ayy cnm yumşler oluştu ama byümediler o yzden yok bu ay rasgele yani bir daki ayın adetn 3. gnnde gel dedi..hakımda hayrlısı ayy diyete başlıyamadım halen işin kötüsü o yani.biraz önce okudum dok.gitmişsin maşşallah yumuoşlarda olmuşş..ama kılo sorununu halletmeye çalış,sıkı bi diyet yap gelsinn bebişş..
bende biraz önce geldim doktordan; büyümüş bebişim,, 200 gr olmuş:) hareket edıyor şuandada hissedıyorumm:)) yalnız kan veremedım ya 4lü test yapcaktı,130 dedi..nakııt yoktu okadar yanımızda okadar olucanı tahmin edemedikk,,kan için yine gitcem mecbur 1-2 gun sonra..
aminn cnm belki meri kdr şanslı olmm..rabbm onn bbeğini korusun kucnda nasip etsn inşllhh..bakalım hakkımzda hayrlsıALLLAH razı olsun kıslar çok sağolunn insALLAH ALLAHIM daha kötü seyler yasatmas sükür halimizee
seydacım hakkında hayırlısı olsun insALLAH sende meri gibi doktor takibi sonunda güzel haberler verirsin bizleree
ayy cnm ben yedim bende işe yaramdıkizlar selam ya ilk sayfada gördüm cörek otu-bal-tarcin karisimini tekrar aklima geldi bir ay önce bende alip yapmamistim.
az önce bal ve cörek otu karisik hazir almistim marketten birtek tarcini eklemeliydim yaptim......
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy o ne öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kasigin ucundan azcik altim zeytin cigidi kadar ama ayyyyyyyyyy yok anam
o ne öyle yaaaaaaa cok cok af edersiniz kusasim var.
yok anam yok ben onu yiyemem yaaaa,sogan kürü bu karisimin yaninda var ya masum melek!!!!!!!
yiyenler nasil yiyonuz yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
tamm cnmm geçmş olsu..adet olmakta güzl şey cnmm benmmmmslm kizlar, maalesef benim kirmizilar bu ayda gedi.. gerci biliyodum ama yine de bir umut bekliyor insan...
seydaya iletirsiniz eger ben göremezsem öptüm hepinizi...
ayy cnm ben kilo verebiliyorumm...sporsuz ayda 4 kilo verrm ama boğazımı tutmıyorum işte:..kızlarrr meraba :):):):):):):):):):)iyisiniz maşallah okuyorum yazdıklarınızı ama denk gelip konuşamıyoruzz .... songül cüm unutmamışın beni canım arkadaşım çok saol ..... seydacım sen başlamışın dr ye Rabbim tez vakitte sonucunu almayı nasip etsin inşş...banada dedi 3 4 kilo wersen iyi olur ama ben hiç yemediğim halde 1 kilo bile weremedim ... galiba yanında spor şart...şimdilik ben ilaçlara devam ediyorumm... berrin cim başınsağolsun canım arkadaşımm Rabbim öyle acılar yaşatmasın bir daha inşş.... her zorluğun arkasında bi güzellik warmış ya umarım bu zorlukların arkasından senin güzelliğinde gelirr...
beni sorcakk olursanız beklemeedeyim hala... söktürücü kullandım işte bekliom hasta olcam diyee.. güya dr kontrolüne başladıkk....ama 2 aydan önce gidemiyorum ki bi hasta olupp...hep geriden seyrediyo bizim tedavii.. bunalmaya sabırsızlanmaya başladım artıkk.. kafamın içi öyle dolu kii..Rabbim sabır wersin cümlemize inşş ... canım kardeşlerim nolur dualarınızda unutmayınn beniii çok ihtiyacım warr... hepinizi öpüyorum hepiniz Allah a emanetsinizz......
slm kızlar uzun bı aradan sonra ben geldım ama kımse yok herzamankı gıbı
ya kızlar benım kasıklarım cok ağrıyo ya sankı adet sancısı gıbı sancım var 16.da oldum en son nıye bole oldum kı ben..bı de sol gogsum acıyo sureklı
canım arkadaşım keşke öyle olsa ama test yaptırdım negatif çıktı onun üzerine kullandım söktürücüyü aksi halde hiç hasta olamıyorum iyice şaştı düzen falan kalmadı bendee .....bol bol dua et bu kerdeşine olur mu :):):):):):):):)berrincim başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun canım
böceğim sağol canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş.
