seydam iyi dileklerin icin cok tsk ederim cnm benim..ayin 4 unde baktirmistim 73 cikmisti cuma gunu tekrar gitmistim degerim 316 olmus kizlar iyimi nasilll ay bakalim dr persembe gel dedi ins. hayirli haberlerle donerimm esimide yolladimm tek kaldim buralarda yaa..sizi seviiorummm.öptmmmm
[SUP]Kızlar adet dönemine 3gun varken hcg 73 çıkması nasıl?:2:[/SUP]
yaa kizlar degerim gayet iyi deilmii kafam karisio kimisine bakiorumm adet donemi 1000 lerde cikioo gerci benim 2 gun vardi ama son degerimde artar dimi??
oh cnm maşalla degerı cok guzel katlamış snırım sağlıcakla ılerlıcek gıbı gözukuyo bu arada Allah kavustursun ne zor oldu kımbılır eşine bıraskıp gıtmek
evet canim benim ya cok zor oldu..onun icin daha zor oldu gerci ama napalim yapicak birsey yok..insallah canim dedigin gibi olur sancim var sol kasigimda bisey batiomus gibi ayni korkuyorum birazcik ama diorumda yiyecek ekmegi varsa gelsin evladim...allahim gonlumuze gore versin ne diyelimm..buarada cokta merak ediorum degerim arttimi die...:26::26:
canım maşaallah degerin çok güzel artmış endişelenme bence tadını cıkar..bebişin seninle..yaa kizlar degerim gayet iyi deilmii kafam karisio kimisine bakiorumm adet donemi 1000 lerde cikioo gerci benim 2 gun vardi ama son degerimde artar dimi??
cnmm benmm hani kafaya takmak yoktu.. hani ölesine takılcktın bu ay..yapma kzuuzm benimm..birbirimize bol bol dua edlimkiii içimizden elbet birileri tekr teker hamş kalck cnm benm...evet uzun süredir görüşmiyoruz bu durum bende uyuz olommmm..ama yapck bişe yok herkez musahit olunca kzuzum benmm
canım maşaallah degerin çok güzel artmış endişelenme bence tadını cıkar..bebişin seninle..yaa kizlar degerim gayet iyi deilmii kafam karisio kimisine bakiorumm adet donemi 1000 lerde cikioo gerci benim 2 gun vardi ama son degerimde artar dimi??
cnmm benmm hani kafaya takmak yoktu.. hani ölesine takılcktın bu ay..yapma kzuuzm benimm..birbirimize bol bol dua edlimkiii içimizden elbet birileri tekr teker hamş kalck cnm benm...evet uzun süredir görüşmiyoruz bu durum bende uyuz olommmm..ama yapck bişe yok herkez musahit olunca kzuzum benmm
bilmiorum canim dr tekrar tekrarlicakmi ama persembe cagirdigina gore ult. bakar sanirimm..kanama filanda olmadi yerlesme kanamasi yani..bat 6-7 temmuzdu canim..ay acilemi gitsem acaba olctursem tekrar nolur meraktan catlicam..
ıyılik bebişim sen nasılsın..kocişin gittimi..böcukkk naBER yavruu
cnm benımde cok sızlamalarım olmuştu yerleşme tatlım bunlar hatta bende buna dayanarak 3 gun akl test yapmıştımbı daha test tekrarlanacakmı cnm hcg bende tekrarlama perşembe direk ultrosona gır pekela bat ne zamandı normalde
songull sen nasılsın canım
ıyılik bebişim sen nasılsın..kocişin gittimi..
iyi dielim iyi olsun tatlim...evet gonderdim bu sabahh allahin izniyle de sagsaglim vardi iste bakalim birdaha nezaman gelicek ama bundan sonra fazla duramaz bensiz..
IYIY KUŞUM YA DENK gelemıyoruz artık ıc gece cok gec gelıosn aaa özlettın ama he
yok tatlım ya bence gırme sueklı o strese şimdi amacın keseyı görmek olsun ama bu perşem be gözukmeyebılır daja kucuk vajınal bakarsa belkı ben 5+4 te gıtmıştım karından gözukmuştu cnm
evet haklisin ama iste ne bilim sancida varya o yuzden istee..benimde persembe 5+1 oluo ozaman bakalim artik ya hakkimizda hayirlisi..ay ben seyden anlamistim goguslerim cok sismisti ve ayin 29unda sag gogusume bir sanci vurdu anlatamam cok sik idrara cikiodum bide carsida yorulmayan ben yuruyemiodum uykum gelioduu surekli..birde buaralar cok duygusal alinganim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?