Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlarrrrr..... sizlere bişiy sorcamm nolur yardım cı olun bana...topiklerde okumaktan gözlerim ağrıdı...ben bu ay bal tarçına başladım... yanında glifora devam ve muhtemelen klomen alcam yinee.... we ben yanında böğürtlen suyuda içmek istiyorum... sabahları falan kuru incir yiycem....bide diyorum hayıt düzenliyomuş yaa onudamı kullansamm... delirmek üzereyimm...napımm bi aklı werin bana ilaçlarla yan etki yapar mı acaba bunlar... yapmazsa pazartesi drden sonra alıp kaynatayım hepsinii..inş şifa olurlar bana bu ay ....dualarınızı ve yorumlarını bekliyorum canlarımm.....Allah a emanetsiniz.......

tatlım benım fıkrım su yönde hem ılac hem bıtkısel kur kullanma derım sadece ılac kullan he çörekotuna başladıysan devam et derım tatlım ama diğrlerını kullanma duarım senınle

Kızalrrr 2 gundur misafırım var bu akşamda 10 gbı kv er gelcek ondan gıremıyorum fırsat bulmuşken bıraz buralardayım hepinzi öptum

kendımı anlatayım bıraz perşembe dr a gıttım ve 1 ayda tam 7 kg almısım coooook fazla buldu dr um bı dahakı ay sadece 2 kg almış olarak gıtmemı beklıyo inşalla almam tırstım dr dannnnn:18::18::18::18:

Neeeeaaaaaaa!!!!!!!
Kız songül nettin sen?
1 ayda 7 kiloyu nasıl aldın gıı?
20-25 gün önce görüştük senle.. Desene şimdi görsem tanıyamam belkide?
Anaaaa... Bunda da 30 kilo alacan sen herhalde...

Bu arada herkese merhaba.. 1 ay sonra gene buralardayım.. Gezdim dolaştım geldim..
Millet yeni tatile gidiyor, ben tatili bitirdim..

Eee.. Ben yokken olanları dökün buraya bakiiim..
,Ne oldu ne bitti?
Kim anlatacak?

Neeeeaaaaaaa!!!!!!!
Kız songül nettin sen?
1 ayda 7 kiloyu nasıl aldın gıı?
20-25 gün önce görüştük senle.. Desene şimdi görsem tanıyamam belkide?
Anaaaa... Bunda da 30 kilo alacan sen herhalde...

ayyy nasıl heyecanlandım ay naıl mutlu oldum azdını görunceeeeee ay hoşgeldın tatlım ya sukur kavuştuk sanal alemdede ne yaptın bakalım nasıl gectı yolculuk cnm benım ben perşembe gıttım dr a 60 kg ydım 67 cıktım offf kadın bana mudurnı tavugu gıbı 1 ayda ete gıtmışın dedı ay bıde dr dıokı gördugumde hadı 2 3 kg almıştır dedım dıo offff bı suru kısıtlama toplamda 10 kg oldu nerdeyse doğum kg ne ulaştın dedı amma arasımız cook sağlıklıydı komşu teyzesı 435 gr 25.5 cm olmuş dr bana 2 kg olarak gel dedı ben ne olcam nılllllllllll

Bu arada herkese merhaba.. 1 ay sonra gene buralardayım.. Gezdim dolaştım geldim..
Millet yeni tatile gidiyor, ben tatili bitirdim..

Eee.. Ben yokken olanları dökün buraya bakiiim..
,Ne oldu ne bitti?
Kim anlatacak?

canim hos geldin tatil iyi gecti mi? canim topike kimse ugramiyo ki bisey olsun her kes gezmelerde her halde :26:

canim hos geldin tatil iyi gecti mi? canim topike kimse ugramiyo ki bisey olsun her kes gezmelerde her halde :26:

evet6 kuzum ya 2 gun gıremedım baktım sayfaya aynı aaa şaşaırdım cok ama olsun herkez yazın tatılını yapsın kışın yıne buralardayız yada belkı sahura kadar otururuz ramazanda

hos buldum canim iyiyim sen nasilsin MASALLAH bebisin iyi olmasina sevindim , tatlim ikinci tatile henuz gitmedik 10 gun sonra INSALLAH

sağol tatlım benı ee sen bı kaç zmaandır yoktun bende tatıl dıe duşundum oh ya 2.tatıl he ay bız bırını yapamadık offffff kıskandım işteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım komşum sağol.. Geldik işte tıngır mıngır.. 14 saat sürdü.. Belim tututldu.. Sırtım ağrıdı.. Yata kalka geldim.. Zor anam yaa.. Uzun yol çok zor.. Kendi arabamızla gelmesek hayatta cesaret edemezdim herhalde..

