Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
heycanlandım ya ayy ben olsam gün gecmeden yapmıştım valla Neyse sen beklede gülüm Sonra hüsrana uğramayalım Normalde adetin düzenli mi canım

SAĞOL BALIMM EVET tatlım 26günde bir normalde gecen ay 2 gün gecikti çörekotu macunu yapmıştım ondan sandım..bu ay hiç bişi yapmadım bakalım..bekliorum tatlım yapcak bişi yok hayırlısı İNŞALLAH HAYIRLI HABER VERRİM BU AY...

Son düzenleme:

CANIMM adetine 17 gün varsa büyük ihtimal yumurtladığına işaret birde şeffaf sıvı var disoun..iyi düşün iyi olsun büyük ihtimal yumurtlama die düşünüorum ben çalışmalara devam et hayırlısı olsun canım..

hayırlısı olsun canım insallah bu gecikme bebeğin sinyalidir

sağol tatlımm 3-4 gün önce kasıklarımda batma belimde ağrı vardı bu aralar yok hiç bişi yalnız dün çok halsizdim biraz halsizlik ve durgunluk var böyle belirtileri oluyormu canım bilgin var mı..

canımsın yumurtanın catladığına işaret olabilir o adet değildir bence Ammaaann kız bu adet olmaz ki 17 gün var mış dr a gittin değil mi

cnmcım işte adetim 1 gün sürdü diye gittim üstüne görmüşsündür belki dedi kan testi yaptı negatif çıktı.ama 6 sı yumurtlama günümdü iyi değerledirdim o günden beri ağrım var gecede vardı ama sabah kalktığımdan beri sancılıyım fenaaa yani.tutturmuşmuyumdur ki bu sefer acaba ?

seninle ilk umudumuz nisan olsunda tanışmıştık BAk şimdi burdayız yarın yine burda hamileliğimizi konuşucaz inşallah sonra doğum sonra bebişler Allahın izniyleEşinin haberi var mı gününün gectiğinden

ay bu ne ya içim kalktı o kız nasıl doğurdu saniye sürmeden ya şok oldum

tatlım zaten sancıları başlamış kıızın hastaneye götürüyolarmış yolda doğurmuş onlarda geri dönmüşler eve sonrada bi araba bulmuşlar başka bi hastaneye kaldırmışlar kızı..bende izlediğimde tüylerim dik dik oldu inanamadım ya bide tabi bi sınav sonucta ama bu kadar cok bebek isteyen yanıp tutuşan varken...işte bişi diyemiorum yani..

bende yumurtlama diyorum ama her aykinden farklı tam 6sında ilişkiye girdim eşimle yumurtlamanın olduğu gün ve o günden beride aşırı ağrım var.inşallah iyi olur tatlım bu sefer tutar.

ayy hadi inşallah. Rabbim o müjdeyi duymayı da nasib etsin ben bu ay ovul. gününü hesaplamıycam
izledinmi canım gercekten tüyleri diken diken eden bi haber rabbim olacak evlatlarımızı hayırlı etsin gercekten

evet gül gönderdi izledim Cok cabuk doğurdu ama ya Doğum yapan bir kadının yüzü yoktu

evet tatlımm orda tanışmıştık..İNŞALLAH bebeişlerimizle devam edecek hayırlısıyla brbirimize önerilerdede buluncaz.. :)) eşimin henüz haberi yok tatlım..bir slayt hazırlamıştım gecen ay CANIM BABAMA die test pozitif cıkarsa yemekli ve slaytlı bir şekilde izleticem İNŞALLAH..

sağol tatlımm 3-4 gün önce kasıklarımda batma belimde ağrı vardı bu aralar yok hiç bişi yalnız dün çok halsizdim biraz halsizlik ve durgunluk var böyle belirtileri oluyormu canım bilgin var mı..

canım herkesin belirtisi farklı farklı oluyo ama genelde hamiş olsanda adet belirtileri yaşıyosun ama bende öyle olmadı ben adet görürken yaşıyodum bel ve kasık agrısını ama hamileliğimi öğrendiğim ay hiç agrı batma sancı olmadı normal gecti yani canım idrarını bi şeffaf bi kaba yap bak bakalım tortulaşma varmı sanki içinde kepek varmış gbi oluyo hamişsen eger insallah bebeğin karnındadır annesi

bende yumurtlama diyorum ama her aykinden farklı tam 6sında ilişkiye girdim eşimle yumurtlamanın olduğu gün ve o günden beride aşırı ağrım var.inşallah iyi olur tatlım bu sefer tutar.

anladım tatlım hayrılısı olsun ama ağrılarının şiddeti ve süresi artarsa ihmal etme..düzelir İNŞALLAH canım benim..

muhteşem yaa Biliyor musun her ay hayalini kuruyorum Nasıl söylesem nasıl süprizler yapsam diye inşallah bu ay bunu gercekleştiririmKız eşinden önce biz izleseydik merak ettim

canım yazmıştım görmedin sanırım bilgin var mı...

tamam canım cok sağol bakıyım bi ara onada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…