merhaba tatlım nasılsın görunmuyosun pek hastanız nasıl oldu
aaaaaaaa cnm başınız sağolsun rabbım sabırlar versın ıyıkı eşin gelmış bak gördu son son
vallah benim laptop bozuldu bozulali giremiyorum. esim kendi bilgisayarinida elletmez hic.
maalesef hastamizi kaybettik :2:
sagol canim, evet öyle oldu. bende zaten cok istemistim gitmesini. belliydi fazla dayanamayacagi..
sende ne var ne yok? bebis büyüyodur..
en azında ıcınız daga rahat olur cnm bebişöiyi cnm ya buyuyo annesıı de buyutuyo sen naptın geldı dımı kırmızılar artık yenı maclara bakacagız bu ay dımı cnm
geldi de gecti bile kirmizilar.. haftasonu yeni lig basladi.. artik önümüzdeki maclara bakacazesim her ay bikmadan usanmadan pozitif düsünüyor.
ben bazen (yalan oldu cogu zaman) karamsar oluyorum bu konuda..
evet gelsin yeni umutlar.. bu cörekotu karisimi kullaninca düzenlide gecen ay yiyemedim adet dönemim tamda kuzenimin dügününe denk geldi cok stres oldu, 35. gün adet oldum yani.atlım hıc karamsar olma maclara devam yenı bı ay ye nı bı umut bı dönem adet duzensızlıgın vardı nasıl şimdilerde durum
aaa bak duzene gırmesıne sevındım cnm ya ben bebkten önce duzenssızlıgı stres etmıştım yanı belırsızlık cok kötu bu ay hem karışımını hem calışmalarını ıhmal etme cnm bende ışe yaradı ınşalla bu ay guzel haber alırız senden cnm
evet gelsin yeni umutlar.. bu cörekotu karisimi kullaninca düzenlide gecen ay yiyemedim adet dönemim tamda kuzenimin dügününe denk geldi cok stres oldu, 35. gün adet oldum yani.
ama bu ay yiyorum cörekotunu..
insallah canim.. Rabbim isteyen herkese tez vakitde versin...
kızlar kımsecıkler yok yıne ben buuralardayım bı sure daha gelen olursa sohpet ederız
suaycım gördumu sevındım senı sanırım yaz dıe kıse yok ben sık sık ugruyorum olabıldgınce yazıyorum aa bıde ne olmuş toik karıştı falan tatlım b enım bız demırbaşlar burdayız rabbımde ızın verırse
Eki Görüntüle 457764
Bismillâhirrahmanirrahim. Eûzu bi-afvike min ikâbike ve eûzu bi-ridâke min sahatike ve eûzu bike minke celle vechuke lâ-uhsî senâen aleyke ente kemâ esneyte alâ nefsike."
Anlamı:
"Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."
rabbim bu hayırlı günde hepimizin duaları kabul etsin rabbim bebek isteyenlere bebek versin sağlıklı sıhatlı benımle beraber tüm isteyenlere tüm kardeşlerim duaları kabul kandilleri mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?