hayırlısı olsun tatlım..İNŞALLAH yumişlerin çoğalmıştır..RABBİM bebiş nasip etsin sıkma canını dualarımız seninle..
CNM BENM ben dr memnunum.. o bana söktütücü vercekti baktı ultrsnda sökülmşş gözktü bu sfer yumurta uyrıcısı verdi cuma gnü gtcemm..bi gdimde ona göre davrncam cnmm
yaaa tatlım gtmymde kim vr ztn bi baksana topu topu kaç kişi vr ha bura..kaç kişi gelo...hamileler çoğldı geriye kaç kişi kaldı...hamileler desen arada bi uğruyooo..kimnn işine gelmiyo kimmnn ağrıusı sızısı vr gelmo..gelen bi kelime ato gido haksıızsam de haksızısın..neyse sana afiyet osun şimdiden cnm
ahh canım haklısınn artık kimsecikleri bulamıyoruzz burdaa gelenlerde belli başlı kişilerrr :) haklısın ama napalım geleninde gelmeyeninde canı sağolsun kalan sağlar bizim dir boşwer yeteriz biz bizeee :):):):):):):):):):):):) sen sakın bırakma nolurrr yaa birbirimize ihtiyacımız warr ......amn demekten başka bişe yok cnm benm aminnn amnn cnmm
ahh canım haklısınn artık kimsecikleri bulamıyoruzz burdaa gelenlerde belli başlı kişilerrr :) haklısın ama napalım geleninde gelmeyeninde canı sağolsun kalan sağlar bizim dir boşwer yeteriz biz bizeee :):):):):):):):):):):):) sen sakın bırakma nolurrr yaa birbirimize ihtiyacımız warr ......
canım olmaz inşş rabbim korusun ama ihmal de etme bu konuyu gerçi drden memnunum diyosun bekle bakalım bazen rahimden kan atılıyo ama yolda olanlar oluyo belki kalanları atıyosundur hani aktif kanama diilde rahimdeki kalanlar bakalım cumaya kadar bekle aksi bi durum olursa yine gidersin drye.... hayırlı hbrler inşş canımmmherkesn bahanesi vr cnm herkes kendince haklı yapcak bişe yok yaz geldi ztnn..eğr cuma gnü kötü bişe olrda bişe olmazsa inn yapck bişe yokqq artıkk
canım olmaz inşş rabbim korusun ama ihmal de etme bu konuyu gerçi drden memnunum diyosun bekle bakalım bazen rahimden kan atılıyo ama yolda olanlar oluyo belki kalanları atıyosundur hani aktif kanama diilde rahimdeki kalanlar bakalım cumaya kadar bekle aksi bi durum olursa yine gidersin drye.... hayırlı hbrler inşş canımmm
slm canlar nasılsınız???
öle canım yaa bu kullandığım ilaç beni mahvetti sormaa... kendime gelemiyorum bi türlüü ... şimdi bile yattım yerden yazıom offf offff. dua edin bana nolurr.. ahh bebem msnden yazmıştım gördün mü bilmiom ama rabbim ewladını size sizide ona bağışlasın inşşş... sağlıklı bi gebelik geçirr.. hayırlısıylada kucana all inşşş .. rabbim korusunnn sizii...bugün hayırlı hbrlerini bekliorum inşşşşş ..... allaha emanetsinizzz.....
yaaa tatlım gtmymde kim vr ztn bi baksana topu topu kaç kişi vr ha bura..kaç kişi gelo...hamileler çoğldı geriye kaç kişi kaldı...hamileler desen arada bi uğruyooo..kimnn işine gelmiyo kimmnn ağrıusı sızısı vr gelmo..gelen bi kelime ato gido haksıızsam de haksızısın..neyse sana afiyet osun şimdiden cnm
ben buaralar oldukça kötüyüm sevgim bir haftadır ne yesem çıkarıyorum...sağol canım inş. hayırlı haberlerle gelirim senin nasıl gidiyo??
aklım hep sendeydi berrin...günaydın herkese hayırlı sabahlar beni sorarsanız hiç ii diilim
dün anneemde kaldım eşim geldi almaya ama ben gitmedim işe gitmiş
simdi bakım die eve geldimm ne olur ne olmas bilemiyorum
bu bebek mevzusu bizi çok yıprattı artık herseye kavga eder ve uzatır olduk
bana da onada zor geliyoo sankii babamlar evine git diyolar dogal olarak istemiyolar
ben aramıs da gecenleri anlatamıyorumm annemlere napcam ben bilemiyorumm
biras ilgi istiyorum eşim onu göstermiyoo bendee uzatıyorum işde böle çok kararsızım
allahımm hakkımda hayırlı olanı nasip etsin çok kötüüü canım sıkkın....
