selam hanımlar nasılsınız bakalım
Nasılsınız yol arkadaşlarım Yine görünmüyorsunuz Yaz mevsimi size iyi gelmedi hepiniz mayışmışsınız
Kizlar adetime 8 gun vardi ama Bugun adet oldum.yumurtalik kistinden olabilirmi acaba???bide soğan suyu icmistim
selam hanımlar nasılsınız bakalım
hülyacım hoşgeldin canımselam hanımlar nasılsınız bakalım
merhaba canım tşk ederim iyiyim adet gelmiş galiba olsun gelmese bi sıkıntı sağlık olsun bi sonraki ay bana güzel haber verirsin inş.kızlarrrrrrrrr napıosunuz bakalım fanaaa nasılzın tatlım?
ALEYKÜMSELAM tatlımm çok şükür sen nasılsın
hoşbuldum cnım bende iyim cok şükürhoşgeldin canım çok şükür senn nasılsın..
slm cnm sağolasın sen nasılsın ?
hülyacım hoşgeldin canım
merhaba canım tşk ederim iyiyim adet gelmiş galiba olsun gelmese bi sıkıntı sağlık olsun bi sonraki ay bana güzel haber verirsin inş.
hamdolsun gülüm :)) sizi gördüm daha mutu oldum hala gün sayıyon mu kız
hoşbuldum cnım bende iyim cok şükür
hamdolsun gülüm :)) sizi gördüm daha mutu oldum hala gün sayıyon mu kız
hoşbuldum canım sende hoş geldin nasılsın
iyiym canım sağol haber beni şok etti kız resmen saniye saniye gösterdiler mi yanikızlar dün bi haber izledim şok oldum
ya kadın ayak üstü kaldırımda dogurdu ardına baktı öylece bebeği bırakıp kacıp gitti
birde bebeği gösterdiler yavrum o kdar tatlıki...
ALLAH iyilik versin canım..
:))
EVET şeker günüm gecti 6sıydı ama hafta sonuna kadar beklicem bakalım hayırlısı
kızlar dün bi haber izledim şok oldum
ya kadın ayak üstü kaldırımda dogurdu ardına baktı öylece bebeği bırakıp kacıp gitti
birde bebeği gösterdiler yavrum o kdar tatlıki...
hadi yaa cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur ve iyiye işarettir ayy cok mutlu oldum hayırlısı bak unutma bana özelden msj atacaksın ne olursa olsun sonuc
tabii haber verrim tatlımm..erken die test yapmak istemiorum üzülüyorum sonra hafta sonunu garantiliyimde hemen haber verrim..İNŞALLAH..
evet sadece 1 gün geldi ve bitti kan testi yaptırdım birşey çıkmadı 6 sı yumurtlama günümdü ve ben 2 gündür bugün çok daha fazla her iki yumurtalığımda hatta sol daha fazla feci şekilde ağrıyor.hatta şişmiş gibi geliyor sol yumurtalığım hissediyorum adet olacağım sanki çok ağrıyor ama adetime daha 17 gün var.neden sizce düne kadarda şeffaf yapışkan bir akıntım geliyordu.bugun yok.hiçbir ay bu kadar ağrım olmadı yumurtlama zamanımda.sizce neden?
evet canım kadın sanki elinden poşet düşürür gbi pırt diye dogurdu kaldırıma ayak üstü bgn tekrar izledim nette 16 yaşındaymış annesi hamile oldugunu o gün ögrenmişiyiym canım sağol haber beni şok etti kız resmen saniye saniye gösterdiler mi yani
hadi yaa cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur ve iyiye işarettir ayy cok mutlu oldum hayırlısı bak unutma bana özelden msj atacaksın ne olursa olsun sonuc
evet canım bende izledim dün akşam haberlerde inanamadım ya bebek orda kıpırdadıkca benim canım yandı ALLAH tan bişi olmadı düşünce.. okudum bugün 16 yaşındaymış kız yanındakilerde babası ile annesiymiş ..ALLAH ISLAH ETSİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?