Canim bende kullaniyorun bu ilaci birakma sakin cok guzel bir ilac bu. Bende adet duzensizligi yani pko var o yuzden kullaniyorum. İnsülin direnci kontrol ediyor ve fazla kilon varsa vermene yardimci oluyor. İlk dr banada verdiginde huzursuz olmustum ama cok arastirdim suanda icim rahat. Hatta bana hamile kalsan bile 3 ay kullanmaya devam ediceksin dedi. O yuzden kafana gore birakma kafana takilan bisey oldugunda dr ile paylas. Gecmis Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin. Bugun benim dr kontrolum var yeni bisey öğrenirsem paylasirim.
sevgicim hadi hayrlı olsun..Eki Görüntüle 441473
bugün yaptığım testim kızlar daha belirgin olduğuna göre demekki beta yükseliyor dimi? sabah kan testlerim için sağlık ocağına gideceğim salı 15:45'e dr dan randevu aldık inş.hayırlı haberler alırız
canlarımm benimm baştacımm kocacım geldii şimdi çıkıom ok akşam gelirmisinzzz yinee inş bende kendimi biraz toparlaya bilirsemm gelicemm dualarım sizinle sizde ihmal etmeyin benden nolurrr allaha emanetsinizzz
sevgicim hadi hayrlı olsun..
artık daha da kesinleşti bebegin
yarın güzel haberlerle gel inşallah
günaydın herkese hayırlı sabahlar beni sorarsanız hiç ii diilim
dün anneemde kaldım eşim geldi almaya ama ben gitmedim işe gitmiş
simdi bakım die eve geldimm ne olur ne olmas bilemiyorum
bu bebek mevzusu bizi çok yıprattı artık herseye kavga eder ve uzatır olduk
bana da onada zor geliyoo sankii babamlar evine git diyolar dogal olarak istemiyolar
ben aramıs da gecenleri anlatamıyorumm annemlere napcam ben bilemiyorumm
biras ilgi istiyorum eşim onu göstermiyoo bendee uzatıyorum işde böle çok kararsızım
allahımm hakkımda hayırlı olanı nasip etsin çok kötüüü canım sıkkın....
canım cım allah razı olsunn .... inş rabbim tez wakiitte sanada şifa werir .... allah yardımcımız olsun :)tamam canım...benım dualarım zaten hep sızınle kımerak etme canımcımm.. ben belkı gelemem canım grıbım de gozumu acamıyorum ınan..ama bellı de olmaz..hade kıb.opdumm
insaallah canım benımm..ben de senı bılıyorum az cokben 1.5 senelık evlıyım allahın ıznıyle ılk 7 ay korunduk sonra korunmayı bıraktımız ay bebiş oldu 9.5 haftalıkken kalbı durdu aldırmak zorumda kaldık..uc ay korunduk ..korunmayı bırakalı 9 ay oldu bu ay da korundum zaten bunalmıstım bıraz...
benimkide 850 mg ama ahh canım çok ağır geldi bana yaaa... daha öncede kullanmıştım ama bu etkileri hiç görmemiştim acayip midem bulanıyoo ayağa dahi kalkamıyorum.. başım dönüyo halsizim... nolcak böle bilmiyorum bırakıyım dedim dr ozamn kendi haline bırakalım dedi boşwer dedim beklicek zamn yokk.... bide sıcaklar bastırdııııı ..... akşam erken yatıom sabah kalkamıomm.... çok fenayım çokkkkk.... sende iyiysin çok şükür mide bulantların oluyomuşş... nasıl hissediyon kendinii ii misin... umarım fasla bulanmass miden tez wakitte geçer canım.. rabbim k v dde tez wakitte şifa wrsin inşşş .. allaha emanetsinizzz....sevgicim hadi hayrlı olsun..
artık daha da kesinleşti bebegin
yarın güzel haberlerle gel inşallah
bn hep edıyorum dua kuzum sana...
im ama art
aa hmde o gliforu neredeyse 9ay kullandım ben...
hatta kalpatısını duyana kadar devam ettm ama snra içtgim 5ilaçla agır geldi içmesem artık dedm kabul etti dr.um
bn 850mg ögle aksam yemklerinde alıyordum...inşallah sana da faydası olur canm
öle canım yaa bu kullandığım ilaç beni mahvetti sormaa... kendime gelemiyorum bi türlüü ... şimdi bile yattım yerden yazıom offf offff. dua edin bana nolurr.. ahh bebem msnden yazmıştım gördün mü bilmiom ama rabbim ewladını size sizide ona bağışlasın inşşş... sağlıklı bi gebelik geçirr.. hayırlısıylada kucana all inşşş .. rabbim korusunnn sizii...bugün hayırlı hbrlerini bekliorum inşşşşş ..... allaha emanetsinizzz.....sağol canım inş. hayırlı haberlerle gelirim senin nasıl gidiyo?
lamişim ne oldu sana kı? görüşemiyoruz hayırdır?
