arkadaslar kimse neden ugramiyor topike ??? ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda artik yapamiyorum cok uzuluyorum onceleri umudum vardi ama simdi her gecen ay umudum daha da azaliyor hic olmayacak diye dusunuyorum belki bu benim kismetim RABBIM neyi uygun gorurse onu yasayacagim, artik hesap kitap da yapmiyorum onumuzdeki ay tatil sonrasi dr gitmeyi dusunuyorum rahim filmi hsg hic cektirmedim belki onu yaptiririm bakalim dr ne diyecek. Kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz sizinle konusa biliyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum ALLAHA emanet olun
ay canm ben evde yokum yukarda anlattıgım gibi..iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolar uffffffffffffff
dediğin gibi canım o muhabbetler için kışı bekliycez sanırım
ben hiç üstüme alınmıyorum canım çünkü her dr kontrolümden sonra sizi haberdar ediyorum
meri yi ve elifzade yi uzun zamandır görmüyorum ben iyilerdir inş. merak ediyorum haberi olan bizede haber verirse çok memnun olurum
uğramiyo cnm ne yapalım in cin top oynuyo artık ...ahh cnm benim umudunu yitirme ..yitirdiğin an ..iiice kötü olursun..karamsarlık yok..rahat bırak kendini..bak tatile gitcen bide baktın orda hamiş kalcan inş..
herşeyin hakkımızda hayırlısı cnm benim..dra da git ne derse ona göre bi yol izlersln...bizde seni seviyozz...kendine çokkkk ii bak ...Allaha emanetsinnn
dilbercim üzülme canım ümitsizlik müslümana yakışmaz hiç kolay değil biliyorum ama sabret canım inanıyorum ki hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın hamilesin inş. bizde seni çok seviyoruz sende Allah'a emanet ol
Arkadaslar cok tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz iyi niyetlerinizle INSALLAH tatil sonrasi istanbula gelicez dr icin eger esimi ikna edersem asilama yaptirmak istiyorum bakalim RABBIMDEN hayirlisi neyse o olsun KIBdilberim ne oldu sana bu umutsuzlukta nerden çıktı...
haklısın hepimize olan şeyler zaman zaman ama inşallahşimdiye toplamıssındır kendini..
ama toparla deyince de hesapsızca kabul et demiyorum...
git tabi dr.a bebegim,filminide çekil ama stressiz...ve bol çalışmayla...
herzaman dua edıyorum kuzum sizlere
sen de iyiki varsın canım...bzde seni seviyoruz...sen de Allah a emanet ol
canlarımm nasılsınızzz :):):):):):):):)):)::):) hepinizi çok çok çokk öpüyorummm :):):)::):)::)):):):):):) songülün ve şeydanın yazılarını okuyom arada meryemimide görüyomm elifimm nerdee onu hiç göremiyomm iyidir inşş :):):):):):):)):):) nil nerde oda epeydir gelmioo(((((( sevgim şükür iyiymişsinn rabbim dahada iyilik wersin inşşş :):):):):):):):): berrinimde gelmiyo bu aralarr :):):):):)delyaaaaaaacım sen napıon kuzum tatilden geldinn nerelerdesin anacımm :):):):):):):):)neslimde iyi şükürr :):):):):):) hepiniz Rabbime emanetsinizzzz .... güzel hbrlerle buluşuruz inşş :):):):):):)
şeydacım ben daha hasta olmadım bunun için sana gün wermedim malumm benimki aradan asır geçmeden gelmiyoo :):):):):):):):)şimdi söktürücü kullanıyorum en yakın zamnda belirtirim günümü :):):):):):):):)
arkadaslar kimse neden ugramiyor topike ??? ben ne kadar guclu gorunmeye calissamda artik yapamiyorum cok uzuluyorum onceleri umudum vardi ama simdi her gecen ay umudum daha da azaliyor hic olmayacak diye dusunuyorum belki bu benim kismetim RABBIM neyi uygun gorurse onu yasayacagim, artik hesap kitap da yapmiyorum onumuzdeki ay tatil sonrasi dr gitmeyi dusunuyorum rahim filmi hsg hic cektirmedim belki onu yaptiririm bakalim dr ne diyecek. Kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz sizinle konusa biliyorum hepinizin iyi haberlerini bekliyorum ALLAHA emanet olun
iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolar uffffffffffffff
iyiyim bitanem sağol bugün akşamüzeri dr kontrolüm var en geç yarın sizleri haberdar ederim sende Allah'a emanetsin
dilbercim üzülme canım ümitsizlik müslümana yakışmaz hiç kolay değil biliyorum ama sabret canım inanıyorum ki hiç beklemediğin bi anda bi bakmışsın hamilesin inş. bizde seni çok seviyoruz sende Allah'a emanet ol
dediğin gibi canım o muhabbetler için kışı bekliycez sanırım
ben hiç üstüme alınmıyorum canım çünkü her dr kontrolümden sonra sizi haberdar ediyorum
meri yi ve elifzade yi uzun zamandır görmüyorum ben iyilerdir inş. merak ediyorum haberi olan bizede haber verirse çok memnun olurum
ohhh kuzum bencee yap tatılını dınle bı ay kafanı bakarsın kafana rahat olduğu dönemde bebişin gelir bulur senı pek cok arkadaşımız ben dahaı umutlu olmadımız kafamızdan cıkardımız ay gebe kaldık bız de senın cok sevoyoruz tatlım muckk
sevgicim ben iyiyim eve gelip zaman buldugum zaman mutlaka girip bakıorum sizlere de..ama kimse olmuyor genel de..