canım ben,mde ilk 10 15 gn yaptı ilk içtigimde ama sonra alısıor bünye...benimkide 850 mg ama ahh canım çok ağır geldi bana yaaa... daha öncede kullanmıştım ama bu etkileri hiç görmemiştim acayip midem bulanıyoo ayağa dahi kalkamıyorum.. başım dönüyo halsizim... nolcak böle bilmiyorum bırakıyım dedim dr ozamn kendi haline bırakalım dedi boşwer dedim beklicek zamn yokk.... bide sıcaklar bastırdııııı ..... akşam erken yatıom sabah kalkamıomm.... çok fenayım çokkkkk.... sende iyiysin çok şükür mide bulantların oluyomuşş... nasıl hissediyon kendinii ii misin... umarım fasla bulanmass miden tez wakitte geçer canım.. rabbim k v dde tez wakitte şifa wrsin inşşş .. allaha emanetsinizzz.....
slm canlar nasılsınız..sevgim bebem çokkk tebrk ederim ....çok sevindim cnm..rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucagınıza almayı nassiiip etsinn...bizede bebiş....yoruluyyom ben ya artıkın....(( şeydam cnm benım adet oldum 11 temmuz cnmmm
slm canım eh ben ölmedm yasıyorum...slm canlar nasılsınız..sevgim bebem çokkk tebrk ederim ....çok sevindim cnm..rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucagınıza almayı nassiiip etsinn...bizede bebiş....yoruluyyom ben ya artıkın....(( şeydam cnm benım adet oldum 11 temmuz cnmmm
ben buaralar oldukça kötüyüm sevgim bir haftadır ne yesem çıkarıyorum...
zaten neredeyse 5 kilo verdm her gittigimde kilo kaybediyorum.
artık dr.um istemiyorum k,lo kaybetmeni dior....
birde cumartesinden beri kanamam var...bugün eşim evdeydi hep yattım azaldı sanki..çok korkuorum
lavaboya gdemıorum kokuyor..ev kokuyor..yemekler kokuyor..
igrenc bi insan oldum çıktım anlayacagın
canım ben,mde ilk 10 15 gn yaptı ilk içtigimde ama sonra alısıor bünye...
dr.u aradım sordum yan etkimi yaptı bende bıraksammı degişsekmi die hayır baslarda olur içiceksin dedi..
ee napayım içtim ama yemeklerin arasnda içersen etkileri baya azalıyor...
evet çok kötyüm şuan bile öğürüyorum..midem de bşe yok ama hala ög yani
kendimi de cok kötü hissedıorum agzımın içi zehir gibi...ama Allah ım beterinden sakınsın ne diyim..
k.v için dileklerine Allah razı olsun kuzum..senin gibi düşünceli insan bulmak cidden zor..
sende emanetsin kuzum,dikkat et kendine
ohh maasaallh sevgim...
usg de kaç haftlık çıktı?bir de büyüklügü ne kadar?
ah balım ii olmak kendı kendımın moralını düzeltmek zor gelıyoo 5 senem bıttı yaaa..inan her adet gelısınde üzülüyom ...bıgun olckak bılıom ama ne bılımm yaa rabbım hayırlısını versinn..slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sağolasın sende iyi ol emi yorulmak yok sabrın sonu selamet Allah'ın izniyle hepimiz de bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız inş.
slm canım eh ben ölmedm yasıyorum...
sen naslsın kuzum?a.s cnm ..çerkezköydeydım..annemlere geldım..yarın dönuyorum eskişehire...adet oldum ona üzülüyom bu ay ümit vardı olmıcam dıyodum ama yine geldı..ufffff isyan etmekte istemıyorum anlıcan çıkmazlardayım..cnm benım rabbım tüm hamiş kadınlarınımızı ve bebişlerını korusun sizide yanından ayırmasınnn
ohh maasaallh sevgim...
usg de kaç haftlık çıktı?bir de büyüklügü ne kadar?
evet canım o sonra baslar ben 7 haftanın sonunda kötüleştim...ilkinde bende öyleydim canım şimdilik çok şükür mide yanması haricinde bişey yok ama yakında başlar herhalde
k.v ne noldu canım hayırdır?
5 hafta 1 günlük dedi canım kesenin boyuna da 7 cm dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?