Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kizlar selam ya ilk sayfada gördüm cörek otu-bal-tarcin karisimini tekrar aklima geldi bir ay önce bende alip yapmamistim.

az önce bal ve cörek otu karisik hazir almistim marketten birtek tarcini eklemeliydim yaptim......

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy o ne öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kasigin ucundan azcik altim zeytin cigidi kadar ama ayyyyyyyyyy yok anam

o ne öyle yaaaaaaa cok cok af edersiniz kusasim var.

yok anam yok ben onu yiyemem yaaaa,sogan kürü bu karisimin yaninda var ya masum melek!!!!!!!

yiyenler nasil yiyonuz yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

slm kizlar, maalesef benim kirmizilar bu ayda gedi.. gerci biliyodum ama yine de bir umut bekliyor insan...
seydaya iletirsiniz eger ben göremezsem öptüm hepinizi...

kızlarrr meraba :):):):):):):):):):)iyisiniz maşallah okuyorum yazdıklarınızı ama denk gelip konuşamıyoruzz .... songül cüm unutmamışın beni canım arkadaşım çok saol ..... seydacım sen başlamışın dr ye Rabbim tez vakitte sonucunu almayı nasip etsin inşş...banada dedi 3 4 kilo wersen iyi olur ama ben hiç yemediğim halde 1 kilo bile weremedim ... galiba yanında spor şart...şimdilik ben ilaçlara devam ediyorumm... berrin cim başınsağolsun canım arkadaşımm Rabbim öyle acılar yaşatmasın bir daha inşş.... her zorluğun arkasında bi güzellik warmış ya umarım bu zorlukların arkasından senin güzelliğinde gelirr...

beni sorcakk olursanız beklemeedeyim hala... söktürücü kullandım işte bekliom hasta olcam diyee.. güya dr kontrolüne başladıkk....ama 2 aydan önce gidemiyorum ki bi hasta olupp...hep geriden seyrediyo bizim tedavii.. bunalmaya sabırsızlanmaya başladım artıkk.. kafamın içi öyle dolu kii..Rabbim sabır wersin cümlemize inşş ... canım kardeşlerim nolur dualarınızda unutmayınn beniii çok ihtiyacım warr... hepinizi öpüyorum hepiniz Allah a emanetsinizz......

slm kızlar uzun bı aradan sonra ben geldım ama kımse yok herzamankı gıbı
ya kızlar benım kasıklarım cok ağrıyo ya sankı adet sancısı gıbı sancım var 16.da oldum en son nıye bole oldum kı ben..bı de sol gogsum acıyo sureklı

buzincim basın sagolsun canım kardesınede cok gecmıs olsun dedegın gıbı allahım beterınden saklasın korusun..
ervacım sanada gecmıs olsun canım benım...
songülcüm bence cokda fazla degıl kılon ben ılk 59la hamıle kaldım 2.5ayda 65dım yaa.
şeydacım canım cok sevındım tedavıye baslamıssın..inşaallah tez zamanda guzel haberlerle gelırsın bıze..4-5 kılo nedırkı canım verırsın elbet..canım benım allah yardımcın olsun cumlemızın yardımcısı olsun rabbım inşaallah..
meyemcım canım benım inşaallah fazla surmez mıde bulantıların ...maşaallah kalbıde pıt pıt atıyomus bebişin
sevgıcım senın de bebişin kalp atışı güzelmiş canım maşaallah

yaa kızlar hepinizi cok ozledım eskı uhabbetı sohbetı arar olduk hepimiz...insaallah bı an once eskıye doner topiğimiz..