bir tek gelip test sonuclarımı yazamadığım için üzülüordum onuda bugün hallettim..yukarda açıklayıcı bir yazım mevcut
sen de haberler iyi
oh bulantın da yokmuş
ben bulanıorum ikimizin yerine
cnmmmm nasıl gectı kontol bakalım anlat napıyomuzx bakalım bızım nazlı bebeişimz
Anladım cnm..ay canm ben evde yokum yukarda anlattıgım gibi..
evdeyken de gelip bakıorum kimse olmuyor çıkıyorum...
ama bugün kendi kendime konusasım geldi
evet kışın muhabbet daha güzel olur..şimdi sıcaktan insanlar ya evde durmuyor..ya tatile gidiyor..
ya da benim gibi olmayacak şeylerle ugrasıyor
ben burdaym canm geçen hafta demiştim test yaptrcam die..
azöncede sonuclarını yazdım..
ama aşırı derece ögürüyorum...midem de hiç bişe yok...
su gelior artık yeşil asitli...igrenç bişi
detaya da girdim kusurama bakmazsın
seni çok öpüorum kuzum..dualarm sizlerle..siz de eksik etmeyin..
çalışmalarınızı da ihmal etmein
ayyyyyyyy çalışma dedim de ..bana hala ilişki yasak...
o hergün çalıstıgım ayın acısını cıkaralı çok oldu..siz de sakın üşenmeyin
sevgicim ben iyiyim eve gelip zaman buldugum zaman mutlaka girip bakıorum sizlere de..ama kimse olmuyor genel de..
bir tek gelip test sonuclarımı yazamadığım için üzülüordum onuda bugün hallettim..yukarda açıklayıcı bir yazım mevcut
sen de haberler iyi
oh bulantın da yokmuş
ben bulanıorum ikimizin yerine
hahahahaah özlemiştim kız seni şükür sen iyisin ya olsun görüşürüz nihayetindee .... ahh yeğenime bak beniim üzme anneni yahuu ......gerçi anan kendi istedi olsunda ben çekerim mide bulantısını dedii dedik deme çekilmezz oo eee şimdi bulanıyo bak midennnlamişim neşe kaynağım benimiyi olmana sevindim...
bırak kız belkide hiç olmucaksın çagrma sunları ve bol bol çalış
songüllll ya içimi okudunn ama ben naptım bi bilsen... k v falan dediki boşwer kullanma ilacı .. geç olursanda ol dedii.. bende tmm dedm kullanmıcaktım .. eşimle muhabeet ediyodukk dedimki bizim ne zamn çocuğumuz olcak sabırsızlanıyorum artık ddim... oda dediki benim artık umudum kalmadı sanki hiç olmucakk...onu hiç böle görmemiştim ilk defa ağzından böle bişiy duydumm.. yıkıldımm... we dedim içiyim ilacı hasta oluyum biran önce gidiyim drye.. bu ayda olmada geçsin aşılamaya falan ..we ialcımın bugün son günü bikez daha pişman oldum içtiğim için gerçi kan yaptırdım negatif çıktı dr kesin yoktur dedii ama ne biliyim anlayamadığım bi pişmanlık war içimdee ...... affff affff Allah ım afff.....cnm bende senı merak edıyordum gelmedı demek kırmızışar tatlım ya cnm sökturucu kullanmasan dahamı ıyı olur acaba nee olur ne olmaz kızıyom su kırmıızılara benımde öleydı hem bebek yoktu hemde kırmızı cook sıkıcı oluyo cunku yenı bı umut yenı bı aya başlamak ıcın beklemek delirtıyo ınsanı
kuzumm nolur üzülmee biliyorum yavaş yavaş sabrımız tükenmeye başlıoo.. ama napılım hayırlısını istiyoz war demek ki bunda bi hayırr.. sıkıldığımız zamn gelelim buraya destek olalım birbirimizee...başka türlü aşılmıcak bu yollarr.. boşwer ağla sıkma kendini rahatlatır seni ama kendini yıpratcak boyutlara getirme canım arkadaşımm.. rabbim gönlüme ferahlık wersinn sabır ihsan eylesinn inşşş.....tesekkur ederim tatlim INSALLAH dedigin gibi olur ama ne biliyim iste son gunler cok mutsuzlastim cok agliyorum esime belli etmemeye calisiyorum uzulmemesi icin malum degerler cok dusuk cikti son tahlilde , asla isyan etmiyorum RABBIME guveniyorum her seyin hayirlisi diyorum ama aglamadan da yapamiyorum cok uzuluyorum. ALLAHIM hayirlisini neyse onu nasip etsin hepimize
Nasilsiniz guzel anneler ve anne adaylari?
Nerdesiniz? Niye gelmiyorsunuz diye sormayacagim artik
Ama ozledim sizleri. Sanirim regende turkiyeden geri donecek bu son haftasi diye hatirliyorum
Yazimi okuyorsa gel artik sende lutfeeen regeeen
Kendi kendime yazacak birsey bulamiyorum
Bari dolasayim topiklerede
Esen kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?