Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

şişşşşşt hayırsız senı hmışlewer burada ama sen nerdesın bakımmmm anlat alalım ifadeni

aynen canımcımm ya giremedim kocamla uğraşıyorumm en son belki hatırlıyosundur sperm analizi yapıcaktık yaptık sonuç çok kötü tüp bebek diyo dr ondan 2aydır yazışmadığım dr kalmadı.belkiyoruz şuan 1ay sonraki testte belli olucak bakalım bişilere karar vericez.sen napıyosunn canım bebişinin cinsiyetini bilmiyorum belli oldu dimi

hadı cnm ya olsun oturup beklemektense bışeylerın caresıne bakmak cok daha sağlıklı cnm sperm sayı yukseltmek adına bişey yapıldımı oksa tup bebek dışında care yokmu bu arad cinsiyetımız bellı oldu yarenımın bı erkek kardeşi olcak nasipse

ayy çok sevindimm canımmm benim önce kız şimdi erkek annesi olucaksın hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.dr.lar bişi yapmıyo varikoselde var gerek yok diyolar ameliyata canlı sperm yokmuş mecbur bıraktılar tüp bebeğe.ben boş durmadım ama vitaminler veriyorum kürler yapıyorum sigarayı falan bıraktı yani dr ben oldum başında
inşallah 1ay sonra iyi sonuçlar alırız.yoksa tüp bebeğe mevbur kalıcaz galiba napalım bunada şükür diyorummm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…