Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaşım 24 canım evet varikosel var ama ameliyat çözüm değilmiş gerek yok diyip tüp bebek diyolar sadece sen neler yapıyosun kontrollerini yaptırıyosun dimi düzenli tatlım

kesinlikle farklı dr larada gidin şimdi herkes işi madiyata döküyor Canım bende ameliyat oldum 1 yıl önce rahimde perde vardı henüz hamile kalamadım bende bekliyorum

kesinlikle farklı dr larada gidin şimdi herkes işi madiyata döküyor Canım bende ameliyat oldum 1 yıl önce rahimde perde vardı henüz hamile kalamadım bende bekliyorum

Çok geçmiş olsunn canım Allah daha kötü acı sıkıntı vermesin.inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine en azından bi ümidin var.ben biliyorum ki şuan tek çağrem tüp bebek oyüzden pek ümidim yok neyse canım eşin yaptırdımı kontrollerini kadınlar kadar erkeklerinde çok önemli

canım sizin durumunuza benzer çok arkadaş var burda bence başka dr lara görünün İyi dileklerin için tşk ederim canım Ama henüz hamile kalamadığım için bende tereddütteyim Bu arada tüp bebek için gidip denedin mi canım yaşın genc eşin baska dra görünsün

kız sesin soluğun cıkmıyor meraklandırdın beni gelsene buraya Bi sıkıntı mı var canım benim

filiz eşin mi geldi canım Sesin cıkmıyor

iyiiyim canımm allaha sükür bi sıkıntım yok sen nasılsınn
iyi canım sevindim bende iyiyim hamdolsun dertleşiyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…