Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Canim ya gormedim yazdigini. Cepten giriyorum bazende takiliyor sayfa acilmasi uzun suruyor.

Nasilsin? Oglusunda iyidir Insaallah. Yarende seviyormu karnini cunku baya bi belli oluyordur disardan dimi

Canim ya gormedim yazdigini. Cepten giriyorum bazende takiliyor sayfa acilmasi uzun suruyor.

Nasilsin? Oglusunda iyidir Insaallah. Yarende seviyormu karnini cunku baya bi belli oluyordur disardan dimi

tam onu yazaacaktım cnm telden mı dıye paşamız ıyı teyzesı kıpır kıpır oynuyo ablamızda cok sevıyo nınnı falan söluyo kusura bakmayın ama bu dunyada en cok kardeşimi sevıyorum dıo bakalım dunyaya gelınce neler olcak sende durumlar nasıl cnm ne zmana geliyosun

Yareeeeeeeennn burdayiiiiiiiiimmmm
Sesim geliyooorrmuuuuuuu

Evet alfabe tekrari yaptim
Unutmamisim demekki hepsini biliyom hihi

Bende seni gordugume sevindim hemde cok cok cok mutlu oldum

Yareeeeeeeennn burdayiiiiiiiiimmmm
Sesim geliyooorrmuuuuuuu

Evet alfabe tekrari yaptim
Unutmamisim demekki hepsini biliyom hihi

Bende seni gordugume sevindim hemde cok cok cok mutlu oldum

bende ttalım ya her akşam buralardayım malum koçiş işte ama kızlar yazın tadını cıkarıyolar ay benımde koçiş evde olsa bend gezerım acık havada sanırım kışa toplarız grubu yıne

Ay canim benim ya yerim onu. Bide kusura bakmayin diyor seker sey

Izini erteledik canim. Eger yazin yani agustosa alsaydim iznimi sadece 1hafta ve esim yanimda olamayacakti. O yuzden ikimizin gidebilecegi zamana aldik tatili yani ekimde Insaallah. Daha var ama napalim daha uzun ve beraber tatile gitmek daha guzel oluyor

bencede tatlım ya daha mantıklı eşin olmadan aklın onda kalıcak falan huzurlu bı tatıl olmucak belkı kurban bayramındada burada olursunuz cnm ay ekım sonu benımde doğum var memleket neresıydı tatlım

Siz bi ara kizlarla bi yerde bulusacaktiniz bu yaz. Bulustunuzmu?
Nasil gecti? Ne yaptiniz?

buuştuk tatlım ama bıraz ilgınc oldu şöle dıyım ben ve nıl sakaryadan nesrın ıstanbuldan ve dğer arkadaşlar ızmıtte n gelıcektı ızmıttekı arkadaşlar uygun olmadığından o gun gelemdıler ben ve nıl skaryadan gıttık nesrınde ıstanbuldan geldı toplamda 3 kışıydık yanı bız çok eglendık cok guzel zaman gecırdıkte anlamsız olan tek şey bızım buluşmayı skaaryada değilde ızmıtte yapmamızdı

Benim memleket duzce yani istanbula yakin. Istanbul umraniyede akrabalarim var orayada gidecegiz Insaallah. Sonra urfaya kayinvalidemlere geceriz

Benim memleket duzce yani istanbula yakin. Istanbul umraniyede akrabalarim var orayada gidecegiz Insaallah. Sonra urfaya kayinvalidemlere geceriz

aaa duzce bıze yakın canım byagı bende 1 2 defa gıttım bak mutlu oldum nedense ayy tatılde ne kadar guzel gezersınız kımbılır benımde eltımler fransadan gelınce hıç durmuyoruz sureklı gezme pıknık modundayız malesef bu az gelmedıler ama belkı arasın doğumuna gelbılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…