valla tatlım ovuluasyon tetsi çok duydum ama hiç denemedim hatta ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum.cahil kaldım biraz galiba.arastırmadımda.
bende denedim ovücanları 2 ay ama bi faydasını görmedim yumurtlama gününü belirlemede yardımcı ama
canım yazmıştım görmedin sanırım bilgin var mı...
muhteşem yaa Biliyor musun her ay hayalini kuruyorum Nasıl söylesem nasıl süprizler yapsam diyeinşallah bu ay bunu gercekleştiririmKız eşinden önce biz izleseydik merak ettim
yazdım canım aslında
maille atardım tatlım ama çok büyük netten yollanmıyor..sınırı aşıyomuş..bebek babasına sesleniyor..meraklarından bahsediyor..netten bulrusam atarım sana tatlım..
tatlım ben kullandım 2 ay ama bi etkisini görmedim..bence gerek yok adetin 28 günse 12.günden başla gün aşırı 1-2 hafta ilişkiye gir..yeterli bence..
kızlar en azından yumurtlama günlerini netleştirmiş olmaz mıyız off ya ben bu ay alacaktım kaldı yine hcg cektirecektim kaldı hormon testi yapacaktım kaldı dr a gidecektim kaldı Bu ay böyle oldu gün bile saymıyorum
kızlar en azından yumurtlama günlerini netleştirmiş olmaz mıyız off ya ben bu ay alacaktım kaldı yine hcg cektirecektim kaldı hormon testi yapacaktım kaldı dr a gidecektim kaldı Bu ay böyle oldu gün bile saymıyorum
çok güzel olur canım sağolasın sen bu ay bu süprizi yap ben görmesemde olur yani
canım cokta takma kafaya her ertelenen şeylerin bile rabbim katında bi hayrı vardır
ama insan ovücandaki o cift cizgiyi görünce cok umutlanıyo sanki hamiş kalmış gbi mutlu ediyo insanı
az gecmedim bu yollardan almak isteyenler gitti gidiyordan alsın hem uygun hem cok test kiti veriyolar
ya dr bana bu ay yeni bir adet döngün olacak dedi şimdi bilmiyorum kac günde adet olcamı
Hmmm anladım tatlımm peki sadece bu aylık mı böyle olcakmış..
tamam canım cok sağol bakıyım bi ara onada..
maille atardım tatlım ama çok büyük netten yollanmıyor..sınırı aşıyomuş..bebek babasına sesleniyor..meraklarından bahsediyor..netten bulrusam atarım sana tatlım..
bi yere kaybolmayın namaz kılıp gelcem öptüm sizi
evet tatlım İNŞALLAH olsun hemen haber verrim..senin günün gecmiş ya daha belli olur canım hadi hayırlısı bakalım haberini bekliyoruz
yok güzelim bu ay değişecek ve öyle gidecekmiş
doğru söylüyorsun canım benim Ne kadar plan yaparsak yapalım Allahın bir planı varsa üzerimizde farklı oluyor Bakalım bu ay böylece salıverdik Bakarsın seninki gibi olur ne dersin?
şekerlerimm ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?