şeydacım anladıgım kadarıyla yarın doktora gdeceksin...hayırlı haberlerle gel canm
şeydaaaa yarın beklıyoruz hayırlı haberlerını
selm kızlar nasılsınızzz bakaılımm ne vr ne yokkk
A.selam canım...topik çok sessiz ikimizden başka kimsecikler yok..
evet cnm topik çok sessiz bende frketm msnimide açmıyorum netimde de sorun vr tek yer bursı..burdada kimse yok
msnnde yeni sürümüm ne geşlmş ııı olmuyo düzltemedim
ee sen napon cnmmm
iyiyim canım napim..yatmaya hazırlanıyorum..
listeyi yine değiştiriver canım kırmızlar geldi25 haziran 27 temmuz ..
Yaren evet canim turkiyem bi baska guzel yaaaa
Ah o eski gunlerim aahh. Yaz tatillerimiz kucukken anneannemin buyuuuuk bahcesinde tum aile toplanirdik. Arkadaslarimla top oynardik canim arkadasim suan evli ve 2cocuk annesi ozledim onu. Ne guzel gunlerdi ya tum akrabalar orda olurduk yazin tatilde. Almanyanin cesitli yerlerinden gelen akrabalarimiz ve turkiyenin degisik illerinden gelenler cimlerde oturur piknik yapardik anneannemin bahcesinde. Vay be ne guzel elma armut dut erik agaclari vardi onlari taze taze toplar yerdik
Anlasilan ben koyumu ozlemisim yaaa. Ordaaa bir koy var uzaklarda o koy bizim koyumuzduuurr ...:):)
Mucizeeeeeemmm nasilsiiiinnnn
Evet canim burnuma memleket kokusu geliyor
Cok ozledim memleketimi. Cok sanslisiniz orda oldugunuz icin.
Seninde canin biraz SIKILMIs? Uzme sen tatli canini. Tedaviyede baslamissin sukur. Bundan sonrasi corap sokugu gibi gelecek Insaallah.
canlarım benm yog ben ii haberlerle gelemedim maleseff....doktora gttm bugn ..bir sürü yumurtam oluşmuş bol miktrda...7 tane...ama hiç biri öne atılmmış...doktr bana diyet yapıyormusun dedi yok dedim...ii halt edyon diyip azrladı beni...tamm bu sıckta 6 öğün yemek zor ama inn yapmk zorundasın dedi 4 kilo versem bile yetrli olckmış yumurtlıklarım için..çarşmba yine gidicem..bakıcak..ama kendisi iznde..erkan diye bi dr bakcak ..eğer yine byümmşse parrtesi gel ben bakıyım dedi...morelim çokkk bouzldu...çıktım hastaneden..ağlamamak için sıktım kendimi..arkşımın bebek mevlüdü vardı gtii..bebeği gördüm çokkk tatlı...kıskanmadım.ama için burkuldu...neyse bebk sallancak işte bana verceklrdi dilek dile sallrken diye.ben bi başdlım ağlamaya susamadım...kızdım kendime ne yapom diye ama yog...sonra arkşımda benle ağldı...sakinlştrdi verdi kucama...korktum bişe olck diye...yeleğini çıkrdı benim kucmda sonra yatırdım beşne..halen kendime kızyorum o kdr insnn içnde ağldım diye ama halen ağlama modundyım..doktra gitmeye başaldım ama çokk acyip korkulr sardı beni...canım acıdı resmen..sonra eve geldim..halen bir burukluk halne bi tuflık vr üstmdee
evet cnm topik çok sessiz bende frketm msnimide açmıyorum netimde de sorun vr tek yer bursı..burdada kimse yok
msnnde yeni sürümüm ne geşlmş ııı olmuyo düzltemedim
ee sen napon cnmmm
Yaren evet canim turkiyem bi baska guzel yaaaa
