ya ben bu hafta hesaplamasını karıştırıyorum .ben şimdi 20 haftalığım,,amaa kaç aylığımm?*:)) soruyolar meselaa 20 haftalık dıyorum kaç aylık dıyolar4mü biiti 5 e mı gırdım 5 mi bitti 6yagırdımm
cnm haftalıgı at kenarı hafta dıyınce kımse anlamaz senın sat ne zaman sattan sata ayını hesapla tamamı cnm
cnm benım hanı kırılmanı ıstemem dostca bı uyarı olarak kabul et verdıgın sonkarardan sonra bence kendın ıçın cok doğru bı secım yapmadın cunku herşey paylaştıkca azalıyo emınm cevrenle olan ılışkınle sıkıntılarına yer yok ee bızllede kopuştun abk hepmız burada bat sat beklıyoruz yada fıkır paylaşımı yapıyoruz bence senı paylaşmamk iine atmak ta bıraz sıkıntıya soktu
çarşıda fetiye caddesinde avantaj var bide pınar aynı dükkan pınar ara sokakda..orda kaliteli herşeyy oluyoo kendimede pijama alırım çıkarımm
hah yok bekuzum sen almısındır hevesını şımdı tekrardan böel kıyafet falan duzucem ya mavıler kucuk gömlekler kucucuk adam adam pantolonlar onlarda hevesıım var ay yarenıme kalsa hp hep papyonla kravatla gezdırcek snırım kardesıne hep öle ıstıyo hahah
1 ay var aramızdaa,,benım bebiş çok fazla hareket etmıyo ve derinden geliyoo daha küçük sanırım oyuzdendır dimi??4.5 sun bacım bende 5.5
nebiliim ya doktorlarda haftalık hesabı yapın dıyoo..sat; 24 şubat beım
hakkat ya öyle yapalaım 10 buluşma saati olsun ama sizde ben nezamn sabah erken kalkcaksam o akşam toğlanıyonuz anacımm ...... yatmam lazım yatamıyom ne zamn sonra bulmuşum sizi ..... bu arada aklıma takıldı
yaren:erkek
elif:erkek
nil:erkek
erva damı erkek zeynep erkek doğum yaptı yoksa yoksa bu topik erkek annelri topiğimii erkek senesimi yahuu maşallah maşallah
hakkat ya öyle yapalaım 10 buluşma saati olsun ama sizde ben nezamn sabah erken kalkcaksam o akşam toğlanıyonuz anacımm ...... yatmam lazım yatamıyom ne zamn sonra bulmuşum sizi ..... bu arada aklıma takıldıay haftalar sonra ılk defa böle adam akılı sohpet edebıldık he su an surada bulunan arkadaşlar hepımız bırnırımıle karşılaşamaktan dolayı sıkıntılıyız mumkunse saat 10 dan sonra burada olalım
Allah razi olsun canim senin beni/bizi anlayabilmeni inan cok seviyorum. gercekten bunu ictenlikle söylüyorum cok iyi bir arkadassin. doktora desen gittim. esimde gitti. bi sorun yok cok sükür. daha ne yapabilirimki dua emekten baska???
aminnn cümlemizin hakkında hayırlısı inş.. eet özleler bisüre sonra cıvıtıyolar haklısın.. ama şükürler olsun anormal bi hamilelik geçriyomuş gibi bakma kendine.. bazı ufak problemler war ama Rabbimin izniyle engel olmucak bunlar bebeğine ve sana .... e bak bende bakınca bi rahatsızlık yok ama hamile kalsam 9 ay yatış hareket ve biçok şey yasak ...ben napımm kanama olursa diye korkum hala war 6 ay boyunca çektim adet olunca bile tüylerim ürperiyo ......Rabbim istedikten sonra öyle iyi bi dr çıkarki karşına geri kalan gebeliği daha rahat atlatırsın inşş...bol bol dua ederizz sende inançlısın inşş bak 5 . ayındasın emin ol geride daha rahat ve güzel günlerin warrr......
hakkat ya öyle yapalaım 10 buluşma saati olsun ama sizde ben nezamn sabah erken kalkcaksam o akşam toğlanıyonuz anacımm ...... yatmam lazım yatamıyom ne zamn sonra bulmuşum sizi ..... bu arada aklıma takıldı
yaren:erkek
elif:erkek
nil:erkek
erva damı erkek zeynep erkek doğum yaptı yoksa yoksa bu topik erkek annelri topiğimii erkek senesimi yahuu maşallah maşallah
yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıylaayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha
yaa evet erkek dedı ama benım hala umudum var
hele bıde bukadar suslu suslu kıyafetlerden bahsederken
ynede hayırlısı olsun aslında fazla ısım dusunmedık ben zaten erkek ısmı pek bulamıyom nedense artık sızlerın vesılesıyle bı ısım koyacam bebısıme ama once cınsıyetı bı kesınlessın ahahaha[Hadi bakalim Insaallah. nezaman ögrenirsin en gec cinsiyetini yani nezaan tam belli olur??]
