Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Anam noluyo ya. 1tane ziyaretci bile yok

Fanaa gel bari beraber yagli gures yapalim

Yaren ev supuruyordur simdi dun yarim kalmisti sanirim

Mucizem sen yoksun diyemi buralar sessiz????

Gelin hadi amaaa

Gelin hadi amaaa

Gelin hadi amaaa

ah cnm benım vadı ssattı gelcem dedım ama meger gecen hafta sezon fınalıymış bızı gezdırdı şimdi geldıkkk ama nartanem nurtanem bıtanem gıtmışşşşşşşşşşşş kuzum ya dun yAZDIM YAZDIM TAMA DUN SUPURMUCEM DEDIM kapadı pc yı dayanamadım yınee canım ben 2 gun yokum ablama gtcem yarı öptummmmm senı cokkkkkkkkkkkkkkkkk

:85::85::85::85::85:canım arkadasım yaa uzulme senn..ınanırmısın bundan 10 gun kadar once hamıle bı arkadaasım vardı dogumu yapmıstır bı tebrık edım dıye aradım yok daha 1 hafta var dedı işte sordum nasıl hıssedıyosun dıye nasıl olsun ıyı bı sıkıntı yok felan dedı pişman gıbı geldı sesı bana kii o da pkoluydu tedavı gordu oyle oldu bebegı..sonra bana sordu senın varmı bıseyler dıye yok şu anda dedım..bana hayatını yasa evlılıgın tadını cıkar ıse gır calıs karıyer yap felan dedı..sok oldum tabı halıyle..o bana pko oldunu ılk ogrendınde hıc cocum olmucak dıye korktum demıstı halbukı..neyse ıste bende dedım yok ben anne olmak ıstıyorum dıye..tuhaf bı halı vardı yaa belkı hormonlardandır dıye ustelemedım zaten hemen konusmayı bıtırdımm..
gercı sadece o degıl genelde herkez ole dıyo ne yapacakmısım cocuguuyaa ben anne olmak ıstıyorum dıyorum anlamıyolar..canım benım uzun lafın kısası hepımız yasıyoruz boyle seyler takma sen kafana oyle ınsanların laflarını..bız senı anlıyoruz yasadıklarını az ccok bııyoruz..sıkıntı yapma sen kendıne gel yaz at stresını rahatla kuzum benımsenı cok sevıyoz bızz bunu da unutma

anam sende hıssedıyonmu ne tam cıkıyoz gelıyon yavrucum bıraz erkence gel göruşelım konuşalım kaynaşalım

ahanda yıne geldım yıne kımse yok
canım ben anca bu saatlerde gırebılıyorum ısler anca bıtıyo yaa.. her gece esıme utu yapmak zorundayım bulasıktı utuydu camasırdı anca fırsatım oluyo zaten uzun zamandır soyle uzun uzun sohbet edemedık yaw

kızlarrr bu arada benım kuzenın dugunu var ben pazartesıye kadar yokum
kurtlarımı dokup gelcem yarın kına pazar dugun olcek

günaydınn canlarr tabiki de kimse yok ama ben yinede selam verimm
aksamları giremiyorum ben ama bakaıyorum da kimse girmio zaten
sanırım ben yine hasta olucamm 21 sinde gelirr bi ileri geri atmassa kim
teselli edecek beni nerelere daglıdık kıslar yaa benim eşim iş degistirdi aksamları ondan giremiorum
pofffffffffff karın agrılarım batıyo aaradaa

selamm canımm İNŞALLAH olmassın HAYIRLISI..bende soğan kürüne başladım bugün hayırlısı İNŞALLAH..

slm canım bızım batlarımız aynı bnde hıc umıt yok hayırlısı artık

slm gul napıyon artık kımse grmıyo noldu herkese tatıldeler sanırım

selamm tatlımm iyim çok şükür sen nasılsın..evet pek giren olmuyo tek tük sanırım tatile çıktılar ..genelde akşam giriolar tatlımm..ben soğan kürüne başladım bugün..:))

selamm tatlımm iyim çok şükür sen nasılsın..evet pek giren olmuyo tek tük sanırım tatile çıktılar ..genelde akşam giriolar tatlımm..ben soğan kürüne başladım bugün..:))

ıyım be sukur şifa olur insallah cnm bende ıkı ay yaptım ıntıhap vardı soktu 10 senedır bel agrısı cekıyodum kurden sonra bişey kalmadı cok faydalı bnde bu ay bal corek yaptım yarıda bıraktım esım elını kestı sonra rahatsızlandı bızım yumurtalama gunlerı gttı bnde bıraktım bu ay umıdım hıc yok bu aydan sonrada sıgara tedavı basladım 3 hmış kalmak yasak artık eylulde kısmetse

İNŞALLAH TATLIM AMİNN... anladım tatlım çok gecmiş olsun hayırlısı olsun.. benim eşimde içiyo keşke oda bıraksa..

