Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

amn demekten başka bişe yok cnm benm aminnn amnn cnmm
ahh canım haklısınn artık kimsecikleri bulamıyoruzz burdaa gelenlerde belli başlı kişilerrr :) haklısın ama napalım geleninde gelmeyeninde canı sağolsun kalan sağlar bizim dir boşwer yeteriz biz bizeee :):):):):):):):):):):):) sen sakın bırakma nolurrr yaa birbirimize ihtiyacımız warr ......

herkesn bahanesi vr cnm herkes kendince haklı yapcak bişe yok yaz geldi ztnn..eğr cuma gnü kötü bişe olrda bişe olmazsa inn yapck bişe yokqq artıkk

herkesn bahanesi vr cnm herkes kendince haklı yapcak bişe yok yaz geldi ztnn..eğr cuma gnü kötü bişe olrda bişe olmazsa inn yapck bişe yokqq artıkk
canım olmaz inşş rabbim korusun ama ihmal de etme bu konuyu gerçi drden memnunum diyosun bekle bakalım bazen rahimden kan atılıyo ama yolda olanlar oluyo belki kalanları atıyosundur hani aktif kanama diilde rahimdeki kalanlar bakalım cumaya kadar bekle aksi bi durum olursa yine gidersin drye.... hayırlı hbrler inşş canımmm

canım ben kaçıom şimdii ok ilerleyen saatlerde gelirim inş yinee çok iyi bak kendine allaha emanetsinn canımm :):):):):):):):)

öle bişeki ialçlar kaç gndr miğdemi bulndırdı kalakmadım yermdennn..nişan bile mafoldumm kus kus öldümmm...ilaç btti mütüş bi kasık ağrısı ardından kanama ped takıyorum kanama yok pedi çıkrtıyorum kanama gelo...iyice sinrlrim yıprındı.....şimdi yumurtlıklrım gelişiyo olsa yumurtalıklrım da ağrı olcak o da yokk bu ayda çöpe..ne bilim dedm gbi dua etmkten başka bişe yoq

bekledim bekledim kimse gledimi bendn bu kdr yarın beelki gelrim perşembe akşamıda nişan vr..cuma da dktor gtcem ne olck bilmmm..neyse morelim bozuk düzeltemeden giidyorum...

Allah razı olsun canım sana da çok geçmiş olsun Allah'ım şifa versin arkasından da hayırlı bir bebiş nasip etsin inş.

şeydam neden böyle dedin hem kendini hemde bizi üzme lütfen böyle düşünme canım. ben kociş evdeyken giremiyorum çünkü yatıp dinlenmem gerekiyor birde pc zararlı olabilir çok kalma başında diyor yoksa inan ki hep aklımdasınız herşeyi ilk sizlerle paylaşıyorum canım benim

slm canlar nasılsınız..sevgim bebem çokkk tebrk ederim ....çok sevindim cnm..rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucagınıza almayı nassiiip etsinn...bizede bebiş....yoruluyyom ben ya artıkın....(( şeydam cnm benım adet oldum 11 temmuz cnmmm

sağol canım inş. hayırlı haberlerle gelirim senin nasıl gidiyo??
ben buaralar oldukça kötüyüm sevgim bir haftadır ne yesem çıkarıyorum...
zaten neredeyse 5 kilo verdm her gittigimde kilo kaybediyorum.
artık dr.um istemiyorum k,lo kaybetmeni dior....

birde cumartesinden beri kanamam var...bugün eşim evdeydi hep yattım azaldı sanki..çok korkuorum
lavaboya gdemıorum kokuyor..ev kokuyor..yemekler kokuyor..

igrenc bi insan oldum çıktım anlayacagın
aklım hep sendeydi berrin...
her girdigimde baktım sana..
ama keske böle kötü bi haberle gelmeseydin
ne denir ne yapılır ne sölenir inan bilemıyorum...

ama aklını başına al kuzum..eşlerimiz herseyden önemli..
bak bizimde 2 sene korunmadıgımız halde olmadıgı çocugumuz ama hep şunu dedik
biz varsak çocuk var yoksak yok..bizden kıymetli degil..
sen dişi kuşsun sahip çık yuvana...vardır herseyin bir saati zamanı...

belki diceksin dısardan sölemesi kolay die ama inan kendi hissettklerimi yazıyorum sana..
bebek mevzuundan baska sorun yoksa yuvana sahip çık derim...
Ama tabiki hakkında hayırlısı olsun kuzum..dualarım seninle..
canım ben,mde ilk 10 15 gn yaptı ilk içtigimde ama sonra alısıor bünye...
dr.u aradım sordum yan etkimi yaptı bende bıraksammı degişsekmi die hayır baslarda olur içiceksin dedi..

ee napayım içtim ama yemeklerin arasnda içersen etkileri baya azalıyor...

evet çok kötyüm şuan bile öğürüyorum..midem de bşe yok ama hala ög yani
kendimi de cok kötü hissedıorum agzımın içi zehir gibi...ama Allah ım beterinden sakınsın ne diyim..

k.v için dileklerine Allah razı olsun kuzum..senin gibi düşünceli insan bulmak cidden zor..
sende emanetsin kuzum,dikkat et kendine

slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sağolasın sende iyi ol emi yorulmak yok sabrın sonu selamet Allah'ın izniyle hepimiz de bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız inş.

slm canım eh ben ölmedm yasıyorum...
sen naslsın kuzum?
Eki Görüntüle 443047

bugünkü dr kontrol sonucum kızlar

ohh maasaallh sevgim...

usg de kaç haftlık çıktı?bir de büyüklügü ne kadar?

ilkinde bende öyleydim canım şimdilik çok şükür mide yanması haricinde bişey yok ama yakında başlar herhalde
k.v ne noldu canım hayırdır?

Son düzenleme:
slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sağolasın sende iyi ol emi yorulmak yok sabrın sonu selamet Allah'ın izniyle hepimiz de bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız inş.
ah balım ii olmak kendı kendımın moralını düzeltmek zor gelıyoo 5 senem bıttı yaaa..inan her adet gelısınde üzülüyom ...bıgun olckak bılıom ama ne bılımm yaa rabbım hayırlısını versinn..

ilkinde bende öyleydim canım şimdilik çok şükür mide yanması haricinde bişey yok ama yakında başlar herhalde
k.v ne noldu canım hayırdır?
evet canım o sonra baslar ben 7 haftanın sonunda kötüleştim...
ama bünyeden bünyeye degişir tabi..ben annemden biliorum bi yudum su ,çemezdi..

sürekli hastanede yatardı kardeşimde

k.v şekeri tavan yapmıstı kuzum 1 haftayı gecti hastane de kalıyor..
böbrekleri iflas etmiş..kaçgündür yoğun bakımdaydı yine..

e bizde mecbur sürekli basındayız 1 eltim var çalısıyor..öle olunca bana kalıor gelen giden var işte..
sanırım hastane beni böle mahvetti..napalım hakkımızda hayrlısı insallah..
5 hafta 1 günlük dedi canım kesenin boyuna da 7 cm dedi dr

canm o 7milimdir...daha santim olmasına ohoooo ne cok var annesi
benm 5t3 ken ilk gittigimde 0,506 yani 6milim kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…