Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

dilberim ne oldu sana bu umutsuzlukta nerden çıktı...
haklısın hepimize olan şeyler zaman zaman ama inşallahşimdiye toplamıssındır kendini..
ama toparla deyince de hesapsızca kabul et demiyorum...

git tabi dr.a bebegim,filminide çekil ama stressiz...ve bol çalışmayla...
herzaman dua edıyorum kuzum sizlere

sen de iyiki varsın canım...bzde seni seviyoruz...sen de Allah a emanet ol

iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolaruffffffffffffff
ay canm ben evde yokum yukarda anlattıgım gibi..
evdeyken de gelip bakıorum kimse olmuyor çıkıyorum...
ama bugün kendi kendime konusasım geldi

evet kışın muhabbet daha güzel olur..şimdi sıcaktan insanlar ya evde durmuyor..ya tatile gidiyor..
ya da benim gibi olmayacak şeylerle ugrasıyor

ben burdaym canm geçen hafta demiştim test yaptrcam die..
azöncede sonuclarını yazdım..
ama aşırı derece ögürüyorum...midem de hiç bişe yok...
su gelior artık yeşil asitli...igrenç bişi
detaya da girdim kusurama bakmazsın

seni çok öpüorum kuzum..dualarm sizlerle..siz de eksik etmeyin..
çalışmalarınızı da ihmal etmein

ayyyyyyyy çalışma dedim de ..bana hala ilişki yasak...
o hergün çalıstıgım ayın acısını cıkaralı çok oldu..siz de sakın üşenmeyin

sevgicim ben iyiyim eve gelip zaman buldugum zaman mutlaka girip bakıorum sizlere de..ama kimse olmuyor genel de..

bir tek gelip test sonuclarımı yazamadığım için üzülüordum onuda bugün hallettim..yukarda açıklayıcı bir yazım mevcut
sen de haberler iyi

oh bulantın da yokmuş
ben bulanıorum ikimizin yerine

Arkadaslar cok tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz iyi niyetlerinizle INSALLAH tatil sonrasi istanbula gelicez dr icin eger esimi ikna edersem asilama yaptirmak istiyorum bakalim RABBIMDEN hayirlisi neyse o olsun KIB

cnm bende senı merak edıyordum gelmedı demek kırmızışar tatlım ya cnm sökturucu kullanmasan dahamı ıyı olur acaba nee olur ne olmaz kızıyom su kırmıızılara benımde öleydı hem bebek yoktu hemde kırmızı cook sıkıcı oluyo cunku yenı bı umut yenı bı aya başlamak ıcın beklemek delirtıyo ınsanı

ohhh kuzum bencee yap tatılını dınle bı ay kafanı bakarsın kafana rahat olduğu dönemde bebişin gelir bulur senı pek cok arkadaşımız ben dahaı umutlu olmadımız kafamızdan cıkardımız ay gebe kaldık bız de senın cok sevoyoruz tatlım muckk

iyiyiz işte cnm sen nasılsın ...nörüyonuz ya kimse uğramıyo kafayı yicem hee...eski muhabbetler yok kışı beklicez sanırsam muhabbet içinnhamişler yok nerdeler bi haber de etmiyolaruffffffffffffff

cnm mmmmm herkezler tatılde heralde yada eşiyle gezmelerde ay benımde koçii olsa bende gezsem akşamları inşalla kışa toplucaz grubu yıne eskı sohpetler muhappetler olcak yıne

cnmmmm nasıl gectı kontol bakalım anlat napıyomuzx bakalım bızım nazlı bebeişimz

kızlar bugun hemşire bı arkadaştan duydum sıcakta döllenme daha kolay oluyo dedı ay sıcaktata hıc cekılmıyo gercı yapış yapış ama bebeiş var ışin ucunda bol bol calışma kızlarrr

kızlar eliif arkadaşımızı soranlar oluyo kendısı 15 gunlugune eşinin memeleketı artvıne gıttı bılgılerınıze