Gelin hadi amaaa
cnmmm benm yaaaa...ben olmasamda kanki canpikler hep burda..ama yaz geldi ne etcen inn pc başına bile zor geçeom o kdr sıck..ellerim tuşlra değdikçe yanıyorumm...senide çok ölzdimm cnm arkdşım benm...
cnm ne güüzl konuştun ne güzl dedin..işte bende bazen snki tek sorunu yaaşyan benm sanki çocuğu olmyana tek kişi benmişim gbi karalrı bağlıyorum..asık surat geziyorum..ama toprladım o konuyu..bende böle kendi derdim bitmez...ya kendi kendimi yerim ya da başkası beni yer...hayt sanırımböle cnm yaaa..bi iniş bir çıkışşş

cnm sen doktora gd,yormusun hani yumurta takibi fln gbi

evet kızlr hemn başlıyorum ilk önce eşimn abisinn kızınn n,işanıo vrdı dün...isteme söz nişan hepsi bi arda oldu..ben 1 gn önceden gtt,m herşeyine koştum...elitim 45 yaşında kızı 88 li benle yaşıt..arkdş gbiyzzz..asllında düne kdr...dün resemn sıçtı sıvadı beniii..mutfktan çıkmadım ama gene yaranmadım yok her ..şyei ben yaptım fln...ardından elime fot mak verdi kendim resm bile çeklmedim..ne erkk tarfınngeldini duydum ne gttklerini...birde ilk önce kahve dağıtılcaktı o yok karınları açtır dedi.tabaklrı çayalrı dağııtık o arada erkk tarfı kızı istedimi..mutfağa keldi kesinn çayları yaa kesin bitrn flnn..kıyameti koprdı...kahveyi yaporum hadi hadi hadi..çok bilosan sen gr yap...deli oldum ....eve geldim sinrden ağlıcktım nerdeyse..kv kp falnda hiç sevmedim ztnnn....neysee bu derde üüzldümmm
eve geldik saat 1 uyumm fln 3 .sabha 8 de kaltım dr gtcektim.
.dr gttim 9 .40 randevum...o kdr acil hasta varki anlatamm..herkesin kanaması var..bi kdınn 5 aylık bebği karnında ölmüş...kadın ağldıkça ben ağldım...içim bi tuaf oldu..neyse ben girdim...normlde ben 5 haziran da adet oldum ya bi saat geldi bi daha gelmedi..dr söklmüşsün demişti bilen bilir...ilç vermişti serephone...ama ben bu salı tam adet oldum yani tam kırmızı dr baktı adetin 1.gününü 12 haziran olrk ele alcaz dedi..yani bugn 4. günüm..yumurtalıklrım ii gözküyormuşş..yine aynı ilçtan veri 25 haziran gidecez kontorlo..o arda da rahim ağzı kanseri için tahlil istedi..bu kdr uuzn süre kanamm olması ii değilmiş..ondan şüpheliniyorum dedi...morlim çok bozuldu...ben ztn dışrda kadınlrı görüdm ağlamk için yer arıyorum..o da korkulck bşe yok...dur hele dedi...ben sadece tedbir için bakıcam dedi..genlerinzde vrmı ddii..uzunca bi süre düşünüm yoq dedim..tamm dedi..içini frah tut dedi..bakılım..allhtan hayrlsısını dilemekten başka bişe yok vcanlar yani...

canım kimseye yaranılmaz bence kendini yorma koşturma ben olsam yapmazdım yani..hastanedeki işlere gelince moralini bozma tatlım hayırlısı RABBİM şifa versin tez vakitte..İNŞALLAH..

iim cnm sen nasılsın tatlımmm

çok şükür tatlım iyim bende dr gidiymmi gitmiyimmi die aralarda geziniyorum..korunmasız 8.aya girdim ama adetim 28.gün düzenine 2 ay oldu gireli..bugün soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı canım sen ne dersin bu işe..

canım kimseye yaranılmaz bence kendini yorma koşturma ben olsam yapmazdım yani..hastanedeki işlere gelince moralini bozma tatlım hayırlısı RABBİM şifa versin tez vakitte..İNŞALLAH..
ya cnm böle tepki beklemyordumkiii..neyse o o kdrda önemmli değil...değrini yirdi...dr işi kafamı bulnırıyo bakim 25 gdilcek bakılck hhemde smear testide yapcak gerçi geçen sne eyapılmştı o..onn sonucuda 29 da çkckmış her şeyn hayrlısı cnmm

tatalım 8 ay olmuşsun sen bilosun gtmek ya da gtmekte.ç.ama erkn innkii.soğan suyu çok iii inşllh şifa getrr cnm sana...her şeyi temzliyor...2 ay olduysa tammdr cnmm inşllhh hamş kalrsınn..bende 2 ay korundum ve o iki ayda soğan suyuda yaptım sonra hemen ardından hamile kalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…