- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
selam canım hoşgeldin topiğimize..
öyle tabi tatlımda kocişimlede ilgileniom..:)bebiş olana kadar koca bebeğim var
öyle tabi tatlımda kocişimlede ilgileniom..:)bebiş olana kadar koca bebeğim var
yaşın kac canım Eşinde varikosel mi var
yaşım 24 canım evet varikosel var ama ameliyat çözüm değilmiş gerek yok diyip tüp bebek diyolar sadece sen neler yapıyosun kontrollerini yaptırıyosun dimi düzenli tatlım
şekerler ben çıkıyorum iyi geceler görüşmek üzere fanaaaa
aynen öyle benimki evde değil yoksa ben hiç giremiyorum
kesinlikle farklı dr larada gidin şimdi herkes işi madiyata döküyor Canım bende ameliyat oldum 1 yıl önce rahimde perde vardı henüz hamile kalamadım bende bekliyorum
şekerler ben çıkıyorum iyi geceler görüşmek üzere fanaaaa
Çok geçmiş olsunn canım Allah daha kötü acı sıkıntı vermesin.inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine en azından bi ümidin var.ben biliyorum ki şuan tek çağrem tüp bebek oyüzden pek ümidim yok neyse canım eşin yaptırdımı kontrollerini kadınlar kadar erkeklerinde çok önemli
kız sesin soluğun cıkmıyor meraklandırdın beni gelsene buraya Bi sıkıntı mı var canım benim
canım sizin durumunuza benzer çok arkadaş var burda bence başka dr lara görünün İyi dileklerin için tşk ederim canım Ama henüz hamile kalamadığım için bende tereddütteyim Bu arada tüp bebek için gidip denedin mi canım yaşın genc eşin baska dra görünsün
canım sizin durumunuza benzer çok arkadaş var burda bence başka dr lara görünün İyi dileklerin için tşk ederim canım Ama henüz hamile kalamadığım için bende tereddütteyim Bu arada tüp bebek için gidip denedin mi canım yaşın genc eşin baska dra görünsün[/QUO
Tüp bebek henüz denemedik canım.daha öğreneli 2ay oldu eşim sigara kullanıyodu hemen bıraktı şimdi kürler uyguluyoruz başta keçiboynuzu olmak üzere ne bulursam yediriyorum adama bazen isyan ediyo ama yapıcak bişi yok.spermler 72 günde kendini yeniliyomuş bakalım 3ayı doldurunca bi daha test yapıcaz hayırlısı canım artık.1sene dolduysa bebek için bence dr gitmeni tavsiye ederim canım bak eşim bekledide ne oldu boşu buşuna zaman kaybı.hep kendim için gittim hormon testleri yumurtlama takibi falan 2sene boyunca bende herşey normaldi bişi olmadı sonra eşim gidince nedeni anlaşıldı.belirsizlik çok kötü bişi tavsiyem geciktirmemen tatlım
iyi canım sevindim bende iyiyim hamdolsun dertleşiyoz işteiyiiyim canımm allaha sükür bi sıkıntım yok sen nasılsınn
canım sizin durumunuza benzer çok arkadaş var burda bence başka dr lara görünün İyi dileklerin için tşk ederim canım Ama henüz hamile kalamadığım için bende tereddütteyim Bu arada tüp bebek için gidip denedin mi canım yaşın genc eşin baska dra görünsün[/QUO
Tüp bebek henüz denemedik canım.daha öğreneli 2ay oldu eşim sigara kullanıyodu hemen bıraktı şimdi kürler uyguluyoruz başta keçiboynuzu olmak üzere ne bulursam yediriyorum adama bazen isyan ediyo ama yapıcak bişi yok.spermler 72 günde kendini yeniliyomuş bakalım 3ayı doldurunca bi daha test yapıcaz hayırlısı canım artık.1sene dolduysa bebek için bence dr gitmeni tavsiye ederim canım bak eşim bekledide ne oldu boşu buşuna zaman kaybı.hep kendim için gittim hormon testleri yumurtlama takibi falan 2sene boyunca bende herşey normaldi bişi olmadı sonra eşim gidince nedeni anlaşıldı.belirsizlik çok kötü bişi tavsiyem geciktirmemen tatlım
canım belirsizlik gercekten zor Bu ay rahim filmi çektirecektim gecen ayda ondan önceki ayda Ama bişeyler sürekli mani oldu hala cektiricem hala cektiricem İnşallah bi sıkıntı cıkmaz Cok sitemli konuşuyosun canım benim ya Eşin ne diyor peki
filiz eşin mi geldi canım Sesin cıkmıyor
iyiiyim canımm allaha sükür bi sıkıntım yok sen nasılsınn
berrin hanifeden haberin var mı canım onunda batı gecmiş sen biliyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?