Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
görüşürzz cnmm bybyaa..sende allha emanet ol cicimm

hayrloa kız ne rhtsızlığın vr sen ne zmn doktora gidon

ohoo dün dedimm deli oldum inn

kabızlık cnm ama ben böyle bişey görmedim..sol yanımda acyip agrı var dik bile duramıyorum düşün...dünden beri kendımde deilim çocuk gıbı aglıcam artık o derece...dünde bi ara baktım ama hemen kapattım yatmak isityorum sureklı çünkü,,oyuzden görmemişimdir kusura bakma..perşembe gunu gidicem inşallahh ahh bi gitsemmmm..!

yy cnm yaa keşke perşmbeyi beklemsydnnn yaa çok kötü bişe o ıkınma bak hee..bence beklem yazıktr cnm yaa

Canım yumurtalik kıstın olabilir.aynilari bendede vardi Bi doktora gittim sag yumurtalikta kist var dedi.dik duramiyodum.ayaklarimi uzatıp yatamiyodum mideme kadar agriyodu

aaaaaaaaaaa bi bebiş daha gelcek hee,,,hadi hayırlı uğurlu olsunn..tebrik ederimmm

ay ne güsel ya ...arkadaşlar bir sorum olucak cvp verirseniz çok sevinicem bir iki haftadır vucüt ısımı ölçüyorum yumurtlama olduğum gün vucüt ısım 36.5di ogün akşam üstü yumurtladımı düşünüyorum kasık ağrısı ve sümüksü akıntı oldu ogün çalıştık ertesi gün vucüt ısım 36.8 oldu göğüslerim hassaslaştı 2gün acıdı va 36.8 de sabitlendi sandım ama bu sabah 36.5 e düşmüş çok üzüldüm adetime 9,10 gün var şimdi benim gebe kalma ihtimalim sıfır mı oldu yoksa önemli olan regl günündeki ısı düşüşümü..nolur bilgilendirin çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…