Hoşbulduuuk.. Geldik gene buraya.. Kimse yok evet.. 2. tatil lafı mı duydum? Ayy kıskanılmazmı şimdi buu.. Ben birşey anlamadım sanki bu tatilden.. Neyse bizde kıskanmakla geçiririz artık.. Sen nasılsın?
yok tatlım oruc gıbı planım yok su ana en cok su alımına ıhtıyac duyulan dönemlerdeyız kıyamam gunlerde cok uzun inşalla ılerıde telafı ederım ama oruc tutmasamda böleee guzel sohpetler olursada sizlerle olmaya hayır demem
ama bızde bebiş olsun olmasın tatıl tyok var ama ramazanda oda tatıl modu dışındaaaaaaaaaaaa
ah ahhhhh bı tane yı bulamayan garıplerde var aranızda of offffffffffff
canim benim , ben gecen sene oruc tutmadim ya bebek olursa diye ama bu sene INSALLAH her gununu tutacagim cunki onumuzde aylarda hamile kalamayacagim kesin
ahh canim benim sen gel beni burdaki butun tatil yerlerine gotururum
delyammmmm sen bılıyonmu bı nıl denılen vatandaş sankı 23 24 yaşında bı yenı gelın gıbı gencecık duruyo ben cok şaşırdım 35 yaşında bı sahıs nasıl olurda 11 12 yaş genc gösterıyo
ah cnm oh sukur bıttı 14 saat cok zor olmalı cnm kg ye gelınce bende anlamadım ama elevıtı kestı 4.ayda bende öleydım 3 kg almışım bu ay çok aldım toplam 10 kg almışım of offf istemıyodum kı yarende ben hıc bılmem 1 ayda 7 kg alayım bıde cnm bana su ara uzun yolu yasakladı kornodum tam olması gereken yere ulaşmamış çıkmaya başlamış ama amelıyat ızahımdaymış henuz bebek buyudukce oda cıkıcak dedı ama bu arada uzun yolculuk önermem dedı ah teyzecım dedımmm nerde yok bızde uzun yol falan dedım ee tatlım sen ne zman gıdıyon dr a bu arada detaylıyı hıc sorma bışey anlamadım adam ölçtu bıctı bıde sevımsızdıkı sorma
kuzum valla neyın ne olacagı hıc bellı olmaz tam detaylı okuyamadım tatlım ma adegerlermı duşuk cıktıkı umutsuzluğa duştun
Nasıl yani yaa. Kordon mordon bilmem ne.. Off bu doktorlara çok güvenim kalmadı benim yaa.. Banada yola çokma, kesen duvara tam yapışmamış dedi ya.. Sonraki doktor ne alaka dedi.. Birinin dediği birini tutmuyor... Hem sen uzun yola nereye gidecektin ki? Öyle bir planın var mıydı?
Ben bu hafta gideceğim doktora.. Bu sefer inşaAllah kendi doktoruma giderim.. Bakalım ne diyecek.. Bende merak ediyorum gelişmeleri.. Ama önce sağlık ocağına gitmem gerekiyor.. Aşı maşı olayları için.. Belki salı çarşamba giderim.. Randevu alacağım şimdi.. Bakalım.. Ayy hamileliğin en heyecanlı dakikaları da bunlar herhalde.. Doğum zamanı gelmeden gidilen doktor kontrolleri.. Ayy inşaAllah doğumumuzda bu doktor kontrolleri gibi güzel geçer..
bak simdi kiskandim zayif her halde ondan benim ablamda benden zayif goren beni buyuk saniyor
delyammmmm sen bılıyonmu bı nıl denılen vatandaş sankı 23 24 yaşında bı yenı gelın gıbı gencecık duruyo ben cok şaşırdım 35 yaşında bı sahıs nasıl olurda 11 12 yaş genc gösterıyo
haha zayıflık değilde başka şey mesela bende normalde zayıfım ama yaşımda gösterırım nıl ın yuzu kendı yaşından cok genç
evet canim degerler cok dusuk ondan umutsuzluga dustum gerci halime sukr ediyorum 1 tane bile sperm bulamayanlar var RABBIM beterinden korusun
MASALLAHama cok kiskandim bennnn Nil senin face ya msn var mi bak cok merak ettim simdi
Bak bak bak.. Naısl dedikodumu yapıyorlar.. Ayyyh şekerim mayam tatlı mayam..
