selam kızlarr;
nill,,yarenn,,sizlerin ayaklarda şişme oluyomu yaa..gerçi ben bugun fazla gezdim ondandır ama ilkinde hiç şişme falan olmamıştıı..ay resmen ayak parmaklarım şişti yaa orasıda şişermi anam yaaa...daha neler gelcek başımıza
selam kızlarr;
nill,,yarenn,,sizlerin ayaklarda şişme oluyomu yaa..gerçi ben bugun fazla gezdim ondandır ama ilkinde hiç şişme falan olmamıştıı..ay resmen ayak parmaklarım şişti yaa orasıda şişermi anam yaaa...daha neler gelcek başımıza
cnm sen deralıyı ıhmal etme cunku bebgınde olan sorunların dıarıda olan tedavısını gecıkmeden yapılmasını saglıyo yada onun yanı sıra kordondan bebge gıden kanın akışkanlıgına plesantanın durumuna gıbı pek çok seye bakılıyo yanı bebegınde bı sorun cıksa bıle doğdugunda takıp edılıyo anne karnında bebgıne zarar verebılcek hıc bı ışlem yok
Evet canım, bende öyle yapmaya karar verdim.. Cuma günü arkadaşıma gideceğim.. O gün evdeymiş.. O 2 doğumunu da orada yaptı.. Ayrıntıllı olarak bir konuşayım bakayım.. Hemen randevu aldığıp, bir denemeyi düşünüyorum.. Bakalım ne olur..En mantıklısı bu sanırım.. Aslında belkide en başındna böyle yapmalıydım.. Neyse.. zararın neresinden dönersen kardır.. Eğer asistanlar acemi acemi ilgilenirlerse, devam etmem oraya.. Ama güzel ilgilenirlerse, bırakırım özel doktorumu..
anammm kuzum delirdin sen herhal yorulduğun cabası bide o sökücüleri koklatmışın evlatcazına ....aman noluck şuda kaç ay war doğuma az sabret hele .....kız yazık walla yıpratma bukadar kendinii ....sen nie bukadar detaylı biyer istiyon ki hayırdır bi durum yok inşş .....
iyiyiz kuzum nasıl olalımm beklemelerdeyiz hala sen nasılsın keyfin nie kaçıkk az takıl burdaa düzelirsinn :):):)::):):):):):):
hahahaha yok koşulsuz tevekkül edicem artıkk...elimden geleni yapmaya duamı tam etmeye çalışıyorum ama Rabbime bıraktım gerisinii fazla ısrara gerek yokk.....
inşş kuzum hayırlı hbrlerle gilrim de akşam yazarım buraya :) hadi sanada iyi geceeler Rabbime emanetsinizzz... ii bak kendine....iyi geceler kızlar Allah'a emanet olun
yarın haberleri yazarsın lamişim bekliyorum
Hmm, doğru.. Ama diyorum ya.. Buna artık araştırmada karar verilsin istiyorum.. Doktoruma sinir oldum ya birazda, ondan istemiyorum o hastanede yaptırmayı...
anammm kuzum delirdin sen herhal yorulduğun cabası bide o sökücüleri koklatmışın evlatcazına ....aman noluck şuda kaç ay war doğuma az sabret hele .....kız yazık walla yıpratma bukadar kendinii ....sen nie bukadar detaylı biyer istiyon ki hayırdır bi durum yok inşş .....
yaren; yemek alışverişine eşim giderde benım hamiş kıyafetleri almam lazımdı ay çok da pahalı bayaaa bi harcandım..
nill;; evt benım kızda hiç olmadı ilk defa olunca garipsedimm,,insanın ayak parmağı şişermi yaa buneee dirrrr
nil araştırma hastanesı dedigin üniversite hastanesimi??
inşş kuzum hayırlı hbrlerle gilrim de akşam yazarım buraya :) hadi sanada iyi geceeler Rabbime emanetsinizzz... ii bak kendine....
yaren; yemek alışverişine eşim giderde benım hamiş kıyafetleri almam lazımdı ay çok da pahalı bayaaa bi harcandım..
