Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnmm benm böle deme kuzum benmm rabbim çokk uzatmadan hayırla sağlıkla versn bebğimiiz....
asla umudunu yitrme
yüce rabbim en güzelini verr..
sen içini ferah tut biz kafaya atkıyoruz..ilşki zamnnda bile hep ebebk olayı vr o yzden olmuyoo...saati var bu işlerin cnm benm daha kaç yıllık evlisnde tüp bebk diyorsunki cnm yaaa..bu kdr sabırsız olma cnmmm
Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....
muccckkk cnmm benm nasılsınnnnbebişimzz zbüyümş kocamn olmuş songülünkide maşllhhh....allh kucanızda göstermeyi nasip etsn canm arkdşlrımmm benmmm...
tatlım topik böle yazın kimse yok..bak ama kışa doğru herkes burda olur

ayy kızlar beni bilen bilyor eltimn kızı bizdeydi...biz pazar günü denize gtcektk ondan sebep gidemedk..pazartesi giitk.eşyalırını bize verdi..abim kerpedeydi oraya bırktık..her neyse işte denize gttik..ellrim heln yanıyo..nasıl güneşte kaldıysalar..kollrım ve yüzüm kapkara..denzden hiçç çıkmadımm...pazartesi çok soğuktu ama salı günü çok güzldi denz..hiç çıkmak istemdim ..ama eve geldim yorulduğumu anldım...yıknckları yıkdım ettim eşim yemek yaptı..bu dabah kalvaltı yaptıkk hopp eşim işe ben buraya..rabbm sonnda kavuştrdu kzlar yaaa....çokkk özldimm sizleriii

HERKESE HAYIRLI KANDİLLEEER...

Kııız seydaaa.. Naber canım.. iyimisin..

Bu gece dualaşmalı unutmayalım bayanlar..

Biliyorsunuz, önümüzdeki 1 yıılık kaderimiz yazılıyor bu gece..
Ona göre dua edin, olur mu?

Çok çok önemli bir gece yani..
Benide unutmayın dualarınzıda hee..

Hepinizi çok öpüyoum..
Yemek yapmaya kaçıyorum ben...

ayy iim cnm ne olsun anca dinlnyorum ay kızzzmisafir ağırlamak çokk zor..tam 2 haftadır bizde..tamm ii kız ama işte..
evet cnm herkes bribrine dua etsn bu gece bol bolll..rabbm hepimize acısın..

bu arada birine dua edttkten sonra sana dua edicem ya da ediyorum demek ii değilmş..gzili gizli etcekmişiz...ettmz kişi bile bilmicekmiş kızlar..yenii öğrendimm...

bende herkesn berat kandili kutluyorum bol dualı bol ibadetle geçip hayırlara vesile olmasını diliyorummm

Evet doğru söylüyorsun.. Aslında söylememek lazım. Ama öyle bir devire geldik ki, kandili falan bile sıkı sıkı hatırlatmadan, dua istemeden kimse kimseye dua etmez oldu.. Halbuki, müslüman kardeşine her dua edişinde melekler: "2 katına sana olsun" diye dua ederler.. Bunu bilse herkes.. Meleklerin baana dua etmesi ne demek di mi.. Rabb'im kabul etsin şimdiden dualarınızı... Ben kaaaçtım... Senide öptüm seydaaam...

evet cnm çok doğru söylüyorsun tamm güzlimm görüşürzz tatlımm benmm

suayyy cicim napon sevgi cicim sen napon bakimmm

iyiyim şeydacım bugün batımdı hala gelen giden yok yarında gelmezse cuma test yapacağım düşükten sonra hiç korunmadık biz teyzemler korunma dedi düşüğümn kıçı içinde kalmıştır bende korunmadım 1 defeda sırtıma yakı yaptılar ama 32 gün oldu hala gelen giden yok canım bu mübarek günde rabbım hayırlısını versin inş. hepimize oh oh iyi eğlenmişsin ah ah denizi çok özledim yaaa bir daha gidersen benım yerimede gir oldumu sizi bugün bol bol dua edeceğim sizde bana edin

nilloşum inş. hepimizin duaları kabul olur buı mübarek günde rabbım açıulan ellerimizi boş cevirmesin etmezmiyim canım tabi ederim sanada bebişinede sende bize et oldumu

ya bende yeni öğrendim tamam bir daha adını söylemem kalp gözümüzle dua ederiz

ayy cnm inşlhh hayırlı haberlerle gelrsn cnm benmm...valla çok sevnirim..ben ne zmndı htrlmıyorum seni rüymda görmştüm..kıştı güyaaa..ama nsıldı hatrlmıyorumm tatlım inşllh hayrlara vesile olur

şeydacım ben çıkıyorum canım artık eve gideyim bugün bu kadar çalıştığımız yeter çok yoruldum ya akşamda bol bol dua edelim rabbım kabul etsin inş. yarın görüşürüz

ayy cnm inşlhh hayırlı haberlerle gelrsn cnm benmm...valla çok sevnirim..ben ne zmndı htrlmıyorum seni rüymda görmştüm..kıştı güyaaa..ama nsıldı hatrlmıyorumm tatlım inşllh hayrlara vesile olur

ayyy gerçekten mi bak şimdi içim bir hoş oldu kuzucum kar güzeldir berekettir inş. ikimizde hamiş haberleri veriririz rabbım büyük topikteki herkese bebek nasip etsin inş. gönüllerini duaları boş cevirmesin

Suaycim cok ozledim seniben dun hormon tahlili yaptırdım sut hormonum biraz yuksekmis ilaç verdi.adetimin 3. Gunu yumurta takibi yapılcak 25 günde adet olurdum ben.bugun 28 hala yok umutlanmakta istemiyorum hayırlısı olsun

Suaycim cok ozledim seniben dun hormon tahlili yaptırdım sut hormonum biraz yuksekmis ilaç verdi.adetimin 3. Gunu yumurta takibi yapılcak 25 günde adet olurdum ben.bugun 28 hala yok umutlanmakta istemiyorum hayırlısı olsun

tatlım inşllh hamilesndr ama gecen ay kullndığın ilçlrında etkisi olbailir...birde süt hotmonu prolaktin yüksekken adet geç olo cnm benm

ayy kızlr ben ilçç içmeye geç kalmışım yaaa 21 gnde aşlamm lazımdı şimdi 24.de başldımm...bu arda içtim baş dönmm başldı..bilç gitti kafyı buldum ne yzdımı blm blmym...ben az uznıyım..kalkınca biraz kuran okurum..yarın ben 3 te burdyım görüüşürz canlırım benm sizleri çokk özldimmm

Kandiliniz mübarek olsun kizlar.. bütün dualariniz kabul olur insallah.. bu gece önümüzdeki bir yil ne yasicaz o yazilacak. hamisler bebisleri saglikla kucagina alsin insallah.
hamile olmayanlarinda bu bir yil icerisinde hamile kalmalarini diliyorum Yüce Rabbimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…