heycanlandım ya ayy ben olsam gün gecmeden yapmıştım valla Neyse sen beklede gülüm Sonra hüsrana uğramayalım Normalde adetin düzenli mi canım
ALLAH iyilik versin canım..
:))
EVET şeker günüm gecti 6sıydı ama hafta sonuna kadar beklicem bakalım hayırlısı
evet sadece 1 gün geldi ve bitti kan testi yaptırdım birşey çıkmadı 6 sı yumurtlama günümdü ve ben 2 gündür bugün çok daha fazla her iki yumurtalığımda hatta sol daha fazla feci şekilde ağrıyor.hatta şişmiş gibi geliyor sol yumurtalığım hissediyorum adet olacağım sanki çok ağrıyor ama adetime daha 17 gün var.neden sizce düne kadarda şeffaf yapışkan bir akıntım geliyordu.bugun yok.hiçbir ay bu kadar ağrım olmadı yumurtlama zamanımda.sizce neden?
tabii haber verrim tatlımm..erken die test yapmak istemiorum üzülüyorum sonra hafta sonunu garantiliyimde hemen haber verrim..İNŞALLAH..
hayırlısı olsun canım insallah bu gecikme bebeğin sinyalidir
canımsın yumurtanın catladığına işaret olabilir o adet değildir bence Ammaaann kız bu adet olmaz ki 17 gün var mış dr a gittin değil mi
ay bu ne ya içim kalktı o kız nasıl doğurdu saniye sürmeden ya şok oldum
SAĞOL BALIMMEVET tatlım 26günde bir normalde gecen ay 2 gün gecikti çörekotu macunu yapmıştım ondan sandım..bu ay hiç bişi yapmadım bakalım..bekliorum tatlım yapcak bişi yok hayırlısı İNŞALLAH HAYIRLI HABER VERRİM BU AY...
ay bu ne ya içim kalktı o kız nasıl doğurdu saniye sürmeden ya şok oldum
CANIMM adetine 17 gün varsa büyük ihtimal yumurtladığına işaret birde şeffaf sıvı var disoun..iyi düşün iyi olsun büyük ihtimal yumurtlama die düşünüorum ben çalışmalara devam et hayırlısı olsun canım..
ayy hadi inşallah. Rabbim o müjdeyi duymayı da nasib etsin ben bu ay ovul. gününü hesaplamıycamcnmcım işte adetim 1 gün sürdü diye gittim üstüne görmüşsündür belki dedi kan testi yaptı negatif çıktı.ama 6 sı yumurtlama günümdü iyi değerledirdim o günden beri ağrım var gecede vardı ama sabah kalktığımdan beri sancılıyım fenaaa yani.tutturmuşmuyumdur ki bu sefer acaba ?
izledinmi canım gercekten tüyleri diken diken eden bi haber rabbim olacak evlatlarımızı hayırlı etsin gercekten
seninle ilk umudumuz nisan olsunda tanışmıştık BAk şimdi burdayız yarın yine burda hamileliğimizi konuşucaz inşallah sonra doğum sonra bebişler Allahın izniyleEşinin haberi var mı gününün gectiğinden
bende yumurtlama diyorum ama her aykinden farklı tam 6sında ilişkiye girdim eşimle yumurtlamanın olduğu gün ve o günden beride aşırı ağrım var.inşallah iyi olur tatlım bu sefer tutar.
sağol tatlımm 3-4 gün önce kasıklarımda batma belimde ağrı vardı bu aralar yok hiç bişi yalnız dün çok halsizdim biraz halsizlik ve durgunluk var böyle belirtileri oluyormu canım bilgin var mı..
bende yumurtlama diyorum ama her aykinden farklı tam 6sında ilişkiye girdim eşimle yumurtlamanın olduğu gün ve o günden beride aşırı ağrım var.inşallah iyi olur tatlım bu sefer tutar.
evet tatlımm orda tanışmıştık..İNŞALLAH bebeişlerimizle devam edecek hayırlısıyla brbirimize önerilerdede buluncaz.. :)) eşimin henüz haberi yok tatlım..bir slayt hazırlamıştım gecen ay CANIM BABAMA die test pozitif cıkarsa yemekli ve slaytlı bir şekilde izleticem İNŞALLAH..
ovulasyon testi mi denesek acaba???
sağol tatlımm 3-4 gün önce kasıklarımda batma belimde ağrı vardı bu aralar yok hiç bişi yalnız dün çok halsizdim biraz halsizlik ve durgunluk var böyle belirtileri oluyormu canım bilgin var mı..
ovulasyon testi mi denesek acaba???
canım herkesin belirtisi farklı farklı oluyo ama genelde hamiş olsanda adet belirtileri yaşıyosun ama bende öyle olmadı ben adet görürken yaşıyodum bel ve kasık agrısını ama hamileliğimi öğrendiğim ay hiç agrı batma sancı olmadı normal gecti yani canım idrarını bi şeffaf bi kaba yap bak bakalım tortulaşma varmı sanki içinde kepek varmış gbi oluyo hamişsen eger insallah bebeğin karnındadır annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?