bende 2 gündür girmedimm canımm daha öncesinde söledimi hatırlayamıyorumm
ay geldım kızlarrrrrr
kimse yokk yine bende mi var bi uğursuzluk nehamişlerin hepsi topiği terk etmeye başladı sanırım eee biz kimlerin tecrubesinden faydalanıcazz sizde gidersenizz
iyi canım sevindim bende iyiyim hamdolsun dertleşiyoz işte
canım belirsizlik gercekten zor Bu ay rahim filmi çektirecektim gecen ayda ondan önceki ayda Ama bişeyler sürekli mani oldu hala cektiricem hala cektiricem İnşallah bi sıkıntı cıkmaz Cok sitemli konuşuyosun canım benim ya Eşin ne diyor peki
2yıl boyunca sürekli git dedim erteledi kürlerede burun kıvırıyo bazen kızdırıyo beniiama sonunda ben kazanıyorumm tabii ondan bu sitemim ama çok etkilendi tabi bazen çok üstüne gidiyorum diye kendimede kızıyorum erkekler daha hassas oluyo bu konularda kabullenmesi biraz zor olduda.erteleme tatlım bu durumları bişi tabi herşey Allahtan sorunsuzda olsak Allah istemediği zaman olmuyo inşallah en kısa zamanda nasip eder bizede.rahim filmi önemli banada gel diyolar sürekli bakalım fırsat bulamadım daha ben izmirden bulgaristana evlenen biriyim oyüzden tr de yaptırıyoruz kontrolleri her zaman gidemiyoruz işte canım.sizin şansınız var bu bakımdan bu sansları değerlendirin
iyi canım sevindim bende iyiyim hamdolsun dertleşiyoz işte
2yıl boyunca sürekli git dedim erteledi kürlerede burun kıvırıyo bazen kızdırıyo beniiama sonunda ben kazanıyorumm tabii ondan bu sitemim ama çok etkilendi tabi bazen çok üstüne gidiyorum diye kendimede kızıyorum erkekler daha hassas oluyo bu konularda kabullenmesi biraz zor olduda.erteleme tatlım bu durumları bişi tabi herşey Allahtan sorunsuzda olsak Allah istemediği zaman olmuyo inşallah en kısa zamanda nasip eder bizede.rahim filmi önemli banada gel diyolar sürekli bakalım fırsat bulamadım daha ben izmirden bulgaristana evlenen biriyim oyüzden tr de yaptırıyoruz kontrolleri her zaman gidemiyoruz işte canım.sizin şansınız var bu bakımdan bu sansları değerlendirin
amaaann sende bulgar güzelisin desene burda bi arkadaş var adı dilber oda bakü de Sıkıntınız aynı canım
slm kızlar nasılsınız
şişşşşşt hayırsız senı hmışlewer burada ama sen nerdesın bakımmmm anlat alalım ifadeni
ay geldım kızlarrrrrr
slm kızlar nasılsınız
şişşşşşt hayırsız senı hmışlewer burada ama sen nerdesın bakımmmm anlat alalım ifadeni
aynen canımcımm ya giremedim kocamla uğraşıyorumm en son belki hatırlıyosundur sperm analizi yapıcaktık yaptık sonuç çok kötü tüp bebek diyo dr ondan 2aydır yazışmadığım dr kalmadı.belkiyoruz şuan 1ay sonraki testte belli olucak bakalım bişilere karar vericez.sen napıyosunn canım bebişinin cinsiyetini bilmiyorum belli oldu dimi
amaaann sende bulgar güzelisin desene burda bi arkadaş var adı dilber oda bakü de Sıkıntınız aynı canım
aynen tatlım bg de doğma izmirde büyüme sonra kısmete bak yine bg ye gelin geldikkevet dr sorunu çok yaşıyoruz tr bu konuda çok çokk iyi
ay hoşgeldin canım kızın napıyo
slm kızlar nasılsınız
sağol cnm benım yaren babasının tepesınde bugun ızınlı kullanabıldığınce kullanıyoooooooo sen naptın en son burda bıraktım yenıdenmı geldın yoksa hıç gıtmedınmı
valla bende bilmiyorum durum vahim yani
aynen tatlım bg de doğma izmirde büyüme sonra kısmete bak yine bg ye gelin geldikkevet dr sorunu çok yaşıyoruz tr bu konuda çok çokk iyi
hadı cnm ya olsun oturup beklemektense bışeylerın caresıne bakmak cok daha sağlıklı cnm sperm sayı yukseltmek adına bişey yapıldımı oksa tup bebek dışında care yokmu bu arad cinsiyetımız bellı oldu yarenımın bı erkek kardeşi olcak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?