Herkes sus pus oldu
sence bunlar nereye kayboldu
canlarım mutluluğumu eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum
Eki Görüntüle 439535
ben geldim kızlaarr
esneyip duruyorum kızlar cabuk gelin de uykum kacsın uyumak istemiyorum şimdi
merhaba canım tek mi kaldınkimse yokk yine bende mi var bi uğursuzluk nehamişlerin hepsi topiği terk etmeye başladı sanırım eee biz kimlerin tecrubesinden faydalanıcazz sizde gidersenizz
hoşgeldinnn şekerrrrrr..sevgim hamileymişşş
ayy sonunda yazan birileri çıktı.slm kızlar tanışmadık tanışalım ben filizz. daha önce hiç konuşmadık sizlerle pek giremedim son zamanlardada neler yapıyosunuzzz
hoşbulduk güzelim müjdeyi verdi ve gitti doyasıya konusamadık sen naptın yedin mi yemeğini?ben senden sonra 2 kez yedim
ben geldim ama fazla duramıycam şeker...
ayy sonunda yazan birileri çıktı.slm kızlar tanışmadık tanışalım ben filizz. daha önce hiç konuşmadık sizlerle pek giremedim son zamanlardada neler yapıyosunuzzz
afiyet olsun balımmm..çoktann yedik canım eşimin işten gelişine yakın ahzırlıyorum yemekti çaydı fln akşam vakit gecirelim die fazla giremiorum..sen naptın arkadaşların çağırmış gitmemişsin..düşünceni anlıyorum..tatlım ama sıkma canını bizimde bebeişlerimiz olcakk İNŞALLAH..
filizciimm memnun oldum bana yazılan gibi fanaa diyebilirsin Anlat kader arkadaşım kendinden bahset ben başlıym 21 yasındayım 2 yıl olacak evleneli bizde bebiş bekleyenlerdeniz ya sen
aaa niye kız gel dertleşelim canım sıkılıyor şekerden tatlı arkadaşım benim:)
ahh şekerim nerden başlasamm bende 3yıldır evliyim ve 2yıldır istiyoduk ben hep kendi üstümde yoğunlaştım ama eşimde sorun çıktı spermleri ölüymüşş ve sayısı çok az. 2ay oldu öğreneli.keşke daha önce baktırsaydık şimdi tedavi olmuştu belkide.tavsiyem kendinizle beraber eşinizinde kontrollerini ihmal etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?