne hazırla cnmmm
selamm canimmmm buralardayimmm samsundayim napimmm..mahkeme beklemede suan canim daha bisey yok yani..kocisim gelior allahin izniyle ayin 19unda yanimda:) siz napiosunuz nasil gidio hamislik ?masallah ne guzell cogaldi hamislerimiz allahim nazarlardan sakinsinnallahim isteyen herkeze nasip etsin... [/QUOTainnnnnnnnn inşlhla bizlerede nasip etsin kızlar bana dau edin buay tpbebek yapcam duanıza ihtiyacım var
aaa ne zman cnm ederız tabııııı
as cnm hosgeldinnn..
aaa ne zman cnm ederız tabııııı
ben deilim canimm haa :))demetdombayci tup bebek yapio...
ins. canim sende yavruna kavusursun biran once..dualarimiz isteyen herkeze
senin test ucuzmuş bacım biz 5 tl ye alıyoz onun içinde öyle sık sık yapamıyoz
HOŞBULDUKK CİCİM NASILSIN BAKLIM KOCİŞİN GELOMUŞŞŞ...heycnlımıısn bakmm
ağlama cnm yaaa...bunda şükür de bak benn tam 2 aydır gelemsini beklomm öle deme cnmmzaten öyle yapıyorum canım
slmm kızlar..
şeydacım;sonunda geliyolar hee..ii barii gelcekse gelsınlerde sende yoluna devam edebil,,iice manyadılar
ağlama cnm yaaa...bunda şükür de bak benn tam 2 aydır gelemsini beklomm öle deme cnmm
ayy evet cnm sanırım gelooo çokk svençliym analtamm ya sanki hamile gbiyim hahah
iyiyim tatlimmmm ay hemde nasil varyaaa gun sayiyioruz beraber haha sanki dersin askerden geliooo...gel teskere gel teskere bitsin bu gurbettttttttttttt ehhuehuuay seninde kirmizilar gelememis ama gelio,mus sanirimm allahtan hayirlisi ins. en kisa zamanda duzene girersinn ve evlatcigina kavusursun bebeimmm
slmm kızlar..
şeydacım;sonunda geliyolar hee..ii barii gelcekse gelsınlerde sende yoluna devam edebil,,iice manyadılar
öyle canım çok şükür halimize
şukur kız yazdın 2 culeee ben erva gırdı sandımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?