kuzummm nolurrr yapma böle şeylerr sen kocana çok aşıksın eminim oda sana karşı böledir... böle bi sebepten aranızı açtınıza değermi ama tatlım.. ufak tefek şeyler hepimizde oluyoo bazen pes ettimiz günler oluyo we acısını kocamızdan çıkarıyoruzz ahh nekadar yanlış yapıoruzz aslındaa ... bu bitek bizm sorunumuz diilki aynı aynı sorun eşimiznde aynı şekilde o da üzülüyo belki oda yoruluoo hep ilgiyi anlayışı ondan bekleyemeyiz ki ... bak biz yine birbirimizle dertleşozz azda olsa rahatlıozzz .. ama onların konuşcak kimsesi yokk napsnlarrr .... bu bebek mevzunu bukadar takma nolurr ... azda olsa rahatlamaya çalış bak bi psikolağa gitt yanlış anlama beni nolur ama inan rahatlarsın faydasını görürsünn ... nolur tatlım hem eşine hem sana yazık bu sebepten aranızı bozmayınnn .... ya giden günlerimize yazık tamm ewlat hepimiz hasretiyle yanıyoruzz ama bi düşün eşin olmasa bebeği napcan ben hep öle dua ediyorum oluyosa eşimle olsun herşeyim ewim arabam çocuğum onsuz olmasın hiç bişiyim diee ... o yüzden önemli olan eşlerimizzz çocuk ikinci planda nolur tatlım at bu düşünceyi kafandan artık bu kadar dert etme kendine sen ne kadar üzülürsen üzül ister dünyayı inlet rabbim neyi nasip ettiyse onu görüyoruz ne bir eksik ne bir fasla biraz sabır camımm görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerrr sınavımızı geçebilmek nasip etsiin rabbimm ......günaydın herkese hayırlı sabahlar beni sorarsanız hiç ii diilim
dün anneemde kaldım eşim geldi almaya ama ben gitmedim işe gitmiş
simdi bakım die eve geldimm ne olur ne olmas bilemiyorum
bu bebek mevzusu bizi çok yıprattı artık herseye kavga eder ve uzatır olduk
bana da onada zor geliyoo sankii babamlar evine git diyolar dogal olarak istemiyolar
ben aramıs da gecenleri anlatamıyorumm annemlere napcam ben bilemiyorumm
biras ilgi istiyorum eşim onu göstermiyoo bendee uzatıyorum işde böle çok kararsızım
allahımm hakkımda hayırlı olanı nasip etsin çok kötüüü canım sıkkın....
selammm tatlım nasılsın sana özel msj atmıştım gördünmü acaba benim kırmızılar geldi sat 9 mayıs bat 7 temmuz
kızlar morelim sinrlerim çokk mu çok bozuk...iyice zıvanadan çıktım....neden??
ben pazrtsi adet oldum çarşmba dr gttim ara ara kahverngi lekelr gelodu dr söklmüşsn demşti...
ama bu pazrtsei iyice kanama başldı eee cuma gnü yumurtalrım gelştimi diye bakcak ne alaka şimdi adetim btmden ilşkimi önrcek ben bu işten hiç bişe anlamdım..ztn keyfmde kaçtııı...
herkes hamile kalana kdr neler çektini untmuşş bişe olmaz diyo çıldırtıyor beni...herkesin işi bitene kadrmış...morelim çok bozuk artık burda da dertleşcek biriileri olmuyor ne hoş dimi...bu topiği benm yerime yüzürteblcek birileri vrmı???liste yapabilcek fln...artık internete grmeyide düşünmüyorum..cnm sıkılıyor
canım yapma böle yaa başka bi dr ye bence neden böle oldu ki bi geldi sökmüşün madem bu ne yani... bence bi drye daha gözük tez wakitte hem bu diilmiydi sana 3 adetini görmeden gelme falann belliki uzatıyo yada anlamıyoo ahh canım sakında topiği werme kimseye iice dağılırız walla benimki geliyo şimdi bi yemek yiyelim geliyorumm nolurr rahatlamaya çalış olur mu :)kızlar morelim sinrlerim çokk mu çok bozuk...iyice zıvanadan çıktım....neden??
ben pazrtsi adet oldum çarşmba dr gttim ara ara kahverngi lekelr gelodu dr söklmüşsn demşti...
ama bu pazrtsei iyice kanama başldı eee cuma gnü yumurtalrım gelştimi diye bakcak ne alaka şimdi adetim btmden ilşkimi önrcek ben bu işten hiç bişe anlamdım..ztn keyfmde kaçtııı...
herkes hamile kalana kdr neler çektini untmuşş bişe olmaz diyo çıldırtıyor beni...herkesin işi bitene kadrmış...morelim çok bozuk artık burda da dertleşcek biriileri olmuyor ne hoş dimi...bu topiği benm yerime yüzürteblcek birileri vrmı???liste yapabilcek fln...artık internete grmeyide düşünmüyorum..cnm sıkılıyor
gördüm cnm hemne düzltiyorum
kızlar morelim sinrlerim çokk mu çok bozuk...iyice zıvanadan çıktım....neden??
CNM BENM ben dr memnunum.. o bana söktütücü vercekti baktı ultrsnda sökülmşş gözktü bu sfer yumurta uyrıcısı verdi cuma gnü gtcemm..bi gdimde ona göre davrncam cnmmcanım benim çok üzüldüm RABBİM şifa versin..ben pek anlamıyorum ama başka bir dr gittin mi tatlım..
canım yapma böle yaa başka bi dr ye bence neden böle oldu ki bi geldi sökmüşün madem bu ne yani... bence bi drye daha gözük tez wakitte hem bu diilmiydi sana 3 adetini görmeden gelme falann belliki uzatıyo yada anlamıyoo ahh canım sakında topiği werme kimseye iice dağılırız walla benimki geliyo şimdi bi yemek yiyelim geliyorumm nolurr rahatlamaya çalış olur mu :)
CNM BENM ben dr memnunum.. o bana söktütücü vercekti baktı ultrsnda sökülmşş gözktü bu sfer yumurta uyrıcısı verdi cuma gnü gtcemm..bi gdimde ona göre davrncam cnmm
belkıde erken yumurtluyosun sen..mutlaka git dok.ihmal etme..benim yakınn arkadaşım 1 defa ilişkiyle hamiş kaldı..adetinin bittiği günün akşamı hemde rabbim ne zaman nasip eder belli olmaz isterse 1 defada bıle olur..yeterki isyan etme,,dua et ..benımde dualarım seninlee öpüyorumm seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?