Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aman allahım bu kADAR OLMAZ YA filize seni anlatıyodum eğer şimdi yelda da çıkıp gelirse hepinizin adını teker teker sayıp dua edicem hepinize

mesaj sayım 100ü geçmedgi için özel mesaj atamadım kusura bakmayın. Kullanıcı adınız dikkatimi çekti Fanaa benim favori filmlerimden ve en çok onda aglamıstım. :)

hımm ben filmden cok fanaa nın anlamını beğenmiştim Merakınızdan mı talep gönderdiniz profilinize baktım bu arada

bencede tatlım ama amelıyatın hıç faydası yok mu yoksa sızın durumdaı yok arkadaş eşide oldu 3 ay sonra yenıden tahlıl basıt bı amelıyat zatennn canlı sperm hıç yokmu bu topiktede bı arkadaş ta aynı durum vardı mınık gelınnn amelıyat yoluyla bıcok sperm bulundu

aman allahım bu kADAR OLMAZ YA filize seni anlatıyodum eğer şimdi yelda da çıkıp gelirse hepinizin adını teker teker sayıp dua edicem hepinize

tatlim seni duydum hemen geldim ya kusura bakma sana msj atacaktim ama morelim cok bozuktu degerler kotu cikti ben de adeti bekliyorum umutsuz sekilde bekliyorum

selamm bende izmirliyimmm burdamıı tedavii görüyorsunn izmirde mii dısardamıı

selamm canım izmir bornovalıyımm.izmirde görmüyorum tedaviyi bursada görüyoruz eşimin ailesi orda onların yanına gittikçe kontrollerimizi yaptırıyoruzz.yani 3memleketli oldum izmir bursa bg.ama izmiri çok özlüyorummm bitane valla sen izmirde hangi dr görüyosunn canım tedavi aklımda bulunsun

canımm benim kanallarım tıkalıydı laparoskopi ile bi acıldıı
ben ege üniversitsine gidiyorumm

daha detaylı söylemek gerekirse canım 2tane sperm çıktı onlarda ölü yani durumumuz nerdeyse azosperm.tüp bebek içinde ameliyatla alıcaklar zaten spermi ama öncesinde biraz denemek istedik hiç olmamasındansa demekki üretim var ölüde olsa.canlı sperm mi görelim testte zaten hemen varikosel ameliyatı olucak acelemiz yok biraz beklicez denicez bakalım canıımm.isimm düşündün mü oğluşunaa

sayi 11 milyona dusmus ileri hiz ise %5 bu degerlerle hamile kalmam mucize olur, gittim keciboynuzu aldim , bal polen ari sutu karisimi aldim bakalim ne olacak artik

neden peki dr bişey demedi mi canım Kız bir tane canlı spermi var diye adam oturup şükrediyo umudunu kaybetme gülüm

neden peki dr bişey demedi mi canım Kız bir tane canlı spermi var diye adam oturup şükrediyo umudunu kaybetme gülüm

ne bilyim iste cok umutluydum yukselecegine inaniyordum ama dr 3 ay sonra yine test yaptir diyor bazi kisilerde 9. ayda yukseliyormus falan filon

doğru söylüyosunn canım ben meselaaa.ben 1 milyon spermlede hamile kalan biliyorum önemli olan hareketlilik onun yüksek olması sayı okadarda önemli Allah istesin yeterki sonuçta sadece 1sperm döllüyo yumurtayı.havuç suyu içirinn kocalarınıza şekerlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…