Valla anam nasıl beceriyon kiii yani?.. Bu da marifettir hani.. Kız çok mu yiyorsun acaba? İştahın nasıl.. Ne bileyim ben şimdiye kadar galiba 3 kilo falan aldım.. Yarında 5. ayıma giriyorum.. 4 ayda 3 kilo.. Anaaaaamm.. Sen ne yaptım bacım.. 1 ayda 7 kiloyu nasıl aldın? Galiba senin vücut böyle çalışıyor.. Yarende de 30 kilo almışsın ya.. Sanırım bir yaren vakası daha..

MaşaAllah Arasa.. Yarım kg. olmuş bak miniş.. Rabb'im sağlık versin.. Kilolar gider önemli değil.. İkinizde sağlıklı olunda...

evet6 kuzum ya 2 gun gıremedım baktım sayfaya aynı aaa şaşaırdım cok ama olsun herkez yazın tatılını yapsın kışın yıne buralardayız yada belkı sahura kadar otururuz ramazanda

aaa evet canim ne guzel olur sahura kadar sohbetlesmek ama tatlim sen hamilesin oruc tutacak misin?

sağol tatlım benı ee sen bı kaç zmaandır yoktun bende tatıl dıe duşundum oh ya 2.tatıl he ay bız bırını yapamadık offffff kıskandım işteeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok canim ben hep bakiyodum ama topikte kimseyi gormuyodum hem de morelim biraz bozuk o yuzden bisey yazmiyodum

Hoşbulduuuk.. Geldik gene buraya.. Kimse yok evet.. 2. tatil lafı mı duydum? Ayy kıskanılmazmı şimdi buu.. Ben birşey anlamadım sanki bu tatilden.. Neyse bizde kıskanmakla geçiririz artık.. Sen nasılsın?

ah cnm oh sukur bıttı 14 saat cok zor olmalı cnm kg ye gelınce bende anlamadım ama elevıtı kestı 4.ayda bende öleydım 3 kg almışım bu ay çok aldım toplam 10 kg almışım of offf istemıyodum kı yarende ben hıc bılmem 1 ayda 7 kg alayım bıde cnm bana su ara uzun yolu yasakladı kornodum tam olması gereken yere ulaşmamış çıkmaya başlamış ama amelıyat ızahımdaymış henuz bebek buyudukce oda cıkıcak dedı ama bu arada uzun yolculuk önermem dedı ah teyzecım dedımmm nerde yok bızde uzun yol falan dedım ee tatlım sen ne zman gıdıyon dr a bu arada detaylıyı hıc sorma bışey anlamadım adam ölçtu bıctı bıde sevımsızdıkı sorma

Hoşbulduuuk.. Geldik gene buraya.. Kimse yok evet.. 2. tatil lafı mı duydum? Ayy kıskanılmazmı şimdi buu.. Ben birşey anlamadım sanki bu tatilden.. Neyse bizde kıskanmakla geçiririz artık.. Sen nasılsın?

tatlim siz ve bebisleriniz iyi olun da bu 100 tatile deyer , bende iyi olmaya calisiyorum iste

aaa evet canim ne guzel olur sahura kadar sohbetlesmek ama tatlim sen hamilesin oruc tutacak misin?

yok tatlım oruc gıbı planım yok su ana en cok su alımına ıhtıyac duyulan dönemlerdeyız kıyamam gunlerde cok uzun inşalla ılerıde telafı ederım ama oruc tutmasamda böleee guzel sohpetler olursada sizlerle olmaya hayır demem

delyammmmm sen bılıyonmu bı nıl denılen vatandaş sankı 23 24 yaşında bı yenı gelın gıbı gencecık duruyo ben cok şaşırdım 35 yaşında bı sahıs nasıl olurda 11 12 yaş genc gösterıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…