Canim INSALLAH seninde adetlerin duzelir hayirlisi ile, hayir morelim bozulmuyor Elifin dedigi gibi o benim gozumun nuru kirmizi ))))
ben halime sukr ediyorum bi tane bile sperm bulamayan arkadaslari okuyorum burda ALLAHIM hepimize dayanma gucu versin ustesinden gelmeye
ayy cnm benmm yok morelim bozulmadı ben en son yumurtalırım gelşmedğinde keyfm gtmşti bu ay bişe olmıcakya o yzden rahatım...adet olmyı beklyorum şimdi kuzum benmm..evet eşimz yanımda şükür....
ben öle diyorum eşim bana yoruldum dyene kadr burdyım yola devm...herşey gönlmzce olsun kuzum benmmm
amin cnm düzelmesede olur benm bebğim gelsin yetr bana cnmm...sonra düzensiz olsa frketmez sonra doğum kontrol hapıyla düzne girr ztn cnmm...bak ne güzel dedin tek sperm..ay rabbm bizi yarttı annelerimize babmıza hediye etti..elbet bizde hediye edr bir nur topu cnm
AMIN canim AMIN bak kuzumm benim seninle konusmak bana iyi geldi cooookkk tesekkur ederim iyiki varsiniz iyi ki bu topiki actin ve biz tanistik tesekkurleeeeeeeeerrrrrrrr haa bu arada gecen yazimda uzulmustum onun icin listeden cikmak istemistim cikarma sakin ))))))))))
INSALLAH canim INSALLAH bizde hediyyelerimizi hayirlisi ile aliriz kucagimiza doya doya koklar operiz ayyy simdiden aklimda canlandi sevindim valla
ayy cnm benmm btn arkdşlr burda olsa moreln daha cabuk düzelir....ki benm bazen morelim bozuk oldunda bura gelom kimsecikler olmooo...bende yazmıyorum..ahh kışın ne güzel herkes pc başında şimdi herkesler ttalde...ne edlm yapck bişe yokk...aman ii ol kuzum benmm...hamş habrlerinde berber kutlıcz burda...heeee liste olyını sen desen bile ben çıkrmm...ben kmi çıkrcamı ii bilom kuzum benim..rabbm hayrlısını versin..sen doktora gidomuusn peki cnm
ayy cnm hz ömer yada hz osmanın bir sözü vr "rabbim gerçekleşmicek şeyin hayalini kurdarmaz "diye..bizde kuruyoruzz..daha uzun süre evli değiliz..çokk süre beklyen vr.ben hep öle derim rabbim gurbette olup kimsesi olmıyanlar vr..bende zor durumda olanlar vr..bbek olmıcak diye boşnmak üzere olanlar var..iiyice psikoljileri bozulmuşlr vr..raabbim ilk önce onlara versin...ben daha 2.5 snelk evliym..rabbim isyan ettirmesin..bol bol dua ediyorumki melklerde benle amin desin...sonra bana da nasip olsun o yavrucakkk
merhaba kızlar iyi akşamlar aşılama deneyimlerinizi paylaşırmısınız
cnm sen bilrsin ama doktr önermden çklmek ne bilm ama içn rahtlıcksa sen bilon kuzum benmmm..evet senn eşindeydi dimi sorunn...sen ona bol bol keçi boynuzu incir havuç yedir kuzumm...evet canim simdi her kes tatilde kis gelsede her kes yine toplansa )) canim bende onumuzde hafta tatile gitcem dondukten sonra dr gidcem, benim dr esimde problem oldugu icin benimle pek ilgilenmedi simdi yeni uzman dr buldum ona gitcem hormon tahlilleri falan yapilmadi daha sadece yumurta takibi yapti eski dr ben rahim filmide cektirmek istiyorum
ayy cnm rabbm hepize en iisini nasip etsin..yok kız öle deme bezen bende bunalıyom çocuk muhppetine ama gurbet çok zor inn bana..sonra dersn anamm anamm babamm babam...benm babam urfada şuan...dedem alzermr hastası oana bakıyor..dün otrdum ağldım babmı özldm ben diye..inn grbetlk çok zor...ebn bazen şkredyorum tüm sevdiklerim yarım saatlk mesafedler diye...iyi kalpli arkadasim RABBIM ettiyin dualarin iki katini sana nasip etsin , bazen bende gurbetde olmak istiyorum kimsenin beni tanimadigi kimsenin bana soru sormadigi bi yerde sadece esim ve ben
merhaba kızlar iyi akşamlar aşılama deneyimlerinizi paylaşırmısınız
cnm sen bilrsin ama doktr önermden çklmek ne bilm ama içn rahtlıcksa sen bilon kuzum benmmm..evet senn eşindeydi dimi sorunn...sen ona bol bol keçi boynuzu incir havuç yedir kuzumm...
ayy cnm rabbm hepize en iisini nasip etsin..yok kız öle deme bezen bende bunalıyom çocuk muhppetine ama gurbet çok zor inn bana..sonra dersn anamm anamm babamm babam...benm babam urfada şuan...dedem alzermr hastası oana bakıyor..dün otrdum ağldım babmı özldm ben diye..inn grbetlk çok zor...ebn bazen şkredyorum tüm sevdiklerim yarım saatlk mesafedler diye...
cnm inn bende aşılma yapılmadı 3 kez dediler ben istemedim..dr değiştrdim hep
genel sağlık sigortası göğüs estetiğini karşılıyormu bilginiz var mı
teşekürler canım araştırıyorum ama kimisi var diyor bende size sorayım dedim
Aaa nerdesiniz be yaa..
Hani 11 de buluşacaktık.. Nerdesiniz?
Bakın eşimi bıraktım size geldim..
Fazla da vaktim yok..
Hadi gelecekseniz gelin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?