Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
valla tatlım ovuluasyon tetsi çok duydum ama hiç denemedim hatta ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum.cahil kaldım biraz galiba.arastırmadımda.

bende denedim ovücanları 2 ay ama bi faydasını görmedim yumurtlama gününü belirlemede yardımcı ama

kızlar en azından yumurtlama günlerini netleştirmiş olmaz mıyız off ya ben bu ay alacaktım kaldı yine hcg cektirecektim kaldı hormon testi yapacaktım kaldı dr a gidecektim kaldı Bu ay böyle oldu gün bile saymıyorum

muhteşem yaa Biliyor musun her ay hayalini kuruyorum Nasıl söylesem nasıl süprizler yapsam diye inşallah bu ay bunu gercekleştiririmKız eşinden önce biz izleseydik merak ettim

maille atardım tatlım ama çok büyük netten yollanmıyor..sınırı aşıyomuş..bebek babasına sesleniyor..meraklarından bahsediyor..netten bulrusam atarım sana tatlım..

maille atardım tatlım ama çok büyük netten yollanmıyor..sınırı aşıyomuş..bebek babasına sesleniyor..meraklarından bahsediyor..netten bulrusam atarım sana tatlım..

çok güzel olur canım sağolasın sen bu ay bu süprizi yap ben görmesemde olur yani

tatlım ben kullandım 2 ay ama bi etkisini görmedim..bence gerek yok adetin 28 günse 12.günden başla gün aşırı 1-2 hafta ilişkiye gir..yeterli bence..

ya dr bana bu ay yeni bir adet döngün olacak dedi şimdi bilmiyorum kac günde adet olcamı

tatlım ben kullandım 2 ay ama bi etkisini görmedim..bence gerek yok adetin 28 günse 12.günden başla gün aşırı 1-2 hafta ilişkiye gir..yeterli bence..

canım cokta takma kafaya her ertelenen şeylerin bile rabbim katında bi hayrı vardır
ama insan ovücandaki o cift cizgiyi görünce cok umutlanıyo sanki hamiş kalmış gbi mutlu ediyo insanı
az gecmedim bu yollardan almak isteyenler gitti gidiyordan alsın hem uygun hem cok test kiti veriyolar

doğru söylüyorsun canım benim Ne kadar plan yaparsak yapalım Allahın bir planı varsa üzerimizde farklı oluyor Bakalım bu ay böylece salıverdik Bakarsın seninki gibi olur ne dersin?

senin günün gecmiş ya daha belli olur canım hadi hayırlısı bakalım haberini bekliyoruz
evet tatlım İNŞALLAH olsun hemen haber verrim..

yok güzelim bu ay değişecek ve öyle gidecekmiş

anladım tatlım fazla ince düşünme rahat ol bak bu ayı atlatırsan düzene oturcak fazla düşünmemeye calış şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…