ayy cnm yumşler oluştu ama byümediler o yzden yok bu ay rasgele yani bir daki ayın adetn 3. gnnde gel dedi..hakımda hayrlısı ayy diyete başlıyamadım halen işin kötüsü o yani.ama yedklerime dkkt edom abur cubur yemeyi kesitm birde yeşil çayımı içommm
aminn cnm belki meri kdr şanslı olmm..rabbm onn bbeğini korusun kucnda nasip etsn inşllhh..bakalım hakkımzda hayrlsı
ayy cnm ben yedim bende işe yaramdı DD
ama şöle bir şey vr benm miğden bulnmadı...sadce ağzım yoruluyordu onu yerken
slm kizlar, maalesef benim kirmizilar bu ayda gedi.. gerci biliyodum ama yine de bir umut bekliyor insan...
seydaya iletirsiniz eger ben göremezsem öptüm hepinizi...
tamm cnmm geçmş olsu..adet olmakta güzl şey cnmm benmmmm
ayy cnm ben kilo verebiliyorumm...sporsuz ayda 4 kilo verrm ama boğazımı tutmıyorum işte:..6 öğün şart..rabbm sanda şifa versn cnm benmmm

cnm yumurtluyo olblrmisin bugn 13 gnn...akıntı şeklin eğer yumurta kıvmndaysa çalış derm cnm ben

berrincim başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun canım
böceğim sağol canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş.
lamişim senin kırmızılarda belki bu ay gelmeyeceklerdir gelmeleri için neden bu kadar zorluyosun :44::44::44:
şeydacım dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım Rabbim'in izniyle hiç kötü bişey çıkmamış. kendini zorlarsan 4 kiloyu da çok rahat verirsin canım benim

Son düzenleme:
ÇOK SICAKKK ÇOK SIKILIYORUMM evde yalnıs sıcak da nere gidimm tam da güneş vurdu bütün odaalara
yakıooo karnım daa açıktııı ahhhh
sanırım benim bu ay bişiy olmıcak yumurtlama dönemimde hiç akıntım olmuyo o uzayan cinsinden
biras ıslaklık oluyo o kadar acaba yumurtamda mı catlamıyo benim ne oluyoo ya napsam bilemedim ben
yoruldumm artık ALLAHIM NASİP ETMİYORSA VARDIR BİR SEBEBİ DİYORUM
AMA kendimi kandıramıyorum daaa herkes hamile kaldı nerdeyse topink deee ALLAHIM
bizlerede nasip etsin insALLAH elle sayılacak kadar az kaldıkk sanırımm poffffffffffffffffffffff

canım arkadaşım keşke öyle olsa ama test yaptırdım negatif çıktı onun üzerine kullandım söktürücüyü aksi halde hiç hasta olamıyorum iyice şaştı düzen falan kalmadı bendee .....bol bol dua et bu kerdeşine olur mu :):):):):):):):)
kuzum olabilrde hani yumurta düzeni falan git drye de ben takip yaptırmak istiyorum adetlerin düzenli maşallah ama belki yumurtakılarda bi sorun wardır büyüyodur çatlamıyodur vs ne bilim bi takip yapsınn böle bekletiyo sadece seni olmadı başka drye git anlat durumu belli mi olur ihtiyacın olan belkide budur Rabbim yardımcın ollsun kuzum.....
kız ne güzel sen werebiliyomuşun ben zor alırım aldımıda weremem... doğumdan sonra 10 kilo aldım serumlar kan hapları falan 55 ken 65 oldum nasıl gidicekler bilmiomm :):):):):):):):):):) ne güzel ben de inş bu ay 2. takibe başlıyorum bakalım bu ay bize ne getircekk ... yarın çörekotunada başlıcam inşş...glifor klomen bişiyler olsun artık bu ay...geçen ay büyümemişlerdi hiç inş bu ay bi gelişme gösterirlerr benim güzel yumişlerr....canımcım bu arada sat 29.06 bat 29.07 diyelimm yine gününde gelmez ama hıhıhııhıhıhıh :):):):):):):):):):)kendine çokk iyi bak canım arkadaşımm çabaların tez vakitte güzelliklerle sonuçlansın inşşş......

