mesaj sayım 100ü geçmedgi için özel mesaj atamadım kusura bakmayın. Kullanıcı adınız dikkatimi çekti Fanaa benim favori filmlerimden ve en çok onda aglamıstım. :)
ayy çok sevindimm canımmm benim önce kız şimdi erkek annesi olucaksın hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.dr.lar bişi yapmıyo varikoselde var gerek yok diyolar ameliyata canlı sperm yokmuş mecbur bıraktılar tüp bebeğe.ben boş durmadım ama vitaminler veriyorum kürler yapıyorum sigarayı falan bıraktı yani dr ben oldum başında
inşallah 1ay sonra iyi sonuçlar alırız.yoksa tüp bebeğe mevbur kalıcaz galiba napalım bunada şükür diyorummm canımmm
saolasınn ben iyiyiim sen nasılsınnn canımmbuzın sen napıyon tatlım bnurgul sende hoşgeldın
hayirli geceler her kese nasilsiniz kizlar???
aman allahım bu kADAR OLMAZ YA filize seni anlatıyodum eğer şimdi yelda da çıkıp gelirse hepinizin adını teker teker sayıp dua edicem hepinize
tatlim seni duydum hemen geldim ya kusura bakma sana msj atacaktim ama morelim cok bozuktu degerler kotu ciktiben de adeti bekliyorum umutsuz sekilde bekliyorum
selamm bende izmirliyimmm burdamıı tedavii görüyorsunn izmirde mii dısardamıı
saolasınn ben iyiyiim sen nasılsınnn canımm
ooooooo canımm hoş geldin nasılsınn
hımm ben filmden cok fanaa nın anlamını beğenmiştim Merakınızdan mı talep gönderdiniz profilinize baktım bu arada
selamm canım izmir bornovalıyımm.izmirde görmüyorum tedaviyi bursada görüyoruz eşimin ailesi orda onların yanına gittikçe kontrollerimizi yaptırıyoruzz.yani 3memleketli oldum izmir bursa bg.ama izmiri çok özlüyorummm bitane valla sen izmirde hangi dr görüyosunn canım tedavi aklımda bulunsun
neden ne oldu değerler ne Canını sıkma bi tanem hele anlat ne oldu
evet, nick olarak onu görünce merak ettim benim aklıma direk film geldi
bencede tatlım ama amelıyatın hıç faydası yok mu yoksa sızın durumdaı yok arkadaş eşide oldu 3 ay sonra yenıden tahlıl basıt bı amelıyat zatennn canlı sperm hıç yokmu bu topiktede bı arkadaş ta aynı durum vardı mınık gelınnn amelıyat yoluyla bıcok sperm bulundu
sayi 11 milyona dusmus ileri hiz ise %5 bu degerlerle hamile kalmam mucize olur, gittim keciboynuzu aldim , bal polen ari sutu karisimi aldim bakalim ne olacak artik
aman allahım bu kADAR OLMAZ YA filize seni anlatıyodum eğer şimdi yelda da çıkıp gelirse hepinizin adını teker teker sayıp dua edicem hepinize
hayırdırr canımm benimle aynı durumda olan bi arkadaş mı
neden peki dr bişey demedi mi canım Kız bir tane canlı spermi var diye adam oturup şükrediyo umudunu kaybetme gülüm
neden peki dr bişey demedi mi canım Kız bir tane canlı spermi var diye adam oturup şükrediyo umudunu kaybetme gülüm
kızlar düştüm kusura bakmayın tekrardan merhablar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?