nill;; evt benım kızda hiç olmadı ilk defa olunca garipsedimm,,insanın ayak parmağı şişermi yaa buneee dirrrr
nil araştırma hastanesı dedigin üniversite hastanesimi??
iyi geceler kızlar Allah'a emanet olun
yarın haberleri yazarsın lamişim bekliyorum
ahh kuzum beklemeyim napıcamm .... tam bitti diyorum yoruluyorum bekleyemiyorum bi umut kapısı açılıveriyo ... yok diyorum sabır sabır 4senedir beklemekten iflahım kesldi nerdeyse bide arada kayıp oluncaa kayış kopuyo artık beklemeyi otomatiğe almış durumdayımm...... yok canım inş bebekhayırlı hbrini ayın sonunda weririm benim yumurtalıklarla ilgili büyümüyolarda keretalar ..... onlara bakcak yarın ne durumdlar diee inş bi gelişme olurrr düşün yanii ben artık nelere sevinir oldummm......yarenede yazdigim gibiyim. cok güzel sen yinede beklemelerdesin ben ise beklesemmi beklemesemmi lerdeyim.
hah gecmış olsun dıyım gıttı paracıklar ay adamlar cok calışsın cok para lazım kızların kıyafetlerınden fayda yok ama ben heycanlıyım ya böle mavı mavı almak ıcın
sagol canım rabbım tum ısteenlerın kucagını bos bırakmasın ısallahayyy desene topiğimize birde erkek giriyor sağlıcakla al kucağına elifcim
nasilsin??
bende hep ayni soruyu soruyorum
hah gecmış olsun dıyım gıttı paracıklar ay adamlar cok calışsın cok para lazım kızların kıyafetlerınden fayda yok ama ben heycanlıyım ya böle mavı mavı almak ıcın
cnm zaten araşştırmada sokuyolar detaylıya sen rahat ol ıcını rahat tut bence cok ta gec kalınmamış doğru bı karar emın ol senın ıcın dr lar bı araya gelip takıbını beraber yapıcaktır cunku bıldıgım kadarıyla 3 dr u ilgilendıren ılaç kullanımın sözkonusu dımı
ahh kuzum beklemeyim napıcamm .... tam bitti diyorum yoruluyorum bekleyemiyorum bi umut kapısı açılıveriyo ... yok diyorum sabır sabır 4senedir beklemekten iflahım kesldi nerdeyse bide arada kayıp oluncaa kayış kopuyo artık beklemeyi otomatiğe almış durumdayımm......
Canım benim hamilelik öncesinden de kalbimde sorun vardı.. Sebebi bulunamayan çarpıntılarım ve ritim bozukluğum vardı.. Ve aynı zamanda psikolojik tedavide görüyorum.. 2. bebeği tüm doktorlar bana yasaklamışlardı.. Gerek genel durumum, gerekse kullandığım ilaçlar yüzünden.. Ama ben ısrarla bu bebği istedim ve Rabb'im nasip etti. Hamilelikte kullanmamam gereken ilaçları kullanıyorum.. Kimi dokotrlar kesinlikle olmaz diye karşı çıktılar.. Kimileri birazda olsa oabilirlik verdiler.. Ben se kafamın dikine gitiim.. Ne bileyim.. Rabb'ime öyle bir tevekkül ettim ki.. Rabb'im onu koruyacak hissi var içimde hep.. Yani dleice bir risk aldım açıkçası.. Şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum bu tür şeyleri.. Gayet normal bir gebelik yaşar gibi yaşamak istiyorum gebeliğimi.. O yüzden aslında en başından beri araştırmaya gitmem gerektiğini bile bile gitmedim.. Biliyorudum ki, çok dallandırıp budaklandıracaklardı.. Ama artık 5. aya geldik.. Doğumu sürekli düşünür oldum.. Doktorumdanda pozitif bir elektrik ve ilgi alamıyroum.. O yüzden canım sıkkın bugünlerde biraz..
Durumum budur.. İLk tanıştığımda arkadaşlarıma anlatmıştım bunları da, siz sonradan geldiğiniz için bilmiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?