evet canım o sonra baslar ben 7 haftanın sonunda kötüleştim...
ama bünyeden bünyeye degişir tabi..ben annemden biliorum bi yudum su ,çemezdi..
sürekli hastanede yatardı kardeşimde
k.v şekeri tavan yapmıstı kuzum 1 haftayı gecti hastane de kalıyor..
böbrekleri iflas etmiş..kaçgündür yoğun bakımdaydı yine..
e bizde mecbur sürekli basındayız 1 eltim var çalısıyor..öle olunca bana kalıor gelen giden var işte..
sanırım hastane beni böle mahvetti..napalım hakkımızda hayrlısı insallah..
canm o 7milimdir...daha santim olmasına ohoooo ne cok var annesi
benm 5t3 ken ilk gittigimde 0,506 yani 6milim kadardı
kıslar ben kaçıyorum...yarın yolculuk var erken kalkıcam eskişehire dönuyorum...allaha emanet olun...meriii kuzum dikkat edin kendınıze emi...emanetlerınze sahip çıkın...rabbımde size sahip cksın korun kollasın...merim kv çok gecmıs olsun bir haftaya yakın giremıyodum...kusura bakma görmemısım(dalgınım yorguunum...allah tez zamanda şifa versinnnnnnnn....ii gecelr hepınıze
çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte şifa versin inş.
olabilir canım yaa ben o an keseyi görmenin heyecanıyla mm i cm anlamış olabilirim
saol canım...
ah evet yanlş anlamıs olabilirsin o anki heyecanla..
benzaten kagıttan bakıp anlıordum..doktorun ne dedigini hatrlamıordum bile odadan cıkınca
eşim hemen soruyordu kapıda bekledigi için bilmemki bişe demedi falan diorum
saol canım...
ah evet yanlş anlamıs olabilirsin o anki heyecanla..
benzaten kagıttan bakıp anlıordum..doktorun ne dedigini hatrlamıordum bile odadan cıkınca
eşim hemen soruyordu kapıda bekledigi için bilmemki bişe demedi falan diorum
ahhh aklıma gelmişken topicimle paylaşayım istedim...
suay bebegini kaybetmiş kızlar öyle kötü oldumki duyunca..
bizim batımız aynıydı...hamileligimizi de aynı gün ögrendik
çok kanaması oluyordu zaten..kalpatısını bile duymustu ama...
kürtaj olmuş
Allah ım kimseye böyle bir acı yaşatmasın...
çok geçmiş olsun diyorum tekrardan arkadasıma..
benim dr um eşimide alıyo yanıma ikimiz aynı anda görüyoruz onun için birimiz anlamasak birimiz anlıyoruz
merimm bulantıların başlamışşben kızımda çokk fenaydımm 9 ay bulantıı ööö çok kötüydüü,,bunda yok çok şükür ööle bişey,,her hamilelikte aynı geçmiyormuş onu anladım:) allah yardımcın olsun inş.çok da uzun sürmez bulantıların..kanaman neden olduki anlamadım,sordunmu doktora? eşin girmiyomu kıs senle ultrasona çok heyecanlı oluyo dimi:))
ahhh ne kötüyüm bir bilsem su an bile ögürüyorum..midem ayakta...
su gelior artık sadece asitli asitli...
yiyorum zorla tuzlu kraker meyve falan ama daha 3 dk gecmeden wc ye zor yetişiorum..
ne yesem çıkıyor...böle ne kadar sürer bilemıorum
ama 9ay olacaksa nasıl geçer ben ne yaparım bilmiyorum...
banyoda kusuyorumya artık önünden geçemıorum..temizleyemiyorum..
Allah eşimden razı olsun..adam da öğüre öğüre domasteslarla yıkıyor temizliyor..
bilmiyorumki..dr.a gittim dün progestanımı ihmal ettn dedi yok dedm..
k.v hastanede olunca ona koşturdum geceleri sabahladık falanya
yorgunlktan stresten olur dedi..ayaga kalkmadan yatış verdi...
birde pcoslularda düşük riski normal bi kadına göre %60 fazladır..çok dikkat dedi ve içimden bişeler koptu..
yat dediyse yat dinlen canım yorma kendini üzülme Rabbim korur inş.
ben yatıyorum kızlar görüşmek üzere Allah'a emanet olun
kızımda yaşadığım şeyleri yaşıyosun resmen,,sabahlara kadar çıkarırdım kan kusardım artık hastanede bile yatmıştım bu yuzden..normalde 4 ay bulantı süresi ama bazı kişilerde 9 ayda sürüyo son 2 ayda zaten mıde yanması yuzunden bulantı oluyo..doğumdan çok hamileliği bulantıyı düşünüyodum valla ama korktugum gibi olmadı şükür..ahhh ne kötüyüm bir bilsem su an bile ögürüyorum..midem ayakta...
su gelior artık sadece asitli asitli...
yiyorum zorla tuzlu kraker meyve falan ama daha 3 dk gecmeden wc ye zor yetişiorum..
ne yesem çıkıyor...böle ne kadar sürer bilemıorum
ama 9ay olacaksa nasıl geçer ben ne yaparım bilmiyorum...
banyoda kusuyorumya artık önünden geçemıorum..temizleyemiyorum..
Allah eşimden razı olsun..adam da öğüre öğüre domasteslarla yıkıyor temizliyor..
bilmiyorumki..dr.a gittim dün progestanımı ihmal ettn dedi yok dedm..
k.v hastanede olunca ona koşturdum geceleri sabahladık falanya
yorgunlktan stresten olur dedi..ayaga kalkmadan yatış verdi...
birde pcoslularda düşük riski normal bi kadına göre %60 fazladır..çok dikkat dedi ve içimden bişeler koptu..
nilüşüm birde sağ kasığıma sürekli bıçak saplanıor gibi batıor..
normal mi bu?sadece sağ kasığımda var...
birde ahhh diyebiliorm sadece bi anlık şey ama...uykumdan bile uyanıorum..
zaten artık dönerken bile uyanıyorum..öle korkuyorum öle sıkıyorumki kendimi...
ahhh ahhh beni en ii sen anlarsın ozaman...kızımda yaşadığım şeyleri yaşıyosun resmen,,sabahlara kadar çıkarırdım kan kusardım artık hastanede bile yatmıştım bu yuzden..normalde 4 ay bulantı süresi ama bazı kişilerde 9 ayda sürüyo son 2 ayda zaten mıde yanması yuzunden bulantı oluyo..doğumdan çok hamileliği bulantıyı düşünüyodum valla ama korktugum gibi olmadı şükür..
kv olayına gelincede bence sen hastaneye koşuşturma işini bırak artık,sonuçta senın karnındakıde bi can,kv ya illaki bakan bulunur,sen kendine bak dinlen dikkat et..ööle işte biz de 26 sında tekrar gidicez doktora 3lü test için..cinsiyeti öğrenirken insann çok heyecanlanıyoo söyliyimm hazırlıklı ol:)))
kasıklarda agrı olablr tatlım bendede oluyordu..o normal,,ama süreklı bişey olcak diyede düşünme rahat ol stres yasak biliyosun..dinlen yat,ağır iş yapma.
hayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?