lamişim senin kırmızılarda belki bu ay gelmeyeceklerdir gelmeleri için neden bu kadar zorluyosun :44::44::44:
şeydacım dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım Rabbim'in izniyle hiç kötü bişey çıkmamış. kendini zorlarsan 4 kiloyu da çok rahat verirsin canım benim
kuzum olabilrde hani yumurta düzeni falan git drye de ben takip yaptırmak istiyorum adetlerin düzenli maşallah ama belki yumurtakılarda bi sorun wardır büyüyodur çatlamıyodur vs ne bilim bi takip yapsınn böle bekletiyo sadece seni olmadı başka drye git anlat durumu belli mi olur ihtiyacın olan belkide budur Rabbim yardımcın ollsun kuzum.....ÇOK SICAKKK ÇOK SIKILIYORUMM evde yalnıs sıcak da nere gidimm tam da güneş vurdu bütün odaalara
yakıooo karnım daa açıktııı ahhhh
sanırım benim bu ay bişiy olmıcak yumurtlama dönemimde hiç akıntım olmuyo o uzayan cinsinden
biras ıslaklık oluyo o kadar acaba yumurtamda mı catlamıyo benim ne oluyoo ya napsam bilemedim ben
yoruldumm artık ALLAHIM NASİP ETMİYORSA VARDIR BİR SEBEBİ DİYORUM
AMA kendimi kandıramıyorum daaa herkes hamile kaldı nerdeyse topink deee ALLAHIM
bizlerede nasip etsin insALLAH elle sayılacak kadar az kaldıkk sanırımm poffffffffffffffffffffff
kız ne güzel sen werebiliyomuşun ben zor alırım aldımıda weremem... doğumdan sonra 10 kilo aldım serumlar kan hapları falan 55 ken 65 oldum nasıl gidicekler bilmiomm :):):):):):):):):):) ne güzel ben de inş bu ay 2. takibe başlıyorum bakalım bu ay bize ne getircekk ... yarın çörekotunada başlıcam inşş...glifor klomen bişiyler olsun artık bu ay...geçen ay büyümemişlerdi hiç inş bu ay bi gelişme gösterirlerr benim güzel yumişlerr....canımcım bu arada sat 29.06 bat 29.07 diyelimm yine gününde gelmez ama hıhıhııhıhıhıh :):):):):):):):):):)kendine çokk iyi bak canım arkadaşımm çabaların tez vakitte güzelliklerle sonuçlansın inşşş......ayy cnm yumşler oluştu ama byümediler o yzden yok bu ay rasgele yani bir daki ayın adetn 3. gnnde gel dedi..hakımda hayrlısı ayy diyete başlıyamadım halen işin kötüsü o yani.ama yedklerime dkkt edom abur cubur yemeyi kesitm birde yeşil çayımı içommm
aminn cnm belki meri kdr şanslı olmm..rabbm onn bbeğini korusun kucnda nasip etsn inşllhh..bakalım hakkımzda hayrlsı
ayy cnm ben yedim bende işe yaramdıDD
ama şöle bir şey vr benm miğden bulnmadı...sadce ağzım yoruluyordu onu yerken
tamm cnmm geçmş olsu..adet olmakta güzl şey cnmm benmmmm
ayy cnm ben kilo verebiliyorumm...sporsuz ayda 4 kilo verrm ama boğazımı tutmıyorum işte:..6 öğün şart..rabbm sanda şifa versn cnm benmmm
cnm yumurtluyo olblrmisin bugn 13 gnn...akıntı şeklin eğer yumurta kıvmndaysa çalış derm cnm ben
Berrincim basiniz sag olsun kardesine de gecmis olsun tatlim ...
Seydacim tatlim INSALLAH bu defaki tedavinin faydasini gorursun tez zamanda bebisin gelir.
Seyda beni listeden cikar tatlim ben artik umudumu kaybetmis durumdayim biliyorum benim anne olmam cok zor kabul etmekten baska carem yok esimle karar verdik onumuzdeki yil 2013de tup bebek yaptirmaya bakalim RABBIM nasip ederse olur...
o kadar yiprandim ki her ay husrana ugramaktan artik eski gucum yok RABBIM kalbimize huzur versin, bu zor sinavdan gecmeye yardim etsin hepimize gercekten cok zor ...
dilberim neler söylüyorsun öyle...daha evleneli 2 sene bile olmadan...
ne çabuk kaybettin umutlarını...
bizim komşumuz 2 tüp bebek yaptı tutmadı..7 yıllık evliler...
daha herkese yeni duyurmuş 4 aylık hamileymiş
hem de normal yollarla olmuş..
biliyorum anlıyorum zaman zaman bu duygu bu korku hepimizi sarıyor...insanız sonuçta.
ama inşallah çabucak atarsın bu fikri üzerinden...listeden çıkma istegnde çok üzdüü beni..
hadi canım toparlan hadi
Tatlim senin adina cok sevindim INSALLAH 9ay 10 gun cabuk ve kolay gecer sende bebegini kucaginda seversinkızlar dün haftasonu tatili için geldik evimize
ama tüm gün sil süpür toz al..anca geçiyor zaman...
bugünde ütülerimi hallettim oh ayaklarımı uzatabilirim artık..
bir de geçmişi okursam oh mis misssssss
ben iyiyim şükür..yaramaz bir durumum yok...
en son 10gn oldu doktora gideli ama daha bir 10gn daha bekleyecegim..
3-4hafta sonra gel demişti çünkü sanırım 2li test için..
ama kanammam daha olmadı şükür..bulantılarım da azaldı oldukça
hep sizlerde aklım..dualarım..
Allah ım bu zor imtihandan sizleri de mutlu edecek sonucu versin inşallah...
selamun aleyküm kızlar nasılsınız
canim hos geldin iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin bebis nasil?
biz iyiz cok şükür canım ama sen neden bu kadar karamsarsın bakim aaa kızarım bak kızmakla yetinmem alırım elime oklavayı takılıyorum canım sana kızma bana emi
bak bitanem seni belkide en iyi anlayanlardan biride benm gercekten o kadar cok istedimki kendi bebeğimi biran önce kucaklamak ama benm istememle iş bitmiyoki rabbim ol demedikten sonra hiç bir sorunun dahi yoksa bile olmuyo gercekten inan buna üstelik bende 2 yıllık evliyim daha yolun basındayım neler duydum neler onların yanında benm derdim var demeye bile utanırdım bende yine umudumu yitirmedim ama bu kadarda yanıp tutuşmamak gerektine inandım ve sonuç ortada....rabbim sanada umutlarını söndürmeden ama cok da aratmadan bir bebiş nasip etsin eee birazda yaramaz olsunki seni birazcık bezdirsin annesi al işte okadar cok istedin beni annemm cek derdimi şimdi desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?