ayy cnmm benimm benmm..korunmayı bırk sen çörek otunu kulln cnm..bidaki ayda kulln adetn 2. gnü başla..sonra hergün 7 tane top karabiberde yut.sonra yumutlma zmanı süt buhrı yap gene kuzum..rabbm hayrlısını versin...bende hamile kalmam zor...bende ilk bu ay gttm dktora allh yüzüme güler inşalhh...bakalım ne olcekk...hsg gerek yok her dakka hsgmi çeklir yaaa sa.çamalama ..bak süt buhrı tüplerdeki yapışıklığı da alo iltihabıda...bende ozledım senı canım benımm.. ay ınsallah bır an once hamıs kalırsın canım yaaaa.. bende bu ay korunmadım ıste yasak bıttı.. hatta su bal corek otu tarcını yaptım bu ay ama maalesef işe yaramadı adet oluyorumm şimcik. gene kolay hamıle kalamayacagımı ogrenmıs oldumm.. gene mı hsg cekılsem napsam
aaa gelmıyo mu terbıyesizlerr bak kızdım onlara simcikkk.
aminn cnmmm dua ednm var allha şükür sizin dualrınızla ayktyımm...allh razı olsun sizden...diyom ya çok krışık ...herşye partesden sonra belli olcak yanii..partesiye ne kaldıı şurdakcnm kımse gelmoyo adet takıp edelım bı berrın var onuda gördun sanırım ama bundan sonra gördumu takıp ederım cnm sende geliimelerı yaz mutlaka bıze tamammı gercekten karışık bı durum ya cözulmesı zor hem adet hem yumurta takıbı rabbım kolaylık versın e tahlıllerınde guzel cıkar ınaşlla dualarım senınle
tatlım bugn 22 haziran tarihi yalnşlmı verdin acbaseydam benım kırmızılarda geldı erken olyorum artık stersten sanırım 23hazıran
yine kimse yok :26::26::26:
hergün vakit buldukça uğruyorum ama kimse olmuyor
canlar noldu bizim topicimize yaaa
aminn cnmmm dua ednm var allha şükür sizin dualrınızla ayktyımm...allh razı olsun sizden...diyom ya çok krışık ...herşye partesden sonra belli olcak yanii..partesiye ne kaldıı şurda
yazzz geldii kuzumm benmm..bende sıcktan giremiyorum ama bugn heçç uyumadım 6 dan beri ayktyım...işimi btrdm geldim şuracığauzun zmndır incir reçelini izlmemeştim sabh onu izldim..içim burkuldu öle işte...
şeydam seninde dr sonucun hernekadar çok karışık desende beklediğinden çok daha iyi çıkacak inş. canım benim
aminn cnm inşllhh bugn benm adetmn 11 günü...kanamam pazr gnü btmişti ztn...ilcımda btti..pazrtesi gnü gtcem şte ama yumşlerde daha bydüğne işaret eden ağrı yok..baklım bu ay umud etmyorum daha doğrusu kendimi kandıryom sanki umudum yok ama olursa diye...kafayaı takmamaya çalışıyorum işşte...ztn yazn çalışmalar zor olcekbakalım artıkpazrtesi gecesi hemn hebr verrm kuzum ben bura inşllhh..ztn çalış derse giremm gece gelrim gene hakkımda hayrlısı olsun cnm benmm
sen nasılsın hamilelk nasl gidiyor cnmmm
aminn cnm inşllhh bugn benm adetmn 11 günü...kanamam pazr gnü btmişti ztn...ilcımda btti..pazrtesi gnü gtcem şte ama yumşlerde daha bydüğne işaret eden ağrı yok..baklım bu ay umud etmyorum daha doğrusu kendimi kandıryom sanki umudum yok ama olursa diye...kafayaı takmamaya çalışıyorum işşte...ztn yazn çalışmalar zor olcekbakalım artıkpazrtesi gecesi hemn hebr verrm kuzum ben bura inşllhh..ztn çalış derse giremm gece gelrim gene hakkımda hayrlısı olsun cnm benmm
merhaba canım benimde bugün 11.günüm.doktorda kontrolüm vardı bende klomen kullanıyorum 2.döngümdeyim geçen ay olmadıbugün yumurtamın bir çatlamış.diğer leride çatlamak üzereymiş..gün aşırı ilişki önerdi.hayırlısı bakalım canım sıkma canını bende beklemedeyim.
selammm...kimsecikler yok yine..