hatlar karisti. sanirim bunu elife yazacaktin:44::44::44:yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıylaayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha
senn nerdenn biliyon benım aynanın karşısında evden 2 saat çıkamadığımıı kızzzanası ayrı danası ayrı süsleniyoo yaa sorma 2.kız olur şekerimm üzülmee
inşş inş bekleyen tüm kardeşlerimizle beraber güzel hbleri alrız yakında ....şükürler olsun ki inancımız war mazallah şükürsüzlüğe götürür bu durum insanıı...Rabbim korusun....olsun sende güzel şeyler düşün napalım kaderde warmış yaşıyoruzz...bugün şer diye üzülüyoruz belki yarın iyiki geç oldu diye sevinicez bilinmezki.....
dogru haklisin. Rabbim neylerse güzel eyler. gec olsunda güc olmasin. Hayirli evlatlar nasip etsin Allahim hepimize Insaallah.
senin bat yakinmi???
aminnn cümlemizin hakkında hayırlısı inş.. eet özleler bisüre sonra cıvıtıyolar haklısın.. ama şükürler olsun anormal bi hamilelik geçriyomuş gibi bakma kendine.. bazı ufak problemler war ama Rabbimin izniyle engel olmucak bunlar bebeğine ve sana .... e bak bende bakınca bi rahatsızlık yok ama hamile kalsam 9 ay yatış hareket ve biçok şey yasak ...ben napımm kanama olursa diye korkum hala war 6 ay boyunca çektim adet olunca bile tüylerim ürperiyo ......Rabbim istedikten sonra öyle iyi bi dr çıkarki karşına geri kalan gebeliği daha rahat atlatırsın inşş...bol bol dua ederizz sende inançlısın inşş bak 5 . ayındasın emin ol geride daha rahat ve güzel günlerin warrr......
1 ay var aramızdaa,,benım bebiş çok fazla hareket etmıyo ve derinden geliyoo daha küçük sanırım oyuzdendır dimi??
normal annesı 1 ay önce benımkıde öle degıldı 20 doldu ah ne costu kemıklerı guclendı tabı ınandun gece saat 5 e kaadr kıpraştı durdu su an uyumakta eeee e e e e e araasa
Sağol canım güzel dileklerin için.. Rabb'im çaresizliğe düşürmesin hiç.. Hep yar ve yardımcımız olsun.. Hamile kalamayanlar çok üzülüyorlar.. Ama İş onunla bitmiyorkii.. Kalıp kalıp durmadan ölü doğuranlar var.. O daha zor.. Yada sürekli düşürenler.. Bir tanıdığımın koca koca 2 kızı öldü.. Hemde ikiside 7 yaşına gelince öldüler, aynı kalıtsal hastalıktan.. Diyorum ya.. Rabb'im çaresizlikten korusun.. Umut çok güzel birşey.. Ve de Rabb'e tevekkül.. Siz Rabb'inize tevekkül edin, gerisine karışmayın.. Mutlaka bir bildiği vardır deyin..
Bende öyle yapıyorum şu an.. Herşeyimi O'na emanet ettim.. O'nun avuçlarıma koydum neyim varsa.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil.. Gerisi beklemektir bizim için.. Ve isyan etmemek..
Evet bol bol dualaşmak lazım, özellikle şu mübarek aylarda. Ramazanda tam iftar vaktinde.. Daha oruç açmadan.. Ne olur unutmayalım birbirimizi.. İsim isim 1 ay boyunca dua edelim, olur mu?
Sağol canım güzel dileklerin için.. Rabb'im çaresizliğe düşürmesin hiç.. Hep yar ve yardımcımız olsun.. Hamile kalamayanlar çok üzülüyorlar.. Ama İş onunla bitmiyorkii.. Kalıp kalıp durmadan ölü doğuranlar var.. O daha zor.. Yada sürekli düşürenler.. Bir tanıdığımın koca koca 2 kızı öldü.. Hemde ikiside 7 yaşına gelince öldüler, aynı kalıtsal hastalıktan.. Diyorum ya.. Rabb'im çaresizlikten korusun.. Umut çok güzel birşey.. Ve de Rabb'e tevekkül.. Siz Rabb'inize tevekkül edin, gerisine karışmayın.. Mutlaka bir bildiği vardır deyin..
Bende öyle yapıyorum şu an.. Herşeyimi O'na emanet ettim.. O'nun avuçlarıma koydum neyim varsa.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil.. Gerisi beklemektir bizim için.. Ve isyan etmemek..
Evet bol bol dualaşmak lazım, özellikle şu mübarek aylarda. Ramazanda tam iftar vaktinde.. Daha oruç açmadan.. Ne olur unutmayalım birbirimizi.. İsim isim 1 ay boyunca dua edelim, olur mu?
ablasıda öleydı sanırım yarenıme cekıcek dışardada aynı tempoda kzıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?