günaydın kızlar sizden bişey riza etcem doktor bana progestan veri adet olmam için ilaç bitti 4 gün içişnde yani dün hafif lekelenme kan gelsi şimdide hiç yok adetliyken gitmem lazım nasıl adet olabilriim daha fazla hiç böyle olmazdı 5 gün sürerdi ve çok olurdu adetliyken gitmem lazım yumurtalıklara bakcak ve iğne vercekmiş doktor(((((((
sonradan tanımış ama.)) ortak bir arkadaş çıktıda görünce şaşırmıştım merak ettım nerden tanıyo diyeee:)ay ne guldum nesıbe muhappetıne ya cnm akşam annem geldı dunurlerı oonlardaydı onlar bırakacagından gece kaldı bugun ayakları cok şışıyo bacak fılmı falan cekıldı tum tahlıllerı yapıldı bı şeker yuklemeası kaldı bugun eşimle gıttıler ana oğul ınşalla hayırlı sonularla gelirler
ay ne guldum nesıbe muhappetıne ya cnm akşam annem geldı dunurlerı oonlardaydı onlar bırakacagından gece kaldı bugun ayakları cok şışıyo bacak fılmı falan cekıldı tum tahlıllerı yapıldı bı şeker yuklemeası kaldı bugun eşimle gıttıler ana oğul ınşalla hayırlı sonularla gelirler
sonradan tanımış ama.)) ortak bir arkadaş çıktıda görünce şaşırmıştım merak ettım nerden tanıyo diyeee:)
Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....
Aa geçmişler olsun.. İyi hadi oğlu ilgilenmiş annesiyle.. Daha ne istiyor..
Niye güldün kız nesibe muhabbetine..
Aa geçmişler olsun.. İyi hadi oğlu ilgilenmiş annesiyle.. Daha ne istiyor..
Niye güldün kız nesibe muhabbetine..
üzülme niloşum kız ben senı unuturmuyum hiçevet eski hallerinin bende özledim senın gibi ama topik çok karıştı bende o yüzden girmiyorum nasılsın bakalım bebiş nasıl büyümüşüz maşallah
Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....
canım benim nasılsın?nasıl gidiyor???
Kizlar ben hormon testi yaptirdim sut hormonum yuksek cikti boyle olan varmi
cnm benım ben sana bahsetmıştım hatırlarsan cnm tek sorun buysa eger gözunaydın cunku basıt bı ılaç tedavısıyle halloluyo secıldede aynı sorun var hatta yanlış hatırlamıyosa dostınex verıyo dr haftada 3 kere kullanılıyo nasıl kımı derler sut koruyo sendede aynı durum gecelı o hormunun fazlalıgı senı senı gebe kalmanı engellıyı ve adet gecıkmesıde yapıyo ılacını kullan bıde sut yapan gıdalardan uzak dur cnm mesela marul sogan dereotu ve aklıma gelmeyen sut yapan gıdalar
sağolasın bitanem...ewet banada dostinex verdi...bide adetimin 3.günü gitcem yumurta takibi yapcak igne vercem dedi.iğneyi ben kendimmi yapıcam???
alooooo kizlar nasilsiniz bakim???? ben geldim
alooooo kizlar nasilsiniz bakim???? ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?