Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Aaa. Yaz günü ne kreşi songül? Varmıymış öyle...

tatlim benim de facede 2-3 resmim var ismim Delyam Shahin profil resmim burdaki resim

işte o kan ter halınde bıle o kdar gencecık tazecıktın yanı normal şartta buluşsak acaba 20 mı derdım bak duşundum bı ana ampuller yandı
cnm ya ben 3 kışı olmamıza ragmen cok guxel bı gun gecırdım yanı saatlerce sohpet edıp hıc doyamamak konuşmaktan ağzının yorulması dıe buna derım sanırım ıyıkı tanıdım sızlerı

yaz okulu tatlım normalde yaz kış acık bı kreş bız önumuzdekı yıl tam olarak göndermeyı duşunurken bırden eylulde 1 e başlayacagını ögrenınce yaz dönemınde göndermeye karar verdık ama gzel bı yer hem dınıegıtım hem okul öncesı hem yabancı dıl egıtımı verıyolar 18 agustosa kadar gıdıck eylulde 1 e başlıcak bebem ya kıyamam cok kuçuk benım kızım ya 2007 doğumlu

yaz okulu tatlım normalde yaz kış acık bı kreş bız önumuzdekı yıl tam olarak göndermeyı duşunurken bırden eylulde 1 e başlayacagını ögrenınce yaz dönemınde göndermeye karar verdık ama gzel bı yer hem dınıegıtım hem okul öncesı hem yabancı dıl egıtımı verıyolar 18 agustosa kadar gıdıck eylulde 1 e başlıcak bebem ya kıyamam cok kuçuk benım kızım ya 2007 doğumlu

Tamam dur ben bulayım seni faceden.. İsmim Demet.. Arkadaşlıuğımı kabul ederein sen o zaman.. Tamam mı?

haha taamamdır sanırım kızcagızn yazalı gıdelı bayagı oldu aslında komsum ah benım kom şum 1 ay uzak kalmışta yazmalarıı yavaşlamış ay kıyamammmm

Valla bencede çok güzeldi.. O sıcağa, birazda üzüntüye rağmen güzeldi.. Keşke bir daha olsa..

MaşaAllah.. Şİmdi anladım, evet oraların eğitimi çok hoş gerçekten.. Yok yok niye kıyamıyorsun.. 5 yaş eğitimi alacak bebeğin.. Kıy kıy.. Onun için güzel olacak inan.. Benim oğlum 4,5 yaşındyken yalvar yakar anaokuluna başladı.. Okuma uyazmayı biliyordu o yaşta.. Ve okula gideceğim ben diye tuttturdu.. Onun için yalvar yakar aldırdık okula.. Hiçte yazık olmadı.. 5,5 yaşında 1. sınıfa başladı.. Sınıfta 8 yaşında çocuklar vardı.. Yinede fark attı onlara.. Şu an 9,5 yaşında.. 5. sınıfa gidecek.. Bu sene de 5. sınıf orta 1 oldu.. Düşünsene.. 9,5 yaşında ortaokula başlayacak.. Bende hangi okula versem telaşındayım.. İmam hatipe versem diyorum.. Ya da sınavla öğrenci alan bir okul olsa da ona versem diyorum.. Normal okullar çok bozuldu.. B haftalarda okul okul dolaşıp durumları öğreneceğim.. Bakalım ne olacak.. Anne olmak zor yaa.. Babalar rahat..

haha taamamdır sanırım kızcagızn yazalı gıdelı bayagı oldu aslında komsum ah benım kom şum 1 ay uzak kalmışta yazmalarıı yavaşlamış ay kıyamammmm

Kız yok.. Bir yandan da geçmişe bakıyorum ara ara.. Hani bakmamış olmayayım diye..
Yav senle de msnde falan bir görüşsek yaa.. Böyle olmuyor.. Senin facen niye yok ki?

ama kuzum bak anaokula gıtmış benım evladım gidemedı anaokuluna bıde oğlunun maşalla zekası yaşından yuksek 4.5 yaşında okuma yazma bılıyomuş duşunsene bızımkı öle değil yaşıtarııyla aynı sevıyede ama yaşca buyuklerle aynı sınıfta okucak ay senın oğlunda ortaokula başlıcak he hemde 9.5 yaşında anaaaa maşalla ay 18 de uıversıte bıtırcek senın evladın ay bızım babmız gunduz evde bılıyosun o okulu daha cok tasa yaptı bıde rahat bırıdır ama işte bab yuregı gecen gıdelım ılla okula falan dıe gıttık göruştk falan malesef karma sınıf olcak 2005 aralık doğumlular 2006 2007 ocak subat mart doğumlular ortaya karışık olcak

Kız yok.. Bir yandan da geçmişe bakıyorum ara ara.. Hani bakmamış olmayayım diye..
Yav senle de msnde falan bir görüşsek yaa.. Böyle olmuyor.. Senin facen niye yok ki?

kuzum msn hazır benım actı kolları senı beklıyo hemen bı ayar cekesın göruşelım faceye gelınce malum ben ezık haha

Olsun olsun, iyidir.. Hiç kafanı takma.. Güzel olur herşey inşaAllah.. Çocuktan çocuğa fark olur tabii ama her halukarda iyidir okuması.. Anaokulu bu işte songül.. 1. ve 2. sınıflar anaokulu eğitimi verecekmiş.. Daha ne istiyorusun yaa. Benim zamanında yalvara yalvara yaptığımı şimdi devlet yapıyor..

kuzum msn hazır benım actı kolları senı beklıyo hemen bı ayar cekesın göruşelım faceye gelınce malum ben ezık haha
Offf.. Hakkatten eziksiniz haa.. Msn mi kaldı yaa.. Benim PC. msn yi kabul etmiyor nedense.. Ne gıcıksınız yaa..

ay bılmıyoru tatlım yaşayıp görcez artık haha senın pc de sosyete msn kabul etmıyo eskıde kaldı dıe heee sen konuş anlaş onunla olmaz böle de yoksa atar yenısını alırım de bak nasıl kabul edıyo msn yı hatırlasana bı zmanlar bızım yumişlerle konştuk nasıl korktu gözlerı belkı bundada tutar

Tutar mıı? Kız ben bu kadar uğraşacağıma, siz bir face açın.. Hem yenilik iyidir.. Geçen msn yükleyeceğim diye Pc çöktü..

Tutar mıı? Kız ben bu kadar uğraşacağıma, siz bir face açın.. Hem yenilik iyidir.. Geçen msn yükleyeceğim diye Pc çöktü..

haha yok tatlım ya ben faceyı pek gerekı duymuyorum msn yetıyo senın pc de gucludru sahıbı gıbı kaldıracaktır elbt kalkacaktır bu yukun altından

haha yok tatlım ya ben faceyı pek gerekı duymuyorum msn yetıyo senın pc de gucludru sahıbı gıbı kaldıracaktır elbt kalkacaktır bu yukun altından

Sen ne politikacısın songül.. Bir kere sizin yüzünüzdne çöktirdim pc. yi.. Birdaha çöktürürsem eşim format atmaz.. Zatewn onun yanında yazışmama acayip sinir oluyor..

Sen ne politikacısın songül.. Bir kere sizin yüzünüzdne çöktirdim pc. yi.. Birdaha çöktürürsem eşim format atmaz.. Zatewn onun yanında yazışmama acayip sinir oluyor..

hımmmmm bu sefer kk ya da gıremezsın eşin sevkat ıstoyo dımı senden pc ye bakma sevkat ver olmadı bak hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…