bu arad zeynepte hastaneye yatmış sanırım doğum ııcın suyu gelmış ama sancı yokmuş rabbım sağlıcakla kurtarsın 36.haftada sanırım erken doğum
günaydınn hayırlı sabahlarrr nasılsınıs kıslar
SEYDACIMM üzülmee bak ne güsel tedaviye başlamışsınn düzenli olarak gidiosun
insALLAH bunların karsılıgını alırsın ben napım git 6 ay sonra gel dediler
ZEYNEP içinde çok sevindim ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip eder
iinsALLAH geri sayımı erken mi bitti acaba
LAMİŞİM NESLİMM GÖRÜŞEMEZ OLDUK YAA((((
MERYEMCİM sana da çok geçmiş olsun kayınvaliden içinn
migden bulanıyomuss ne kadar güselll tahlillerin için ii deil demişşsinn ama
ilaç kullanıyormussun koarkma ALLAHIM bebegini sana bagıslıcakk senin temiz kalbine
heersey güsel olur insallah hakkında canımm
beni hiç sormayın haziranın 10 dan berii neler oldu ALLAHIM beterinden
korusunn iki akrabamı kaybetim kardesim kaza yaptıı ALLAHA sükür bişiyi yok
hava yaptıgımı ne o nu acmıs ALLAHIM korums çok yorgunum morelim de
çok bozuk korkmaya başladımm artıkk amaliat olalı kaç ay oldu hiç bi
gelişme yokk doktora gitmmek istiyorum artıkk.... ama yapcak bişiy yok cevAbını almakdan korkuyorumm
berinncim cnm başınız sağolsun cnm allh mekabını cennet etsn ...kardeşinede çok geçmiş oldun nm.
amin cnm hep berber çaşlışmlara dcevam edilim cnm sende açlışmalrı aksatma baklım..dün bişey yoktu bugn ağrımalr başladı...inşlhh bakalımm..yumurtalıklarım ağrımaya başldı.inşllh yarın hayırlı haberlerle gelirim yarın
biraz önce okudum dok.gitmişsin maşşallah yumuoşlarda olmuşş..ama kılo sorununu halletmeye çalış,sıkı bi diyet yap gelsinn bebişş..
bende biraz önce geldim doktordan; büyümüş bebişim,, 200 gr olmuş:) hareket edıyor şuandada hissedıyorumm:)) yalnız kan veremedım ya 4lü test yapcaktı,130 dedi..nakııt yoktu okadar yanımızda okadar olucanı tahmin edemedikk,,kan için yine gitcem mecbur 1-2 gun sonra..
gecmış olsun cnm benım dr ne dedı durumun ıle ıgılı cnm öncesınde ıdrar yolları ıcın enfeksıyon ıcın tahlıl yapmamşmıydı sanırım ben 2.ayda mı ne olmuştummm cnm 3 lu değilde 4 lumu yapıyolar ben 3 lu yaptırdım 90 tlydı ee nasıl bugun bekledınmı cnm bebışınde maşalla 200 gr aolmuş bende perşembe gıdıcem detaylı olcak ınşalla guzel sonuçlarla gelırım
idrar yanmam yoktu zaten geçmşti bulantılarımda geçti..ii dedi..tahlilleri gösterdim.
4 lü yapıyolarmış artık.130 dediler bize ya bi de o çıktı başımıza.geçen ay gittiğimde test için erken demişti,şimdiye kaldı oyuzden.inşallah sende güzzel haberlerle gel.
Kizlar Bugun somon yedim 2saat once.son iki parçasını yerken acaip Bi koku farkettim balıkta.galiba balık kokmuş bayatmis.bisey Olurmu acaba cok korkuyorum
ıyyy zaten balık sevmem zaten bışey olsa reaksıyon gösterır canım vucut ee napıyon bakım nerelerdesıın
Şimdilik Bi belirti yok Valla.tatildeydim Canimm Didim'de dun. Geldim bugunde valiz boşalttım camasirlarla ugrastm.sende ne var ne yok
ohhh supermışte ay bugun sınır bozucu olmalı hem tatı bıtmış hemde iş bırıkmış camasır dmek utu demek ev toz falan olmuştur ay temızle dur ee nasıl gectı bakım ben evde aynı cnm ya değişim yok
valla oyle canım özledim didimi havası suyu bi başka.bu hafta eşime sperm banada hormon tahlili yaptırcaz...hormon tahlili ne oluyo biraz acarmısın bana canım biliyosan
ya tatlım bı takım degerlere bakılıyo onların duşuk yada yuksek olması gebelıgı engelleyebılıyo eger öle bı sorun varsa ılaç ıle tedaavısı yapılıyo ınşalla hayırlı sonuclar olur cnm ya
inş canım ya.aynı gün cıkıyomu sonuçlar
BENIM SORUN OLMADAN YAPMIŞTI idrarı ama sorun olmamasına cok sevındım tatlım 4 lu test ben yaptırmadım 3 lu yaptırdım 2012 kasımdada pek 4 lu yaptıran yok oda ne işe yarıyokı anam 2 lı 3 lu 4lu yakında 5 lıde cıkar ben 3 lu yaptırdım ama eşim az bişey yuz verse yaptırmıcaktım cunku teyzesının toruna yapıldı eşimin olma oranı cok yuksekken bebk sapasağlam doğdu yaşını da gectı doğumdan sonra topuk kandada cıkmdı sorun da eşim illakı ıstedı eşinde desteklerse yapmasanda olur duşun sorun var dese kıyabılcezmı ama dımı
bende 3lü yapılcak zannediyodum ama 4lüymüş, sonra öğrendimki 4 lü yeni çıkmış artık 4lü yapılıyomuş butun rahatsızlıklara bakılıyomuş işte.evt bi sorun çıksada kıyamayız doğru..yaptırmamayı düşünüyorum aslında ama...ilk başta yaptırmasak dedım doktora ben yıne de yapıyorum herkese dedi.. ööle iştcnm e bilmiyorum artık napcaz.hasttaneye gitmeye üşenıyorum tekrardan ya:))) ordayken bitseydi şu iş ii olcaktı:)
cnm ya başonoz sağolsun buyuk gecmış olsun cok uzuldum ustuste cok acı yaşamışsın gercektennn rabbım sabırlar versın
herkse hayırlı gunler yaz geldı kımse yok topcte artık kışa herkes olur .berrın cok uzuldum cnm gecmiş olsun RABBIM KORUMUŞ kardesını .meryemcım gecmiş olsun kv rahatsızlanmış.sevgı haberlerınnı arada okuyorum RABBIM KUCAGINA almayı nasıp etsın .RABBIM BUTUN BEBEK ISTEYENLERE NASIP ETSIN INSALLAH .SEYDAM INSAALLAH SENDE TEDAVIYE BASLAMIŞSIN
HAYIRLISI OLUR INSALLAH ,YAREN AY SANA DA RABBIM HAYIRLI EVLAT VE DOGUM NASIP ETSIN.UNUTUKLARIM OLDUYSA AFETTIN DUALARIM SIZINLE RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
berinncim cnm başınız sağolsun cnm allh mekabını cennet etsn ...kardeşinede çok geçmiş oldun nm.
amin cnm hep berber çaşlışmlara dcevam edilim cnm sende açlışmalrı aksatma baklım..dün bişey yoktu bugn ağrımalr başladı...inşlhh bakalımm..yumurtalıklarım ağrımaya başldı.inşllh yarın hayırlı haberlerle gelirim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?