Berrincim basiniz sag olsun kardesine de gecmis olsun tatlim ...
Seydacim tatlim INSALLAH bu defaki tedavinin faydasini gorursun tez zamanda bebisin gelir.
Seyda beni listeden cikar tatlim ben artik umudumu kaybetmis durumdayim biliyorum benim anne olmam cok zor kabul etmekten baska carem yok esimle karar verdik onumuzdeki yil 2013de tup bebek yaptirmaya bakalim RABBIM nasip ederse olur...
o kadar yiprandim ki her ay husrana ugramaktan artik eski gucum yok RABBIM kalbimize huzur versin, bu zor sinavdan gecmeye yardim etsin hepimize gercekten cok zor ...

dilberim neler söylüyorsun öyle...daha evleneli 2 sene bile olmadan...
ne çabuk kaybettin umutlarını...

bizim komşumuz 2 tüp bebek yaptı tutmadı..7 yıllık evliler...
daha herkese yeni duyurmuş 4 aylık hamileymiş
hem de normal yollarla olmuş..

biliyorum anlıyorum zaman zaman bu duygu bu korku hepimizi sarıyor...insanız sonuçta.
ama inşallah çabucak atarsın bu fikri üzerinden...listeden çıkma istegnde çok üzdüü beni..

hadi canım toparlan hadi

kızlar dün haftasonu tatili için geldik evimize

ama tüm gün sil süpür toz al..anca geçiyor zaman...
bugünde ütülerimi hallettim oh ayaklarımı uzatabilirim artık..

bir de geçmişi okursam oh mis misssssss

ben iyiyim şükür..yaramaz bir durumum yok...
en son 10gn oldu doktora gideli ama daha bir 10gn daha bekleyecegim..

3-4hafta sonra gel demişti çünkü sanırım 2li test için..

ama kanammam daha olmadı şükür..bulantılarım da azaldı oldukça

hep sizlerde aklım..dualarım..
Allah ım bu zor imtihandan sizleri de mutlu edecek sonucu versin inşallah...

canim ben hep umut ediyorum ama esimin degerleri her testte beni husrana daha cok ugratiyor onumuzdeki ay turkiye gelicez bakalim drlar ne diyecekler ama ne bilim iste RABBIM vermiyorsa elbet vardir bir sebebi ama artik cok yipraniyorum eskiden boyle dolu goz degildim ama simdi her dakika agliyorum o kadar yoruldum ki artik hic olmayacagi fikrini kafamdan atamiyorum sanki hep baskalarinin bebeklerini sevecekmisim gibi geliyor ALLAHIM hayirlisini versin bende biliyorum tup bebek garanti degil ama bi umut iste ...
RABBIM ne zaman ol derse o zaman olacak hayirlisiyla belki de hic...

Tatlim senin adina cok sevindim INSALLAH 9ay 10 gun cabuk ve kolay gecer sende bebegini kucaginda seversin

canim hos geldin iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin bebis nasil?

biz iyiz cok şükür canım ama sen neden bu kadar karamsarsın bakim aaa kızarım bak kızmakla yetinmem alırım elime oklavayı takılıyorum canım sana kızma bana emi
bak bitanem seni belkide en iyi anlayanlardan biride benm gercekten o kadar cok istedimki kendi bebeğimi biran önce kucaklamak ama benm istememle iş bitmiyoki rabbim ol demedikten sonra hiç bir sorunun dahi yoksa bile olmuyo gercekten inan buna üstelik bende 2 yıllık evliyim daha yolun basındayım neler duydum neler onların yanında benm derdim var demeye bile utanırdım bende yine umudumu yitirmedim ama bu kadarda yanıp tutuşmamak gerektine inandım ve sonuç ortada....rabbim sanada umutlarını söndürmeden ama cok da aratmadan bir bebiş nasip etsin eee birazda yaramaz olsunki seni birazcık bezdirsin annesi al işte okadar cok istedin beni annemm cek derdimi şimdi desin

tatlim sana kizamam ki
canim keske dedigin gibi olsa ben onun icin her seye raziyim gerci oncelikle saglik olsun ne bilim belki biraz tatil iyi gelir kafam karisir belki biraz unuturum ama esimin isi cok yogunlasti bu aralar eger iznini kullana bilirse gideriz iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…