tesekkur ederim tatlim INSALLAH dedigin gibi olur ama ne biliyim iste son gunler cok mutsuzlastim cok agliyorum esime belli etmemeye calisiyorum uzulmemesi icin malum degerler cok dusuk cikti son tahlilde , asla isyan etmiyorum RABBIME guveniyorum her seyin hayirlisi diyorum ama aglamadan da yapamiyorum cok uzuluyorum. ALLAHIM hayirlisini neyse onu nasip etsin hepimize

iyi olmana çok sevindim canım en kısa sürede geçer inş. bulantıların

cnmmmm nasıl gectı kontol bakalım anlat napıyomuzx bakalım bızım nazlı bebeişimz

canım Allah'ıma şükür çok iyiymiş dr umuz bomba gibi dedi teyzeleri kalbimizde dakikada 115 defa atıyomuş haftaya bu 135 olur dedi dr haftaya tekrar gideceğiz

Anladım cnm..
ramazana kadar bu şekılde ara ara gircen(
ALLAH yardımcınız olsun cnm benim...kv den iyileşmiş..sevindim..bulantılarında bi gitse kendini iyi hissedersin..aman kuzum sen kendine dikkat et ..biz elimizden ve dilimizden geldikçe dua ediyıoruz..sizive bebişlerini korusun diye..sizde bize dua edin ne olur..sevgi ile sizin bebişlerin kalp atışlarınzda gayet ii
ah cnm benim üşenmiyoruz da yine de bişey oldugu yok ne yapcamı bazen bilemıyorum..üzülüp ağlıyorum elden bişey gelmiyo ki ama sizin ii haberlerınızı aldıkça sevınyorum mutlu oluyortm teyzelerı yer onları fasulye tanecıklerını ..ALLAHA emanetsiniz..

Ey Rabbimiz! Mülkün sahibi sensin. Dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. Dilediğini aziz, dilediğini zelil edersin. Bütün hayırlar, iyilikler senin elindedir. Sen her şeye Kadirsin, Sen Lütfedensin bize dünyada ve ahirette iyilikler ver.

Ey Rabbimiz! Bizim ve çocuklarımızın kalplerimize İslam nurunu, Kuran hidayetini bahşeyle. Bütün soyumuzu İslam’a ve Kur’ana bağlı insanlar eyle. Hepimizi müslüman olarak yaşat. Bizi dünya ve ahiret mutluluğuna nail eyle .

Ey Rabbimiz! Habibin Muhammed Mustafa(sav) yüzü suyu hürmetine; müslümanların kalplerindeki her türlü ayrılık tohumlarını gider. Bizi ashab-ı kiram gibi birbirine dost ve birbiri için yaşayan insanlar eyle .

Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafa’ya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.

Ey Rabbimiz! Bizi, Üstadımızı, Büyüğümüzü, ana-babamızı, Kuran ve iman hizmetinde çalışan kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı, mümin dostlarımızı iyi kullarınla birlikte cennetine koy.

Ey Rabbimiz! Nesillerimize inayet eyle, onların imdadına koşmayı bize nasip eyle. Kalbi, gönlü kırıkların, ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşmayı bizlere nasip eyle. Bizleri birbirimize sevdir ve insanca yaşamayı nasip eyle. Kalplerimizi, ayaklarımızı kaydırma.

Ey Rabbimiz! Senden ah-u efgan edip sana dua dua yalvaran, Sana karşı saygı ile dopdolu olan ve Senin yoluna yönelen kalpler istiyoruz. Nefislerimize takva bahşeyle ve onları temizle.

Ey Rabbimiz! Hatalarımızı kar ve dolu suyu ile yıka. Kalblerimizi günahlardan beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle ve bizimle günahlarımızın arasını doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.

Ey Rabbimiz! Senden dünya ve ahirette afiyet ve bizden şerri uzaklaştırmanı dileriz. Alem-i İslamı ve bütün insanlığı arzi ve semavi afetlerden koru.

Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayıflığını, çaremizin azlığını ve insanlarca önemsenmeyişimizi sana şikayet ediyoruz. Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanların gözünde büyük eyle.

Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennet ve Cemal'inle şereflenmeği ve cehennemden kurtuluşu dileriz.

Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.

Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.

Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi şakamızı, zulmümüzü ve haksızlıklarımızı, hatamızı, kastımızı mağfiret buyur. İtiraf ediyoruz ki bu kusurların hepsi bizde vardır, ihsan ettiğin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.

Ey Rabbimiz! Her işimizde esas olması itibariyle dinimizi ıslah et. İçinde geçimimiz olan dünyayı ıslah buyur. Döneceğimiz yer olan ahiretimizi ıslah et. Hayatı her türlü hayırları artırmamıza vesile kıl. Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.

Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan sana teveccüh eden kullarından eylee
AMİNNNNNNNNNN

lamişim neşe kaynağım benimiyi olmana sevindim...

bırak kız belkide hiç olmucaksın çagrma sunları ve bol bol çalış
hahahahaah özlemiştim kız seni şükür sen iyisin ya olsun görüşürüz nihayetindee .... ahh yeğenime bak beniim üzme anneni yahuu ......gerçi anan kendi istedi olsunda ben çekerim mide bulantısını dedii dedik deme çekilmezz oo eee şimdi bulanıyo bak midennn olsun anacımm bugünlerde geçer doğum yapıp evladını kokladığında hiç çekmemiş gibi olursun inşşş onu öptükçee bütün dertlerin gider miss misss... Rabbim sana evladına eşine sağlık sıhat wersinn gönlündeki muradları kabul etsin Rabbimm .... inş tez vakitte k v iyileşir hem sen hem o huzura erersinizz kuzum Allah a emanetsinizzzz ........
songüllll ya içimi okudunn ama ben naptım bi bilsen... k v falan dediki boşwer kullanma ilacı .. geç olursanda ol dedii.. bende tmm dedm kullanmıcaktım .. eşimle muhabeet ediyodukk dedimki bizim ne zamn çocuğumuz olcak sabırsızlanıyorum artık ddim... oda dediki benim artık umudum kalmadı sanki hiç olmucakk...onu hiç böle görmemiştim ilk defa ağzından böle bişiy duydumm.. yıkıldımm... we dedim içiyim ilacı hasta oluyum biran önce gidiyim drye.. bu ayda olmada geçsin aşılamaya falan ..we ialcımın bugün son günü bikez daha pişman oldum içtiğim için gerçi kan yaptırdım negatif çıktı dr kesin yoktur dedii ama ne biliyim anlayamadığım bi pişmanlık war içimdee ...... affff affff Allah ım afff.....
kuzumm nolur üzülmee biliyorum yavaş yavaş sabrımız tükenmeye başlıoo.. ama napılım hayırlısını istiyoz war demek ki bunda bi hayırr.. sıkıldığımız zamn gelelim buraya destek olalım birbirimizee...başka türlü aşılmıcak bu yollarr.. boşwer ağla sıkma kendini rahatlatır seni ama kendini yıpratcak boyutlara getirme canım arkadaşımm.. rabbim gönlüme ferahlık wersinn sabır ihsan eylesinn inşşş.....

Nasilsiniz guzel anneler ve anne adaylari?

Nerdesiniz? Niye gelmiyorsunuz diye sormayacagim artik

Ama ozledim sizleri. Sanirim regende turkiyeden geri donecek bu son haftasi diye hatirliyorum
Yazimi okuyorsa gel artik sende lutfeeen regeeen

Kendi kendime yazacak birsey bulamiyorum

Bari dolasayim topiklerede

Esen kalin

nbr cnm benımmmmmm sanıeım herkez yaz modunda ben buralardayım napıyosun bakalım ne var ne yok canım bende topikler arası dolaşıyorum napımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…