ay helal valla sana beklıyon cnm ya evet yukleme var ya of cok gıcık as ınşalla ıyı cıkar
aa ayıpsın beklıcem tabi..:)) ay aç falan gidiliyo ya artık insan bayılcak gibi oluyo ya yanı kızda öyle olmuştumm..benımde bıdahakı ay olur heralde artıkk..
öfff 21.haftanda gel dedi,,onun sıkıntısı var:)ay evet ya bu arada tetonoz yaptırceksın dımı yakındır cagırmaları
bu sefer gidiyom ama ..:)) kızlarda yok bu akşam..şeydanın başı kotuymuş galıba geçmişş olsunn şeeyyydammmm..
nilinde eşi evdeymiş sanırsamm:) yaw boşverin gelin:) benım koca hep evde başınımı beklıcem yaa:)) o salonda ben kızım odasında:))))
ii geceelr songülümm grşş..ben biraz camdan bakınıyım:)) daraldım:)
seydam iyi dileklerin icin cok tsk ederim cnm benim..ayin 4 unde baktirmistim 73 cikmisti cuma gunu tekrar gitmistim degerim 316 olmus kizlar iyimi nasilll ay bakalim dr persembe gel dedi ins. hayirli haberlerle donerimm esimide yolladimm tek kaldim buralarda yaa..sizi seviiorummm.öptmmmm
aaaaa...sinemmcim hede gözünaydın canım yaa..rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin inşaallah...
ayy cnm ebnmm baş ağrısı ne kelime benmm başım bir döndüki sorma yaaa..yere yığıldım 22 30ama daha erkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy cnm sağolll tatlım benmm yaa.başım dönyo ilçlrın etkisinden ama anlam veremdim bir baş ağrısıda vrdı kuzucmm...bu sefer gidiyom ama ..:)) kızlarda yok bu akşam..şeydanın başı kotuymuş galıba geçmişş olsunn şeeyyydammmm..
nilinde eşi evdeymiş sanırsamm:) yaw boşverin gelin:) benım koca hep evde başınımı beklıcem yaa:)) o salonda ben kızım odasında:))))
ii geceelr songülümm grşş..ben biraz camdan bakınıyım:)) daraldım:)
tatlım nasıl sevndim analatmm yaaa...inşllh bbeğimz tutnur kesyi görrzzz ve inşllh sağlıkla olur kalp atışınıda duyrızz..tekrrdan tebrk edrimm meelğim benmmmseydam iyi dileklerin icin cok tsk ederim cnm benim..ayin 4 unde baktirmistim 73 cikmisti cuma gunu tekrar gitmistim degerim 316 olmus kizlar iyimi nasilll ay bakalim dr persembe gel dedi ins. hayirli haberlerle donerimm esimide yolladimm tek kaldim buralarda yaa..sizi seviiorummm.öptmmmm
cnmm benmm hani kafaya takmak yoktu.. hani ölesine takılcktın bu ay..yapma kzuuzm benimm..birbirimize bol bol dua edlimkiii içimizden elbet birileri tekr teker hamş kalck cnm benm...evet uzun süredir görüşmiyoruz bu durum bende uyuz olommmm..ama yapck bişe yok herkez musahit olunca kzuzum benmmkimse yokkk...kaç aydır kimseyle konusamadım denk gelipte yaaww
sanırım benim kırmızılar gelecek..daha 8 gunum var ama onceden kendıme bakıp bazı değişiklikleri hamilelik belirtisi olabilir diye düşünüyodum...ama sımdı hiçç mi hiçç belirti yok..
napalım hayırlısı buymus dıyorum kendımı tesellı etmeye calısıyorum ben de...öyle iştee..
ayy cnm ebnmm baş ağrısı ne kelime benmm başım bir döndüki sorma yaaa..yere yığıldım 22 30
da eşim kaldrdı beni...ama şimdi iimm
ayy cnm sağolll tatlım benmm yaa.başım dönyo ilçlrın etkisinden ama anlam veremdim bir baş ağrısıda vrdı kuzucmm...
tatlım nasıl sevndim analatmm yaaa...inşllh bbeğimz tutnur kesyi görrzzz ve inşllh sağlıkla olur kalp atışınıda duyrızz..tekrrdan tebrk edrimm meelğim benmmm
cnmm benmm hani kafaya takmak yoktu.. hani ölesine takılcktın bu ay..yapma kzuuzm benimm..birbirimize bol bol dua edlimkiii içimizden elbet birileri tekr teker hamş kalck cnm benm...evet uzun süredir görüşmiyoruz bu durum bende uyuz olommmm..ama yapck bişe yok herkez musahit olunca kzuzum benmm
ttalım değerinnn çokk normll ve çokk güzel hiç sıkıntıya sokma kendini eğer yüksek olursa dış gebeliğe işret demk sıkma sen kendini ..değirin artmışş.stres yapıp bebği korkutup üzme cnmm benmyaa kizlar degerim gayet iyi deilmii kafam karisio kimisine bakiorumm adet donemi 1000 lerde cikioo gerci benim 2 gun vardi ama son degerimde artar dimi??
canim benimmmmm cok cok tesekkur guzel dileklerin icin..ins. tez zamanda seninde bole guzel haberlerini aliriz..
iidr cnm sen nasılsınn
slm kızlar nasılsıniz
ıyı valla napayım sıkıcı bır pazar gunu ve bende ben gıbı bebeğine kavusmayı umutla bekleyen arkadaslarıma bır merhaba demek ıstedım... bu ay yumurta takıbındeyımde valla allah yardımıcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?