- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
corap mıı çok komik yaa
belkide facede birsey paylaşmistım onu okuyup bende kendimi
teselli ediyorumm ALLAHIM ihmal değil imtihan eder vardır bi vakti saatii
önemli olan sabretmek başka da bişiy gelmiyor eldenn
merhabalar kızlar nasılsınız?
merhabalar kızlar nasılsınız?
merhaba canım hoş geldin ben iyiyiim sağol sen nasılsınn
hamişlik nasıl gidiyor
iidr cicim sen nasılsın bakalım yeğenmz nasıl
derler derler muheppetimi cnmm???
ayy teselli et yeri geldimi ağla ama 15 dkkıyı geçmesin ağlaman...
denizden dönyoruz radyo açık nalanın hoşgeldin şrkısı vr..nakarat kısmında hoşgeldin gönlümn sultanı çok bekledim bu anı unutmadım bize yaptıklrını ölümsüz aşkımın son günü layığıyla kutlmanlı diyodu.....
dedmmm anammmmmmmm bebişim olsun ona dicem bunu...
en son dr gttmde benm dr iznlydi onn yerne başka dr baktı ..hemşiresine dedm ay sıkıldım artık yol geçn hanı oldu dedim güldü olsun keyfe keder açmıyon dedi..bende ddim bi doğsun kıçına kıçına vurcm onn..oda dedi kıyamzsın kız öle deme dedi....
rabmm neylerse güzel eyler kuzum benmmm
hoşbuldum hele de bikaç kişi birden görünce daha da çok hoşbuldum valla
çok şükür canım arada mide bulantısı falan idare ediyoruz işte hafta sonu bide grip oldum en ağırından daha bugün biraz iyiyim ama hala gözümün birisi balon gibi şiş
sarkının sözü güselmişş mutlaka bebegine söylee canımm
evet keyfe keder diil mecburiyetden insAALLAH son bulur bu kosusturmalar da
bebegin için gidersin hasteneler
ayy cnm benmm geçmş olsun dikkt et kenineee bebğimizde dikkt ett
hoşbuldum hele de bikaç kişi birden görünce daha da çok hoşbuldum valla
çok şükür canım arada mide bulantısı falan idare ediyoruz işte hafta sonu bide grip oldum en ağırından daha bugün biraz iyiyim ama hala gözümün birisi balon gibi şiş
ayyy cnm benm banada klima dokunuyor..ama üşüme konusnda ben yanrım eşim üşür...banyo yapınca bile bu yaz gnü saçını kurtur...gelr camı kaptır deli olurummm..neyse geçtyse güzel.klima olunca sen stne bişe al cnm benmsağol canım ne kadar dikkat etsemde burda klimasız durmak çok zor ama bana dokunuyo açtığımızda üşüyorum ben kapatıyorum,kociş yanıyo açıyo ondan oldum sanırım canım yaa ama geçti çok şükür
Berrincim kardeşin iyileşti bi sorun yok artık dimi?
Şeydacım diyete başladınmı? nasıl gidiyor?
Berrincim kardeşin iyileşti bi sorun yok artık dimi?
Şeydacım diyete başladınmı? nasıl gidiyor?
ayyy cnm benm banada klima dokunuyor..ama üşüme konusnda ben yanrım eşim üşür...banyo yapınca bile bu yaz gnü saçını kurtur...gelr camı kaptır deli olurummm..neyse geçtyse güzel.klima olunca sen stne bişe al cnm benm
hahah ben dimi en son diyete başlıcaktım yok başlıyamdım..eşim gündüze döndünde başlıcm bu gdişle cnm benm
ben sana bişiy diyimmi Rabbim 'OL' dedimi herşey bitiyor canım bunu çok takma bende düğünümden bugüne önceki hamişliğimde dahil 15 kilo falan aldım
ben çıkıyorum kıslar iyi akşamlar sizlere tekrar görüşmek üzere
iyi oluyo böle arada muhabbet ettik mii
neyse kızlar ben bi çıkıp bi yemek yapim 45 dakkaya gelrim cicişlerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?