Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

tatlım sen yıne o lekelenmeyı kabul edıp bence dr na gıt herdefasında yoğun kanama şart değil dr un hem daha ıyı bılgı verır ınşalla bu ay tedavınden cok guxel sonuçlar alırsın tatlım

sonradan tanımış ama.)) ortak bir arkadaş çıktıda görünce şaşırmıştım merak ettım nerden tanıyo diyeee:)

Aa geçmişler olsun.. İyi hadi oğlu ilgilenmiş annesiyle.. Daha ne istiyor..
Niye güldün kız nesibe muhabbetine..

sonradan tanımış ama.)) ortak bir arkadaş çıktıda görünce şaşırmıştım merak ettım nerden tanıyo diyeee:)

Tanıdım, tanıdım.. Başka bir forumdan arkadaşımdı.. Onunda daha başka forumdan arkadaşıymış..
Merak etmiş kızcağız ortak arkadaş görünce.. Facenin nimetleri iştee..
Ortak arkadaşları bilem gösteriyooo..
Ama ezikler bilmez bunu.. Dimi erva..

Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....

üzülme niloşum kız ben senı unuturmuyum hiç evet eski hallerinin bende özledim senın gibi ama topik çok karıştı bende o yüzden girmiyorum nasılsın bakalım bebiş nasıl büyümüşüz maşallah

cnm ben ım sağolasın cok şukkur sorun cıkmadı tahlıllerde sadece fazla kg den dolayı kaynaklanan sorunmuş eşim 3 erkek kardeş ve annelerıne karşı ılgılıler sağolsun kv de hıc onları bunaltmaz ilgi hastası bırı değil cnm benım 2 gun kaldı yetmedı bıze anlayacagın ALLAH başımızdan eksık etmesın nesıbe olayıda sen nesıbe kım be dedın ya ona gulmuştum muck

cnm ben ım sağolasın cok şukkur sorun cıkmadı tahlıllerde sadece fazla kg den dolayı kaynaklanan sorunmuş eşim 3 erkek kardeş ve annelerıne karşı ılgılıler sağolsun kv de hıc onları bunaltmaz ilgi hastası bırı değil cnm benım 2 gun kaldı yetmedı bıze anlayacagın ALLAH başımızdan eksık etmesın nesıbe olayıda sen nesıbe kım be dedın ya ona gulmuştum muck

suaycım gördumu sevındım senı sanırım yaz dıe kıse yok ben sık sık ugruyorum olabıldgınce yazıyorum aa bıde ne olmuş toik karıştı falan tatlım b enım bız demırbaşlar burdayız rabbımde ızın verırse

Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....

cnm benım sanırım yaz tatılı modu var ınşalla toplucaz kızları ben 10 gıbı falan gelirim yıne göruşelım cnm benımmm

Kizlar ben hormon testi yaptirdim sut hormonum yuksek cikti boyle olan varmi

cnm benım ben sana bahsetmıştım hatırlarsan cnm tek sorun buysa eger gözunaydın cunku basıt bı ılaç tedavısıyle halloluyo secıldede aynı sorun var hatta yanlış hatırlamıyosa dostınex verıyo dr haftada 3 kere kullanılıyo nasıl kımı derler sut koruyo sendede aynı durum gecelı o hormunun fazlalıgı senı senı gebe kalmanı engellıyı ve adet gecıkmesıde yapıyo ılacını kullan bıde sut yapan gıdalardan uzak dur cnm mesela marul sogan dereotu ve aklıma gelmeyen sut yapan gıdalar

sağolasın bitanem...ewet banada dostinex verdi...bide adetimin 3.günü gitcem yumurta takibi yapcak igne vercem dedi.iğneyi ben kendimmi yapıcam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…