Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar merabaaa
ben haziran 17 sinde adet oldum geçen hafta ağrım ve 1-2 damla lekem oldu ama 1 gün lekelendim leke bitti kasık ve bel ağrısı devam etti dün gece ağrım arttı sabah pede 1 damla lekelenmişim koyu kahverengi renkte.... şimdi yine ağrım oldu akıntı geldiğini hissettim wc ye gittim ama sarı ve yapışkan akıntı geldi peçeteye... ara ara ateşim yükseliyo hissedilir derecede... salı günü linada randevum var... hamişmiyim acaba ... ama ama bende pko da var kafam çorba gibi napcam ne düşüncem bilmiorumm offfff

tatlım doktrdan doktra değişiyor....benm doktroum regl dönemndeyken vajinal muayne etmyor beni...ama kimi doktr bakıyor cnmm..çeknme herşey bebk için tatlımmm

aahh o bebek bi gelsin yapacamı biliyom ben ona:)nelere katlanıyoz...çatlatma iğnesi yaparsa ilk seferde tutma ihtimali varmı acaba canım cewrende oldumu hiç öyle

canım pek bilgim yok ama kist oldugundada lekelenme oluyo diye biliyorum

ttalım ilk önce şunu sormalıyımmm adetlerin düzenlimi..yani ilaçla düzenlide olabiliyor..bölemi cnmm..inşlh hamilesindir...eğer 17 haziransa 30 hazirandan sonra yumurtlama gnn cnm ..yumurtlama dönemnde kimi kadın kanam görr cnm lekelenme trzında...ve yerleşme kanamsıda olur..ki yerleşme kanamsı olması için 17 temmuzda olması lazım..ara kanamlar için mutlaka dktora gitmelisin tatlımmm..ihmal etme..

aahh o bebek bi gelsin yapacamı biliyom ben ona:)nelere katlanıyoz...çatlatma iğnesi yaparsa ilk seferde tutma ihtimali varmı acaba canım cewrende oldumu hiç öyle

cnım inşllh tutr bende pek işe yarmıyordu nedenini bilyorum..zmnı değilmş demk...ben en son süt buhrı yaptım..belimede çömlek vuruldu o ara hamile kalmıştım..rabmmden hayrlısını dile cnm

ilaçla 2 aydır düzenli oluyor salı günü gidecem bilmiyorum.. zaten benimde hiç ümidim yok olmadığını biliyorum eminim ama işte insan yinedeee ...

ilaçla 2 aydır düzenli oluyor salı günü gidecem bilmiyorum.. zaten benimde hiç ümidim yok olmadığını biliyorum eminim ama işte insan yinedeee ...

cnm benm ne olursa olsun asla umudunu yitrma rabbi,m sanda hayırlı bir evlat versin cnm benm...inşllh hamilesindir bu ayda bebğinn tutunma izleridr o kanamalar

benim kirmizilar erken geldi , zaten gelecegi belliydi. ben artik dogal yolla hamile kalamacigimi anliyorum, elbet vardir bir sebebi RABBIMden fazla bilemeyiz ama ben artik dayanamiyorum artik hic bir sey hic kimse beni teselli etmiyor asla isyan etmiyorum RABBIMden gelen her seye raziyim ama kendime aciyorum her kesin bana acimasina yaniyorum ....

Son düzenleme:

ehh be tatlımmm neden böle yapıyorsun ben ölm o zmn cnm benmm yaaa...yapma böle kurban olim sana yaaa...rabmm neylerse güzel eyler kuzummmmm

ehh be tatlımmm neden böle yapıyorsun ben ölm o zmn cnm benmm yaaa...yapma böle kurban olim sana yaaa...rabmm neylerse güzel eyler kuzummmmm

canimm benim biliyorum RABBIME isyan etmiyorum ama ne bilim iste sanki hic olmicak korkusu beni uzuyor anne olmak en buyuk hayalimdi cocukluktan hep bebekleri severdim simdi bebek gormeye dayanamiyorum sonra da kendime kiziyorum ne bilim iste ben aslinda cok pozitif dusunen bi insanim ama son zamanlar depresyona girdim adet olmama hic sasmiyorum artik

Son düzenleme:

cnm benm belli dönmlerde böle olması çok norlmal cnm benim...ama her şeyn psikoljk oldunuda biliyorsun değilmi???bende bebleri sevyorum..bende bazen görnce dayanmıyorum ama elden ne gelr...
heee bu arada sakın adet olom morlm bozuluyo demeee sakınn...bak rabbim bi alır onu senden görrn cnm benm...ben adet bile olmıyorum cnm öle deme inn

Seydam gulum affet senin de moralini bozdum INSALLAH RABBIM bizi daha fazla sinamaz, hayirlisiyla annelik nasip eder Lamisin dedigi gibi esimizden olma bizden dogma. Esim yanimda sag salim olsun o bana yeter...

Canim INSALLAH seninde adetlerin duzelir hayirlisi ile, hayir morelim bozulmuyor Elifin dedigi gibi o benim gozumun nuru kirmizi ))))
ben halime sukr ediyorum bi tane bile sperm bulamayan arkadaslari okuyorum burda ALLAHIM hepimize dayanma gucu versin ustesinden gelmeye

Seydam gulum affet senin de moralini bozdum INSALLAH RABBIM bizi daha fazla sinamaz, hayirlisiyla annelik nasip eder Lamisin dedigi gibi esimizden olma bizden dogma. Esim yanimda sag salim olsun o bana yeter...

ayy cnm benmm yok morelim bozulmadı ben en son yumurtalırım gelşmedğinde keyfm gtmşti bu ay bişe olmıcakya o yzden rahatım...adet olmyı beklyorum şimdi kuzum benmm..evet eşimz yanımda şükür....
ben öle diyorum eşim bana yoruldum dyene kadr burdyım yola devm...herşey gönlmzce olsun kuzum benmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…