Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Nasılsınız yol arkadaşlarım Yine görünmüyorsunuz Yaz mevsimi size iyi gelmedi hepiniz mayışmışsınız

selam hanımlar nasılsınız bakalım
hülyacım hoşgeldin canım
kızlarrrrrrrrr napıosunuz bakalım fanaaa nasılzın tatlım?
merhaba canım tşk ederim iyiyim adet gelmiş galiba olsun gelmese bi sıkıntı sağlık olsun bi sonraki ay bana güzel haber verirsin inş.
ALEYKÜMSELAM tatlımm çok şükür sen nasılsın

hamdolsun gülüm :)) sizi gördüm daha mutu oldum hala gün sayıyon mu kız

hoşbuldum canım sende hoş geldin nasılsın

kızlar dün bi haber izledim şok oldum
ya kadın ayak üstü kaldırımda dogurdu ardına baktı öylece bebeği bırakıp kacıp gitti
birde bebeği gösterdiler yavrum o kdar tatlıki...

hoşbuldum canım sende hoş geldin nasılsın

ya kadın ayak üstü kaldırımda dogurdu ardına baktı öylece bebeği bırakıp kacıp gitti
iyiym canım sağol haber beni şok etti kız resmen saniye saniye gösterdiler mi yani
ALLAH iyilik versin canım..

:))
EVET şeker günüm gecti 6sıydı ama hafta sonuna kadar beklicem bakalım hayırlısı

hadi yaa cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur ve iyiye işarettir ayy cok mutlu oldum hayırlısı bak unutma bana özelden msj atacaksın ne olursa olsun sonuc

evet canım bende izledim dün akşam haberlerde inanamadım ya bebek orda kıpırdadıkca benim canım yandı ALLAH tan bişi olmadı düşünce.. okudum bugün 16 yaşındaymış kız yanındakilerde babası ile annesiymiş ..ALLAH ISLAH ETSİN..

evet sadece 1 gün geldi ve bitti kan testi yaptırdım birşey çıkmadı 6 sı yumurtlama günümdü ve ben 2 gündür bugün çok daha fazla her iki yumurtalığımda hatta sol daha fazla feci şekilde ağrıyor.hatta şişmiş gibi geliyor sol yumurtalığım hissediyorum adet olacağım sanki çok ağrıyor ama adetime daha 17 gün var.neden sizce düne kadarda şeffaf yapışkan bir akıntım geliyordu.bugun yok.hiçbir ay bu kadar ağrım olmadı yumurtlama zamanımda.sizce neden?

hadi yaa cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur ve iyiye işarettir ayy cok mutlu oldum hayırlısı bak unutma bana özelden msj atacaksın ne olursa olsun sonuc

tabii haber verrim tatlımm..erken die test yapmak istemiorum üzülüyorum sonra hafta sonunu garantiliyimde hemen haber verrim..İNŞALLAH..

tabii haber verrim tatlımm..erken die test yapmak istemiorum üzülüyorum sonra hafta sonunu garantiliyimde hemen haber verrim..İNŞALLAH..

heycanlandım ya ayy ben olsam gün gecmeden yapmıştım valla Neyse sen beklede gülüm Sonra hüsrana uğramayalım Normalde adetin düzenli mi canım

canımsın yumurtanın catladığına işaret olabilir o adet değildir bence Ammaaann kız bu adet olmaz ki 17 gün var mış dr a gittin değil mi

evet canım kadın sanki elinden poşet düşürür gbi pırt diye dogurdu kaldırıma ayak üstü bgn tekrar izledim nette 16 yaşındaymış annesi hamile oldugunu o gün ögrenmiş

bende baktım netten canım ama kanım dondu izlerken hadi kız cahil cocuk yasta dogurmuş ana babası neden bebekle ilgilenmedi sanırım gayri meşru oldugu için önemsemediler bebeği gördünmü canım cokta tatlı allahtan bişe olmamış kaldırıma düşerken o değil kordonu filan da yoktu o kolay kopabilen bişede değil aslında sır bir dogum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…