Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaaaaaaaaa bi bebiş daha gelcek hee,,,hadi hayırlı uğurlu olsunn..tebrik ederimmm

teşekkür ederim canlarım inşallah iki hafta sonra kontrole gidince kesinleşsin bakalım şimdilik daha çok yeni

vallaha ben hiç anlamam ki:26::26:
ayyy canimmmmmmmmmm tebrik ederim yaa cok sevindimm...allahim saglikla kucaginada almayi nasip eder ins. (amin) dua et bizleredee nasip etsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bi sorum olcak yumurtalik kisti olduğu zaman ilişki zararlımı acaba:26:
yok canım ne ilgisi varki onunla

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elifffffffffffffffffffff gebesın kzı ay maşallla
ay cok svındım tatlım benım ya rabbım kucağınada nasip etsınnn

tatlım bende zararlı olmaz heralde diye düsündümde yinede aklıma takıldı...yazık kocamı 10 gündür yanıma yaklaştırmıyom kistim var diye:))))bugün sewindiriyim bari

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elifffffffffffffffffffff gebesın kzı ay maşallla
ay cok svındım tatlım benım ya rabbım kucağınada nasip etsınnn

saol bitanem bende çok sevindim ama biraz da fazla heycan yapmamaya çalışıyorum kimseye söylemedim zaten kan falanda vermiycem iki hafta bekliycem iki hafta içinde eğer kanamam falan olmazsa soktora kontrole gidicem zaten o zamanda kalp atışı falan olur kese görünür sonrada söylerim annemlere kocişe falan

tatlım bende zararlı olmaz heralde diye düsündümde yinede aklıma takıldı...yazık kocamı 10 gündür yanıma yaklaştırmıyom kistim var diye:))))bugün sewindiriyim bari

kuzum tabiki ilgisi yok merak etme sen kocişe eziyet etme boşuna çünkü hepimizin adet öncesi yada sonra oluyo eeee o zaman bi zararı olmaz merak etme sen

oh tatlım bende sana onu dıcektım başımdan gecen tecrube sobrası kan testı asla yaptırmadım eşim ve topik dışında kımseye demedım dr a da gıtmedım 8 gun gectı öle dr a gıttım dırek karından kesyı görduk anemlere cevreye 2 aylık olunca dedık

aynı benim düşüncedesin sende bitanem süper yapmışsın aferim sana ben sadece size söyledim şimdilik kan falanda vermiycem daha öncekinde çok verdim yok düştü yok azaldı kürtaj falan derken canım çok sıkıldı o yüzden bekliycem iki hafta eğer kanamam olursa zaten düşük var demektir evde kanamamla geçer hemde kimsenin ruhu duymaz ama kanamam falan olmazsa inşallah bebeğim benimleyuse bu sefer doktora gider direk keseyi görürüm nasılsa 2 haftada çok değil dimi

hımmm bencede super oldu bı dedım gebeyım ne kadarlık 2 aylık tabı herkez sok ama eşine söle bız eşimle paylaştık cokta iyi oldu bende hep senın gıbı duşundum o kımyasal gebelıkte 5 kez kan verdım hep stres yanı ama ben dr a 8 gun gecıkınce gıttım ama daha sabırlysan 15 gun bekle hem bebışı hem kalp atışını görursun kese görene kadar kese deyıp durdum sonrada kalp atışı bence dırek 1"5 gun sonra
gıt folıkplus gunde 3 kere ıc bide ben ınandım yaptım bıayette gecen bi şeyı eşime okuttum bebiş duşmesın dıe bı dua

ben beklerim kuzum sabırlıyımdır 15 gün sonra giderim mutlaka benim kociş duramaz k.valideye falan söyler o yüzden söylemiyorum canım ben pek heycanlı ben şimdi folbiol içiyorum bir buçuk aydır günde bir tane bunumu üçe çıkar diyosun

yaren elif sizin adınıza çok sevindim inş kucaoğına sağlıklı alırsınız darısı başıma .....

yok tatlım folbıol 1 adet ben gebe kalana kadar 1 adet folbıol gebe kaldıktan sonra 3 adet folıkplus kullandım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…