tamam canım allah kabul etsin
insallah canım öyle olur sana mükemmell bir hediye olur
insallah canım öyle olur sana mükemmell bir hediye olur
içime bir hüzün çöktü ya İçim burkuldu aniden bi arkadaşım arkadaşları yemeğe cağırmış beni de cağırdı Ama ben redettim Çocukları var hepsinin Eşim onların çocuklarını severken kendimi tutamam diye korktum heralde
olsun gıt tatlım benım acılırsın hem bak öle ortamda bunları değil bebnımde böle çocukalrım olcak dıe olumlu duşun tamammı
olsun gıt tatlım benım acılırsın hem bak öle ortamda bunları değil bebnımde böle çocukalrım olcak dıe olumlu duşun tamammı
aHh canım ben tek gidince sorun olmuyor Fakat eşimle gidince onun cocuklara ilgisini kaldıramıyorum
msjın ve önerin için tşk ederim canım
doğru tatlım ama öle hassas duşunme bak hem bastırılmış duygular daha cok ızdırap verır bak eşin ne guzel sizin yaramazlar gelene kadar idare edıyo onlarla onu duşun
ne demek canım benı ya kadın olarak zaten cok farklıyız bak duşun benım bı kzım var hanı sukur sorun da yok o bebek ıcın ugraştımız dönemde bırınden duydummu hmıle dıe ıcm böle cızz ederdı bı tuhaf olurdum sanırım bız kendımıze acı cektırmeyıde sevıyoruz
sevgi ne oldu kız cabum anlat
canlarım mutluluğumu eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 439535
Allahım Allahım Allahım seni çok seviyorum Şükürler olsun sana Sevgi çok çok çok mutlu oldum ya nerdeyse ağlıycam Allahım sen cok büyüksün Hayırlı olsun kardeşim ömrü bahtı ahlakı akıbeti güzel olsun
herkese hayırlı aksamlar ben geldim kıslar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
:canlarım mutluluğumu eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 439535
Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim herkesleri böyle sevindirsin inş.
herkese hayırlı aksamlar ben geldim kıslar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?