cnmm benm böle deme kuzum benmm rabbim çokk uzatmadan hayırla sağlıkla versn bebğimiiz....Berrincim basiniz sag olsun kardesine de gecmis olsun tatlim ...
Seydacim tatlim INSALLAH bu defaki tedavinin faydasini gorursun tez zamanda bebisin gelir.
Seyda beni listeden cikar tatlim ben artik umudumu kaybetmis durumdayim biliyorum benim anne olmam cok zor kabul etmekten baska carem yok esimle karar verdik onumuzdeki yil 2013de tup bebek yaptirmaya bakalim RABBIM nasip ederse olur...
o kadar yiprandim ki her ay husrana ugramaktan artik eski gucum yok RABBIM kalbimize huzur versin, bu zor sinavdan gecmeye yardim etsin hepimize gercekten cok zor ...
muccckkk cnmm benm nasılsınnnnbebişimzz zbüyümş kocamn olmuş songülünkide maşllhhh....allh kucanızda göstermeyi nasip etsn canm arkdşlrımmm benmmm...Bu arada bu 1 ayda bu topiğe birşeyler olmuş..
Ne giren vaaarrr...
ne de giripte... görüpte selam veren...
İlginç..
Öyle olsun..
Ama üzüldüm doğrusu....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLEEER...
Kııız seydaaa.. Naber canım.. iyimisin..
Bu gece dualaşmalı unutmayalım bayanlar..
Biliyorsunuz, önümüzdeki 1 yıılık kaderimiz yazılıyor bu gece..
Ona göre dua edin, olur mu?
Çok çok önemli bir gece yani..
Benide unutmayın dualarınzıda hee..
Hepinizi çok öpüyoum..
Yemek yapmaya kaçıyorum ben...
ayy iim cnm ne olsun anca dinlnyorum ay kızzzmisafir ağırlamak çokk zor..tam 2 haftadır bizde..tamm ii kız ama işte..
evet cnm herkes bribrine dua etsn bu gece bol bolll..rabbm hepimize acısın..
bu arada birine dua edttkten sonra sana dua edicem ya da ediyorum demek ii değilmş..gzili gizli etcekmişiz...ettmz kişi bile bilmicekmiş kızlar..yenii öğrendimm...
bende herkesn berat kandili kutluyorum bol dualı bol ibadetle geçip hayırlara vesile olmasını diliyorummm
Evet doğru söylüyorsun.. Aslında söylememek lazım. Ama öyle bir devire geldik ki, kandili falan bile sıkı sıkı hatırlatmadan, dua istemeden kimse kimseye dua etmez oldu.. Halbuki, müslüman kardeşine her dua edişinde melekler: "2 katına sana olsun" diye dua ederler.. Bunu bilse herkes.. Meleklerin baana dua etmesi ne demek di mi.. Rabb'im kabul etsin şimdiden dualarınızı... Ben kaaaçtım... Senide öptüm seydaaam...
suayyy cicim napon sevgi cicim sen napon bakimmm
Evet doğru söylüyorsun.. Aslında söylememek lazım. Ama öyle bir devire geldik ki, kandili falan bile sıkı sıkı hatırlatmadan, dua istemeden kimse kimseye dua etmez oldu.. Halbuki, müslüman kardeşine her dua edişinde melekler: "2 katına sana olsun" diye dua ederler.. Bunu bilse herkes.. Meleklerin baana dua etmesi ne demek di mi.. Rabb'im kabul etsin şimdiden dualarınızı... Ben kaaaçtım... Senide öptüm seydaaam...
ayy iim cnm ne olsun anca dinlnyorum ay kızzzmisafir ağırlamak çokk zor..tam 2 haftadır bizde..tamm ii kız ama işte..
evet cnm herkes bribrine dua etsn bu gece bol bolll..rabbm hepimize acısın..
bu arada birine dua edttkten sonra sana dua edicem ya da ediyorum demek ii değilmş..gzili gizli etcekmişiz...ettmz kişi bile bilmicekmiş kızlar..yenii öğrendimm...
bende herkesn berat kandili kutluyorum bol dualı bol ibadetle geçip hayırlara vesile olmasını diliyorummm
iyiyim şeydacım bugün batımdı hala gelen giden yok yarında gelmezse cuma test yapacağım düşükten sonra hiç korunmadık biz teyzemler korunma dedi düşüğümn kıçı içinde kalmıştır bende korunmadım 1 defeda sırtıma yakı yaptılar ama 32 gün oldu hala gelen giden yok canım bu mübarek günde rabbım hayırlısını versin inş. hepimize oh oh iyi eğlenmişsin ah ah denizi çok özledim yaaabir daha gidersen benım yerimede gir oldumu sizi bugün bol bol dua edeceğim sizde bana edin
nilloşum inş. hepimizin duaları kabul olur buı mübarek günde rabbım açıulan ellerimizi boş cevirmesin etmezmiyim canım tabi ederim sanada bebişinede sende bize et oldumu
ayy cnm inşlhh hayırlı haberlerle gelrsn cnm benmm...valla çok sevnirim..ben ne zmndı htrlmıyorum seni rüymda görmştüm..kıştı güyaaa..ama nsıldı hatrlmıyorumm tatlım inşllh hayrlara vesile olur
Suaycim cok ozledim seniben dun hormon tahlili yaptırdım sut hormonum biraz yuksekmis ilaç verdi.adetimin 3. Gunu yumurta takibi yapılcak 25 günde adet olurdum ben.bugun 28 hala yok umutlanmakta istemiyorum hayırlısı olsun
tatlım inşllh hamilesndr ama gecen ay kullndığın ilçlrında etkisi olbailir...birde süt hotmonu prolaktin yüksekken adet geç olo cnm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?