Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy cnmm benimm benmm..korunmayı bırk sen çörek otunu kulln cnm..bidaki ayda kulln adetn 2. gnü başla..sonra hergün 7 tane top karabiberde yut.sonra yumutlma zmanı süt buhrı yap gene kuzum..rabbm hayrlısını versin...bende hamile kalmam zor...bende ilk bu ay gttm dktora allh yüzüme güler inşalhh...bakalım ne olcekk...hsg gerek yok her dakka hsgmi çeklir yaaa sa.çamalama ..bak süt buhrı tüplerdeki yapışıklığı da alo iltihabıda...

ayy kızlara kızma kzuzum yaz geldi birnn karnı burnnda ztn..biri yeni hamiş..songülüm ztn nerdeyse hergn burda...meride gelo...öle işte..sende uğra arada bi bura kuuzcumm
aminn cnmmm dua ednm var allha şükür sizin dualrınızla ayktyımm...allh razı olsun sizden...diyom ya çok krışık ...herşye partesden sonra belli olcak yanii..partesiye ne kaldıı şurda
seydam benım kırmızılarda geldı erken olyorum artık stersten sanırım 23hazıran
tatlım bugn 22 haziran tarihi yalnşlmı verdin acba
yine kimse yok :26::26::26:
hergün vakit buldukça uğruyorum ama kimse olmuyor
canlar noldu bizim topicimize yaaa

yazzz geldii kuzumm benmm..bende sıcktan giremiyorum ama bugn heçç uyumadım 6 dan beri ayktyım...işimi btrdm geldim şuracığa uzun zmndır incir reçelini izlmemeştim sabh onu izldim..içim burkuldu öle işte...

şeydam seninde dr sonucun hernekadar çok karışık desende beklediğinden çok daha iyi çıkacak inş. canım benim

şeydam seninde dr sonucun hernekadar çok karışık desende beklediğinden çok daha iyi çıkacak inş. canım benim

aminn cnm inşllhh bugn benm adetmn 11 günü...kanamam pazr gnü btmişti ztn...ilcımda btti..pazrtesi gnü gtcem şte ama yumşlerde daha bydüğne işaret eden ağrı yok..baklım bu ay umud etmyorum daha doğrusu kendimi kandıryom sanki umudum yok ama olursa diye...kafayaı takmamaya çalışıyorum işşte...ztn yazn çalışmalar zor olcek bakalım artıkpazrtesi gecesi hemn hebr verrm kuzum ben bura inşllhh..ztn çalış derse giremm gece gelrim gene hakkımda hayrlısı olsun cnm benmm

sen nasılsın hamilelk nasl gidiyor cnmmm

inş. canım Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin hayırlısı olsun inş.
öncekinde çok kötüydüm aşırı bulantım vardı ama bunda çok şükür gayet iyiyim hiçbir sorunum yok canım

ben burdayım canımm bugün doktora gittim bir yumurtam çatlamış diğerleride çatlamak üzereymiş iğne vermedi bu sefer :) gün aşırı ilişkiye girin dedi :) sen naptın kızz

çok sevindim tatlımm..hayırlısı olsun bende soğan kürüne devam ediyorum bugün 8.günüm hafta sonuda 23ünde ovulasyon tarihim ama soğan kürü 29 unda bitio acaba döllenme olursa bir zararı olurmu ondan korkuyom biraz..:26:

ben başlamadım ona canım yaa :) bir zararı olmaz canım yaaa sen içmeye devam ett.

canlarımm nasılsınızzz :):):):):):):):)):)::):) hepinizi çok çok çokk öpüyorummm :):):)::):)::)):):):):):) songülün ve şeydanın yazılarını okuyom arada meryemimide görüyomm elifimm nerdee onu hiç göremiyomm iyidir inşş :):):):):):):)):):) nil nerde oda epeydir gelmioo (((((( sevgim şükür iyiymişsinn rabbim dahada iyilik wersin inşşş :):):):):):):):): berrinimde gelmiyo bu aralarr :):):):):)delyaaaaaaacım sen napıon kuzum tatilden geldinn nerelerdesin anacımm :):):):):):):):)neslimde iyi şükürr :):):):):):) hepiniz Rabbime emanetsinizzzz .... güzel hbrlerle buluşuruz inşş :):):):):):)

