Anaa.. Bide konuşsa diyooo.. Kız geldiğimden beri çenem düştü, konuşup duruyorum..
Yaren seni doktoruna söyleyecem.. Kız 1 ayda 7 kilo aldında ne çekirdeği yiyon..
O sırf kilo yapmıyor mu?
Bende bi yaren diyorum, bir songül..
Bu saatten sonra kayınvalide mi gelir yaa..
Saat 12 olacak nerdeyse..
Bu saatte gelinir mi?
iiyim cnm sağolasınn..
bebişde ii,, benımkıde anca kıpraşmaya başladı ufaktan:)
kız faceden istek gönderdım sana bak helee..
bu arada sen 2li yada 3lü test falan yaptırcanmı ben yaptırmıcam,,merak ettım gereklı bişeymıkı illa..dok..ii dedi bı sorum yok dedi..ama ben yapırum test dedi kağıt verdi ama bız yaptırmadık..
öncesini bilmem ben şimdi diyomsen kaç kılo aldın??
kalmayaaa anlatrım yarın
Yoo ben istemedim.. Neticede sonuç kötü çıksa 5 aylıkken aldırabilecek misin?
Ben aldıramam.. O yüzden hiçbir testi yaptırmayacağım..
Rabb'ime emanet yavrum...
Hahah.. Ben ve konuşmamak.. Yazınca destan gibi uzun yazıyorum ben.. Siz benim bir sweferde yazdığımı kırpıp kırpıp 8-9 mesaj yapıyorsunuz hee.. Benim kilomumu soruyorsun? Ben Şu an 20. haftama giriyorum ve 2,5 - 3 kilo aldım.. Ve ilk defa da bu ay aldım kilo.. Ama genede emin değilim.. Çünkü baskülüm bozuldu.. Bu hafta doktora gideceğim.. Kilom ortaya çıkar..
yok cnm ne aldırması,,bizde konuşduk eşimle yaptırmadık oyuzden ama insanın aklında kalıyo ya ervada cok rahattım bişey bilmemekden heralde:)) bunda pimpirikliyim biraz:) saglıkla gelsın yawrularımız inşallah..
İnşaAllah, Rabb'im esirgesin.. Bu testlerin yanlış çıkma olasılığı da var biliyorsun.. Ben kafayı yerim 9 ay.. Yok, bana göre değil.. Bende bu hafta gideceğim, bakalım bana ne diyecek?
slmmm kızlaarr nasılsınız ya ben ara sıra giriorum ama kimsecikler olmuo hamiş varmı die bakıp çıkıom o yüzden :))) benimde adetim geçti 2 gün hemde ama test yapmadım bu ay progestanıda bıraktım adetime 15 gün varken ara kanamam olmuştu 1 gün sürmüştü ondan gecikmiş olabilirmiki kızlar sizce ya test yapmaya korkuom şuan pff
Hadi hayırlısı.. Hayırlı haberler vermeyi nasip etsin sana Rabb'im.. Evet korkar insan.. Bence biraz daha sabret.. Ayy hadi inşaAllah olur...
bende 1 kılo aldım ..zaten bundan sonra başlıcak kılo almalar asıl yandıkk valla..20.haftamı..18 haftalık deilmisin sende..ben 18+2 yım
inşallah nilcim ya bu ay öle pek bi çalışmada olmadı ama önceden bebek olsun die bişeyler yaşanırdı bu ay sadece istediğimiz için yaşadık yani bi mucize olur o kadar çalışıp olmayıpta bu ay kaldıysam şok olurum yani adet belirtilerine benzer ağrılarım var 4 aydır ilaç düzene sokmuştu bu ay kestim ilacı işte gecikti bakalım test negatif çıkar die korkuom +++ yinemi düzensiz adetlerim diede korkuorumm 2 gün daha beklicem bakalımm dua et bana
19 haftayı doldurduk.. 20 haftanın içindeyiz artık.. Onun için 20 dedim..
Herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.. Rabb'im sanada nasip etsin miss kokulu bir bebiş.. İnşaAllah.. Bende hamile kaldığım ayın 1 önceki ayı hergün çalışmıştım.. Olmamıştı.. Sonra 1er gün ara verince oldu.. Rabb'im nasip edince oluyor.. "Ol!" deyince.. İnşaAllah senin içinde o zaman gelmiştir..
slm bibeklerim nasılsınız gorusmeyelı,
nılcım hos geldın canım
saglık ocağından 21.hafta gel aşını yapalım dediler bana ay çok korkuyom ben iğneden ya:18:nesibeyi nerden tanıyon sen??
Böcüğüm.. Hoşbulduk canım benim.. Naber, ne var ne yok?
Kusura bakma geç farkettim yazını..
Bana mı diyorsun, anlamadım.. Nesibe kim kız? Ben taımıyorum öyle birini..
Hmm.. Demek 21. haftada gel dediler.. Banada 20. haftada gel dediler..
Sanırım haftaya vururlar iğneyi ama benim ilacım bitti, ,ilaç yazdırmak için gene gideceğim..
Bakalım şimdi ne diyecekler.. Bak, songülde tansiyon düşmesi falan yapmış..
Hazırlıklı olmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?