- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
şukur kız yazdın 2 culeee ben erva gırdı sandımmmmm
ayy hakket geçen hep aşada ben nilüü nilüüü diyom ses yok kaç gündür bu modda bu
bende diydoum ya eşi grdi ya erva diye
görüşürzz cnmm bybyaa..sende allha emanet ol cicimmkızlar bana müsade hepinize hayırlı geceler Allah'a emanet olun
hayrloa kız ne rhtsızlığın vr sen ne zmn doktora gidonyok kız o uyudu
şööle bı okuyım dedım önce yatıcaktım ama kaldımm..malumm bılıyon rahatsızım bıraz
ne ara dedin kız nilü diye
görüşürzz cnmm bybyaa..sende allha emanet ol cicimm
hayrloa kız ne rhtsızlığın vr sen ne zmn doktora gidon
ohoo dün dedimm deli oldum inn
kabızlık cnm ama ben böyle bişey görmedim..sol yanımda acyip agrı var dik bile duramıyorum düşün...dünden beri kendımde deilim çocuk gıbı aglıcam artık o derece...dünde bi ara baktım ama hemen kapattım yatmak isityorum sureklı çünkü,,oyuzden görmemişimdir kusura bakma..perşembe gunu gidicem inşallahh ahh bi gitsemmmm..!
yy cnm yaa keşke perşmbeyi beklemsydnnn yaa çok kötü bişe o ıkınma bak hee..bence beklem yazıktr cnm yaa
ben 3 aylık hamileyim kasıklarımda çok ağrı var dayanamıyorum yaane sancın vr cnm kii
ıkınmanında geldiği yokkı zaten cnm sancı var sol yanımda..az kaldı sabırr offf..
ben 3 aylık hamileyim kasıklarımda çok ağrı var dayanamıyorum yaa
ttalım bu konuda yardımm dokunamaz ama bacakrınn arsına yastık al bider ihml etme ben derim
kabızlık cnm ama ben böyle bişey görmedim..sol yanımda acyip agrı var dik bile duramıyorum düşün...dünden beri kendımde deilim çocuk gıbı aglıcam artık o derece...dünde bi ara baktım ama hemen kapattım yatmak isityorum sureklı çünkü,,oyuzden görmemişimdir kusura bakma..perşembe gunu gidicem inşallahh ahh bi gitsemmmm..!
inşallah canım sen ne kadarlık evlisin yas kac canım
aaaaaaaaaaabi bebiş daha gelcek hee,,,hadi hayırlı uğurlu olsunn..tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?