şeydacım ben daha hasta olmadım bunun için sana gün wermedim malumm benimki aradan asır geçmeden gelmiyoo :):):):):):):):)şimdi söktürücü kullanıyorum en yakın zamnda belirtirim günümü :):):):):):):):)

arkadaslar kimse neden ugramiyor topike ??? ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda artik yapamiyorum cok uzuluyorum onceleri umudum vardi ama simdi her gecen ay umudum daha da azaliyor hic olmayacak diye dusunuyorum belki bu benim kismetim RABBIM neyi uygun gorurse onu yasayacagim, artik hesap kitap da yapmiyorum onumuzdeki ay tatil sonrasi dr gitmeyi dusunuyorum rahim filmi hsg hic cektirmedim belki onu yaptiririm bakalim dr ne diyecek. Kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz sizinle konusa biliyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum ALLAHA emanet olun

iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolaruffffffffffffff

uğramiyo cnm ne yapalım in cin top oynuyo artık ...ahh cnm benim umudunu yitirme ..yitirdiğin an ..iiice kötü olursun..karamsarlık yok..rahat bırak kendini..bak tatile gitcen bide baktın orda hamiş kalcan inş..
herşeyin hakkımızda hayırlısı cnm benim..dra da git ne derse ona göre bi yol izlersln...bizde seni seviyozz...kendine çokkkk ii bak ...Allaha emanetsinnn

iyiyim bitanem sağol bugün akşamüzeri dr kontrolüm var en geç yarın sizleri haberdar ederim sende Allah'a emanetsin

dilbercim üzülme canım ümitsizlik müslümana yakışmaz hiç kolay değil biliyorum ama sabret canım inanıyorum ki hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın hamilesin inş. bizde seni çok seviyoruz sende Allah'a emanet ol

iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolaruffffffffffffff

dediğin gibi canım o muhabbetler için kışı bekliycez sanırım
ben hiç üstüme alınmıyorum canım çünkü her dr kontrolümden sonra sizi haberdar ediyorum
meri yi ve elifzade yi uzun zamandır görmüyorum ben iyilerdir inş. merak ediyorum haberi olan bizede haber verirse çok memnun olurum

kızlarrrr ben geldim..biraz geçmişe bakındım sonra hemen yazayım dedm.

kv de kalıyorum bayadır..kv de net yok...eşimde izinde..
perşembe mudanyaya kaçtık başbaşa...dün gece geldik evimize...
baya iyi geldi bunalmıştım...

ama aksam geri gidecegiz kv ye.malum eltim çalışıyor...
o anca haftasonu kalıyor..iş zamanı ben..
kv ye de en sonunda dedim gel bize gidelim burdakinden rahat olurum die ama geleni gideni var..
anladığım o da evinden cıkmak istemıyor..

napalım ramazana kadar böle geçecek sanırım..
ama artık daha iyi..kendi işini kendi görmeye başladı..buna seviniyorum..
ama kadını bir görseniz 1 ayda 10yaş yaşlandı

bana gelirsek biz iyiyiz
haftaiçi kontrolüm vardı..yeniden kalpatışı dinledim...

dakika da 167 atıyormuşya...hala inanamıyorum..
Allah ım sen ne büyüksün diyorum...

testlerimin sonucları pek iyi degil...doktor ilaç verdi yeniden...
bütün degerlerim ya yüksek ya olması gerekenden düşük

demir ilacına da başladım...idrarda da iltihap çıktı..
onun kontrolüne girecegim şimdi de..

bir de bulantı ilacım var ki sormayın gitsin

troidlerim 8 degerden 3.60 a inmiş şükürler olsun
ama bu ilaçlarımı bırakmama yetmıyormuş..eee ne anladım ben o zaman

ilaç gördükçe midem ayağa kalkıyorama sabah ögle aksam ilaçlarım var...

ayyhhh n çok sey yazmışım amma dert anlatmışım ama iyiyim be dostlarımbuna şükür

hepiniz tek tek aklımdasınız...her geceyi bırak her aklıma geldiginde hep dilimde isminiz...
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..ama inanıyorum da isteyen kimseyi geri çevirmez Rabb im..

lamişim neşe kaynağım benimiyi olmana sevindim...

bırak kız belkide hiç olmucaksın çagrma sunları ve bol bol çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…