Ah o eski gunlerim aahh. Yaz tatillerimiz kucukken anneannemin buyuuuuk bahcesinde tum aile toplanirdik. Arkadaslarimla top oynardik canim arkadasim suan evli ve 2cocuk annesi ozledim onu. Ne guzel gunlerdi ya tum akrabalar orda olurduk yazin tatilde. Almanyanin cesitli yerlerinden gelen akrabalarimiz ve turkiyenin degisik illerinden gelenler cimlerde oturur piknik yapardik anneannemin bahcesinde. Vay be ne guzel elma armut dut erik agaclari vardi onlari taze taze toplar yerdik
Anlasilan ben koyumu ozlemisim yaaa. Ordaaa bir koy var uzaklarda o koy bizim koyumuzduuurr ...:):)
Mucizeeeeeemmm nasilsiiiinnnn
yok cnm o arkdşım değil bu başka benm çoçkluk arkdşım bu..o kdr duygusaldırki anltamm otr senle ağlr...ben sevmm pek öle millt içnde ağlmayı heleki bebek yüüznden...acısınlr istemem benkimsenn bana...öle tutmdım işte...evet yarın diyete başlıyorum...kim ne derse desin..eşimde dedi hem çocuk istyosun hem elinden geleini yapmıyosun dedi...ne bilim o kdr uzun süredir gtmedim ilk ay bu kdr hemen kötü olbilcemi düşünemmştim...öel yanii...olsun cnm bak başladın artık tedavıye ya inşlla önumuzdekı aylarda bak bu ay yumurta buyumesı olmazsa bence bıdaha kı aya kadar sıkı bı dıyete başla gercekten cok zor ama sure kısalır belkı tatlım haklısın ama dr dıosakı bı 4 kg ısını görcek sen yaparsın bu arada mevlutte ğlayan arkadaşın hanı gecen kızdığın arkadaşınmı hem ağlamak kötu değil ıyı yapmışın bılıyomusun ben en cok duygularını saklayan ınsanları sevmem samımı gelmez ıcınden gelenı yapmısın
kaç saattır burdaydım sıkıldım cıktım sonunda ama bı baktım gelmışınız actım hemencık msn benıımde aynı hallettım yukledım ama ısınamadım bı turlu alışmışık diğerıne zor oldu
yok cnm o arkdşım değil bu başka benm çoçkluk arkdşım bu..o kdr duygusaldırki anltamm otr senle ağlr...ben sevmm pek öle millt içnde ağlmayı heleki bebek yüüznden...acısınlr istemem benkimsenn bana...öle tutmdım işte...evet yarın diyete başlıyorum...kim ne derse desin..eşimde dedi hem çocuk istyosun hem elinden geleini yapmıyosun dedi...ne bilim o kdr uzun süredir gtmedim ilk ay bu kdr hemen kötü olbilcemi düşünemmştim...öel yanii...
evet ben geldimde sen burdn yeni çıkmıştın benmki 11 de gido yaaa...msn olyı benm bu netle çlcek iş değil sanrıımbi düzelse anlamdım gtti ztn..
Takma zaten kafana ama doktorunu ihmal etme gitmeye devam
Kilo konusu hassas bi konu ama ben sanirim triot hapindan dolayi veremiyormusum cunku hapi biraktiktan sonra 3bucuk kilo verdim. Gerci calismaninda etkisi olmustur
Sen kilo verebiliyorsun cizelgenden anladigim kadariyla.
aa canım kötu gıden bışey yokkı ortada dur daha yolun başındasın öle yok bakalım hemen yıkılmak kızarım sana heeee bu ay sende bılıyosun bıraz duzensız bı tedavı yaşandı ilaç kullanma zamaın falan mantıksız zaamanda oldu inşşalla diğer ay normal zamanda adet olcan ve ilacınada normal zamanda kullancan az bişey de ınceldınmı herşey yoluna gırcek
ayyy cnm benm gece gece öle ii geldinki bana anltamm yaaa...aslında aynı şeyleri bende düşündüm sanrıım o bebkten sonra böle oldum ben...kızzz anlatmm sana her dr gttmde kalbm yernden fırlıckk gbi atıyor öle beöle değill yaaaa...drdan çıkana kdr yernde durmuyo innkiii..ama bugn çok ağldım..uzuncana bi süre ağlamam herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?