elifzadem hosgeldin
nasilsin?
nasil gidiyor hamislik????
iyiyim canım sen napıyorsun ayy ne kadar uzun zaman oldu goruşmeyeli
şimdilik iyi gidiyo hamılelik ama korkular başladı yine yarın kontrolum var kötü bişey dicek diye ödüm kopmaya başladı yine rabbim herkezin gönlüne göre versin işallah
ee sen neler yapıyorsun
iyiyim canım sen napıyorsun ayy ne kadar uzun zaman oldu goruşmeyeli
şimdilik iyi gidiyo hamılelik ama korkular başladı yine yarın kontrolum var kötü bişey dicek diye ödüm kopmaya başladı yine rabbim herkezin gönlüne göre versin işallah
ee sen neler yapıyorsun
yaa sorma hem heyecan hemde korku var şimdi off ne bileyim tuhaf duygular içerisindeyim randevum yarın 4:15 te bakalım büyük ihtimalle daha erken giderim herhalde oda boşsa hemen alıyo zatenaa merhaba cnm ya saatler kaldı yarına heyecan doruk ta dımı ay kaçta randavu
bende hamd olsun iyiyim. calisiyorum. yeni birseyde yok zaten ekimde tatile gidiyorum.
Masaallah 15.haftaya girmissin
cinsiyetiniz bellimi?
yaa sorma hem heyecan hemde korku var şimdi off ne bileyim tuhaf duygular içerisindeyim randevum yarın 4:15 te bakalım büyük ihtimalle daha erken giderim herhalde oda boşsa hemen alıyo zaten
aa neden ekimde gidiyorsun bu sıcak havaları bıraktında ekımı mı buldun
evet yaa kocaman oldu baksana zaman hızla geçiyo cinsiyeti daha belli değil belki yarın belki yarında da yakın
ay mutlaka topiğe yaz gelınce cnm ya catlarım merak ten ben ay saglıklıdır ınşalla öledır bence ya bıde bebişte gösteırırse kendını oh
unutmazsam yazarımbazen topiğe bile girmeyi bile akıl edemıyomama seni merakta bırakmam
y ben bulurum senı zaten telden netten heryerden ahaha
aaaaaaaaaa guttılermı anlamadım
Anaaa.. Başka topiğe takıldım kaldım.. Çook eskiden yazdıklarımı okuyordum.. Daha hamile değildim. O zamanlardan... Ne günler geçmiş yaa...
Ee nasılsınız bakalım..
haha aynen bende bılıyomsun 2 gevcedır gelıyorum kımsecık yok bende eskıden takıldıgım bı topikte muhappet edıyodum özlemışım ama gercekten bı yandanda burada bekçılık yapıyorum sen naptın 2 gundur
Ne yapayım.. Kayınvalideme gittim.. DEnize gittik sonra.. Ben dayanamadım denize girdim.. Sonra göğüs uçlarımda bir yanma.. Bayılacaktım ağrıdan.. Sanki açık yaraya tuz basarlar ya öyle oldu.. Anacığım nasıl bir acıydı o.. Gittiğime gideceğime pişman oldum.. Göğüslerimde hala kızarıklık var.. Neden oldu anlamadım.. Ama acıyan yer o kızarıklık değil, göğüs uçlarımdı.. Ne olduysa artık.. Bir dehe de girmem denize herhalde.. Dayanabilirsem tabii..
aaa cıddımısn neden oldukı acaba sumu cok tuzluydu bırden böle oldu bende gecen gıttık ya cebecıye 2 gun kaldık 1 kerecık gırdım şimdi nasıl oldu
Ya ben anlamadımkii.. Nasıl bir acıydı ama.. Acıdan, yanmadan bayılacak gibi oldum.. Neden olduğunu bilmiyorum.. Ama cesaret edemem bir daha herhalde.. Şimdi iyi.. O gece ağrıdı hep.. Ertesi gün geçti.. Süt kanalları açılıyor falan, onunla alakası var deseeemm. Ne alakası olsun kii.. Hamileeler hep giriyor.. Anlamadım gittii..
bak bende cözemdım şimdi cnm ya gecmış olsun tekrardan oğlun nasıl varmı kıpraşma
Evet evet kıprdıyor ama sürekli değil.. Yani bir sabah.. Bir öğle.. Bir akşam... gibi.. Mesela sabah 10 15 dakika kıprdıyor, sonra sesi çıkmıyor.. Geçen düşünüyorum, Furkanda böyle mi yapıyordu diye.. Hatırlayamıyorum... Seninde mi bu kadar seyrek? Yoksa benimki mi seyrek?
cnm 20.haftaya kadar seyrektı ama 20 den sonra bı coştukı sorma az önce cıkıck sankı yerınden dışardan falan acaip bellı olamaya başladı ama dediğim gıbı 20 den sonra bıde pozisyonuda cok nemlıymış su mıktarı falan mesela duruşu nasıl dedı dr bızımkı kafa ustu tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?