Kız ne yeni gelini.. Hele şimdi.. göğüsler bir tarafa gidiyor, göbek bir tarafa..
Aman be songüüül, bizdende adam olmaz haa.. Taaa izmitlerde buluıştuk ta..
Burmumuzun dibinde 2 sokak ötemde bulıuşamadık senle.. Tüüü bize hee..
Ben yareni de göremedim hem.. Merak ediyordum onuda..
Neyse, artık birdahakine..
yok tatlım öle rahat bı konuşmaydı kordon olayı o zmanla 32.haftaya kadar cıkarmış yerıne ama su anda yaz dönemı oldgundan tatıl planı var ıse dıe söledı bızım zaten öle bı plan yok ya ı haftaya da cıkabılır dedı sadece yolculuk ıcın uygun değil dedı guvenıırım dr ma cevremdekı pek çok vakada tam puan aldı ay ben aşı oldum ertesı sabah baş dönemsı tansıyon duşuklugu ve bulantı yaptı aklında bulunsun cnm benım ay randavu cok heyecanlı bakalım bebn ne kadr olmuş sağlığı nasıl bızımkı 4 gun ilerıde şımdılık sıpam kıpır kıpır varmı sende hareket
tatlimVİRÜScok tesekkur ederim INSALLAH bizde cok beklemeyiz bizde oyle dusunduk 1 sene daha olmazsa tup yapmaya karar verdik bizim ameliyatdan 8 ay gectievet tatlım umıtsızlık yok yanı sonucta ben herzman en ötusunu duşunurum en kötu ıhtımalle tup bebk yapılabılır bıde amelıyat sonrası bellı bı zman gerekıyı bu kımınde 3 ay kımnde 1 sene gıbı zaman dualarım senınle tatlım
ne guzel olmus keske benim de gelme firsatim olsaydihaha yok tatlım bız nıl trabzondan sakaryaya geldı ben nıl şekercınınkızı uumuz buluştuk cok guzel bı gundu
MASALLAHama cok kiskandim bennnn Nil senin face ya msn var mi bak cok merak ettim simdi
Aa evet 2 gündür kıpırdıyor durmadan.. Sanırım bunlara ezberletiyorlar: "bakın tam 20. haftaya girmeden kımıldamak yasak.. 20 haftaya girdiğiniz o gün gece 24.00 da başlayabilirsiniz" diye.. ahahhhaa.. Aynen öyle oldu da benimki.. 20. haftayı bekliyormuş velet..
Aaa.. aşının öyle yan etkileri mi vaaarr.. O zamaan randevumu 1 sonraki güne alayım.. Ne olur ne olmaz..
Doktoruna böyle güvenmen çok hoşuma gidiyor .. Ben burada yabancıyım ya.. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama herkesin tavsiye ettiği bir doktordu bu.. Herkesten ismini duydum gittim.. Bakalım, şimdiye kadar bir şeyini görmedim.. Sadece geçenlere bekar olduğunu duydum, çok şaşırdım.. Evli olsa sanki daha da güvenecektim, ne alakaysa.. Hani başından hamilelik doğum falan geçmiştir diye herhalde.. Amaaan ne saçma yaa.. Takıntı benimki de.. Erkek doktorlar hiç doğum yapmıyorlar demiii.. Onlara nasıl güveniyoruz o zaman..
Ben gibi, kendi fikrini kendi eleştirip çürüten var mı ki.. Aha da yaptım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?