ben burdayım canımmbugün doktora gittim bir yumurtam çatlamış diğerleride çatlamak üzereymiş iğne vermedi bu sefer :) gün aşırı ilişkiye girin dedi :) sen naptın kızz
çok sevindim tatlımm..hayırlısı olsun bende soğan kürüne devam ediyorum bugün 8.günüm hafta sonuda 23ünde ovulasyon tarihim ama soğan kürü 29 unda bitio acaba döllenme olursa bir zararı olurmu ondan korkuyom biraz..:26:
ben başlamadım ona canım yaa :) bir zararı olmaz canım yaaa sen içmeye devam ett.
merhaba canım benimde bugün 11.günüm.doktorda kontrolüm vardı bende klomen kullanıyorum 2.döngümdeyim geçen ay olmadıbugün yumurtamın bir çatlamış.diğer leride çatlamak üzereymiş..gün aşırı ilişki önerdi.hayırlısı bakalım canım sıkma canını bende beklemedeyim.
tatlım benım demk sen erken yumurluyosun her şartta heop calışın cok calışın
canlarımm nasılsınızzz :):):):):):):):)):)::):) hepinizi çok çok çokk öpüyorummm :):):)::):)::)):):):):):) songülün ve şeydanın yazılarını okuyom arada meryemimide görüyomm elifimm nerdee onu hiç göremiyomm iyidir inşş :):):):):):):)):):) nil nerde oda epeydir gelmioo(((((( sevgim şükür iyiymişsinn rabbim dahada iyilik wersin inşşş :):):):):):):):): berrinimde gelmiyo bu aralarr :):):):):)delyaaaaaaacım sen napıon kuzum tatilden geldinn nerelerdesin anacımm :):):):):):):):)neslimde iyi şükürr :):):):):):) hepiniz Rabbime emanetsinizzzz .... güzel hbrlerle buluşuruz inşş :):):):):):)
şeydacım ben daha hasta olmadım bunun için sana gün wermedim malumm benimki aradan asır geçmeden gelmiyoo :):):):):):):):)şimdi söktürücü kullanıyorum en yakın zamnda belirtirim günümü :):):):):):):):)
arkadaslar kimse neden ugramiyor topike ??? ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda artik yapamiyorum cok uzuluyorum onceleri umudum vardi ama simdi her gecen ay umudum daha da azaliyor hic olmayacak diye dusunuyorum belki bu benim kismetim RABBIM neyi uygun gorurse onu yasayacagim, artik hesap kitap da yapmiyorum onumuzdeki ay tatil sonrasi dr gitmeyi dusunuyorum rahim filmi hsg hic cektirmedim belki onu yaptiririm bakalim dr ne diyecek. Kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz sizinle konusa biliyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum ALLAHA emanet olun
canlarımm nasılsınızzz :):):):):):):):)):)::):) hepinizi çok çok çokk öpüyorummm :):):)::):)::)):):):):):) songülün ve şeydanın yazılarını okuyom arada meryemimide görüyomm elifimm nerdee onu hiç göremiyomm iyidir inşş :):):):):):):)):):) nil nerde oda epeydir gelmioo(((((( sevgim şükür iyiymişsinn rabbim dahada iyilik wersin inşşş :):):):):):):):): berrinimde gelmiyo bu aralarr :):):):):)delyaaaaaaacım sen napıon kuzum tatilden geldinn nerelerdesin anacımm :):):):):):):):)neslimde iyi şükürr :):):):):):) hepiniz Rabbime emanetsinizzzz .... güzel hbrlerle buluşuruz inşş :):):):):):)
arkadaslar kimse neden ugramiyor topike ??? ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda artik yapamiyorum cok uzuluyorum onceleri umudum vardi ama simdi her gecen ay umudum daha da azaliyor hic olmayacak diye dusunuyorum belki bu benim kismetim RABBIM neyi uygun gorurse onu yasayacagim, artik hesap kitap da yapmiyorum onumuzdeki ay tatil sonrasi dr gitmeyi dusunuyorum rahim filmi hsg hic cektirmedim belki onu yaptiririm bakalim dr ne diyecek. Kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz sizinle konusa biliyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum ALLAHA emanet olun
iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolar uffffffffffffff
şeydacım ben daha hasta olmadım bunun için sana gün wermedim malumm benimki aradan asır geçmeden gelmiyoo :):):):):):):):)şimdi söktürücü kullanıyorum en yakın zamnda belirtirim günümü :):):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?