Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

amin cnm düzelmesede olur benm bebğim gelsin yetr bana cnmm...sonra düzensiz olsa frketmez sonra doğum kontrol hapıyla düzne girr ztn cnmm...bak ne güzel dedin tek sperm..ay rabbm bizi yarttı annelerimize babmıza hediye etti..elbet bizde hediye edr bir nur topu cnm

AMIN canim AMIN bak kuzumm benim seninle konusmak bana iyi geldi cooookkk tesekkur ederim iyiki varsiniz iyi ki bu topiki actin ve biz tanistik tesekkurleeeeeeeeerrrrrrrr haa bu arada gecen yazimda uzulmustum onun icin listeden cikmak istemistim cikarma sakin ))))))))))

INSALLAH canim INSALLAH bizde hediyyelerimizi hayirlisi ile aliriz kucagimiza doya doya koklar operiz ayyy simdiden aklimda canlandi sevindim valla

ayy cnm benmm btn arkdşlr burda olsa moreln daha cabuk düzelir....ki benm bazen morelim bozuk oldunda bura gelom kimsecikler olmooo...bende yazmıyorum..ahh kışın ne güzel herkes pc başında şimdi herkesler ttalde...ne edlm yapck bişe yokk...aman ii ol kuzum benmm...hamş habrlerinde berber kutlıcz burda...heeee liste olyını sen desen bile ben çıkrmm...ben kmi çıkrcamı ii bilom kuzum benim..rabbm hayrlısını versin..sen doktora gidomuusn peki cnm

INSALLAH canim INSALLAH bizde hediyyelerimizi hayirlisi ile aliriz kucagimiza doya doya koklar operiz ayyy simdiden aklimda canlandi sevindim valla

ayy cnm hz ömer yada hz osmanın bir sözü vr "rabbim gerçekleşmicek şeyin hayalini kurdarmaz "diye..bizde kuruyoruzz..daha uzun süre evli değiliz..çokk süre beklyen vr.ben hep öle derim rabbim gurbette olup kimsesi olmıyanlar vr..bende zor durumda olanlar vr..bbek olmıcak diye boşnmak üzere olanlar var..iiyice psikoljileri bozulmuşlr vr..raabbim ilk önce onlara versin...ben daha 2.5 snelk evliym..rabbim isyan ettirmesin..bol bol dua ediyorumki melklerde benle amin desin...sonra bana da nasip olsun o yavrucakkk

evet canim simdi her kes tatilde kis gelsede her kes yine toplansa )) canim bende onumuzde hafta tatile gitcem dondukten sonra dr gidcem, benim dr esimde problem oldugu icin benimle pek ilgilenmedi simdi yeni uzman dr buldum ona gitcem hormon tahlilleri falan yapilmadi daha sadece yumurta takibi yapti eski dr ben rahim filmide cektirmek istiyorum

iyi kalpli arkadasim RABBIM ettiyin dualarin iki katini sana nasip etsin , bazen bende gurbetde olmak istiyorum kimsenin beni tanimadigi kimsenin bana soru sormadigi bi yerde sadece esim ve ben

cnm sen bilrsin ama doktr önermden çklmek ne bilm ama içn rahtlıcksa sen bilon kuzum benmmm..evet senn eşindeydi dimi sorunn...sen ona bol bol keçi boynuzu incir havuç yedir kuzumm...
iyi kalpli arkadasim RABBIM ettiyin dualarin iki katini sana nasip etsin , bazen bende gurbetde olmak istiyorum kimsenin beni tanimadigi kimsenin bana soru sormadigi bi yerde sadece esim ve ben
ayy cnm rabbm hepize en iisini nasip etsin..yok kız öle deme bezen bende bunalıyom çocuk muhppetine ama gurbet çok zor inn bana..sonra dersn anamm anamm babamm babam...benm babam urfada şuan...dedem alzermr hastası oana bakıyor..dün otrdum ağldım babmı özldm ben diye..inn grbetlk çok zor...ebn bazen şkredyorum tüm sevdiklerim yarım saatlk mesafedler diye...
merhaba kızlar iyi akşamlar aşılama deneyimlerinizi paylaşırmısınız

cnm inn bende aşılma yapılmadı 3 kez dediler ben istemedim..dr değiştrdim hep

dogru diyosun insan sevdiklerinden uzakta cok zor yasar, canim ben esime keciboynuzu kuru iciriyorum onun etkisi sadece sayini dueltiyor hiza yardimci olmuyor, incir ve havuc denememistim onu da baslarim yarindan. tatlim benim cikmam gerek gorusmek uzer KIB ALLAHA emanet ol kuzumm muckss

Aaa nerdesiniz be yaa..
Hani 11 de buluşacaktık.. Nerdesiniz?
Bakın eşimi bıraktım size geldim..
Fazla da vaktim yok..
Hadi gelecekseniz gelin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…