Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selamlarrrrr canimm ervaya erkek kardes gelior demek ki haa...ayy cok sevindimm ne guzel bir kiz bir erkek masallahh barek allahh songulunde ole sanirimmmm allahim hayirlisiyla saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin...darisi isteyenlerin basinaaaa..

slm kızlarrr
Hamişlerimiz epey artmış görmeyeli.umarım en kısa zamanda hepimiz bu sayfaya güzel haberleri yazarız inşallah benim epey uzun bi sürecim var ama sizlerin yakında zamanda iyi haberleriniz alıcağıma inanıyorumm.bu aydan umutlu olan var mı????

kimse yokk yine bende mi var bi uğursuzluk ne hamişlerin hepsi topiği terk etmeye başladı sanırım eee biz kimlerin tecrubesinden faydalanıcazz sizde gidersenizz

kimse yokk yine bende mi var bi uğursuzluk ne hamişlerin hepsi topiği terk etmeye başladı sanırım eee biz kimlerin tecrubesinden faydalanıcazz sizde gidersenizz
merhaba canım tek mi kaldın
hoşgeldinnn şekerrrrrr..sevgim hamileymişşş

hoşbulduk güzelim müjdeyi verdi ve gitti doyasıya konusamadık sen naptın yedin mi yemeğini?ben senden sonra 2 kez yedim

ayy sonunda yazan birileri çıktı.slm kızlar tanışmadık tanışalım ben filizz. daha önce hiç konuşmadık sizlerle pek giremedim son zamanlardada neler yapıyosunuzzz

ayy sonunda yazan birileri çıktı.slm kızlar tanışmadık tanışalım ben filizz. daha önce hiç konuşmadık sizlerle pek giremedim son zamanlardada neler yapıyosunuzzz

filizciimm memnun oldum bana yazılan gibi fanaa diyebilirsin Anlat kader arkadaşım kendinden bahset ben başlıym 21 yasındayım 2 yıl olacak evleneli bizde bebiş bekleyenlerdeniz ya sen

hoşbulduk güzelim müjdeyi verdi ve gitti doyasıya konusamadık sen naptın yedin mi yemeğini?ben senden sonra 2 kez yedim

afiyet olsun balımmm..çoktann yedik canım eşimin işten gelişine yakın ahzırlıyorum yemekti çaydı fln akşam vakit gecirelim die fazla giremiorum..sen naptın arkadaşların çağırmış gitmemişsin..düşünceni anlıyorum..tatlım ama sıkma canını bizimde bebeişlerimiz olcakk İNŞALLAH..

evet bi tanem aynen öyle Napayım üzülüyorum çok Kesinlikle kıskanma cekememe değil eşime üzülüyorum en cok

filizciimm memnun oldum bana yazılan gibi fanaa diyebilirsin Anlat kader arkadaşım kendinden bahset ben başlıym 21 yasındayım 2 yıl olacak evleneli bizde bebiş bekleyenlerdeniz ya sen

ahh şekerim nerden başlasamm bende 3yıldır evliyim ve 2yıldır istiyoduk ben hep kendi üstümde yoğunlaştım ama eşimde sorun çıktı spermleri ölüymüşş ve sayısı çok az. 2ay oldu öğreneli.keşke daha önce baktırsaydık şimdi tedavi olmuştu belkide.tavsiyem kendinizle beraber eşinizinde kontrollerini ihmal etmeyinn

yaşın kac canım Eşinde varikosel mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…