Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm haftalıgı at kenarı hafta dıyınce kımse anlamaz senın sat ne zaman sattan sata ayını hesapla tamamı cnm

Allah razi olsun canim senin beni/bizi anlayabilmeni inan cok seviyorum. gercekten bunu ictenlikle söylüyorum cok iyi bir arkadassin. doktora desen gittim. esimde gitti. bi sorun yok cok sükür. daha ne yapabilirimki dua emekten baska???

çarşıda fetiye caddesinde avantaj var bide pınar aynı dükkan pınar ara sokakda..orda kaliteli herşeyy oluyoo kendimede pijama alırım çıkarımm

pınarı bılıyorum cnm bı ara burayada acılmıştı malesef kapandı yarenın hastane cıkışı şampuan setı falan almıştık aslında bakarım uıne burda kapandı

Kız ne hevesii.. Seçenek yok kii.. Hep t-shirt , gömlek, pantolon.. Renkelrde mavi, yeşil, turuncu..
1 al 2 al sonra ee ne alacam ben diyorsun.. Hep aynı şey çünkü...

Ama bir yere giderken rahat valla.. Oğlum şunları giy diyorum, 2-3 dk. da hazır oluyo..

aynen cnm erkek

hakkat ya öyle yapalaım 10 buluşma saati olsun ama sizde ben nezamn sabah erken kalkcaksam o akşam toğlanıyonuz anacımm ...... yatmam lazım yatamıyom ne zamn sonra bulmuşum sizi ..... bu arada aklıma takıldı

yaren:erkek
elif:erkek
nil:erkek
erva damı erkek zeynep erkek doğum yaptı yoksa yoksa bu topik erkek annelri topiğimii erkek senesimi yahuu maşallah maşallah

Allah razi olsun canim senin beni/bizi anlayabilmeni inan cok seviyorum. gercekten bunu ictenlikle söylüyorum cok iyi bir arkadassin. doktora desen gittim. esimde gitti. bi sorun yok cok sükür. daha ne yapabilirimki dua emekten baska???

oh maşalla cnm bak sorun d a yok olucak yanı ınşalal ama zamanı var demek olcak hemde ummadıgın anda olucak belkı tek kötu şansınız tr gıbı bı yumurta takıbı vb seylerı orda buradakı gıbı kolay yapamıyosunuz ergec olucak ama sen moralını yuksek tutmalısın tut kı stresten hormonların bu stresten etkıllenmesın

Sağol canım güzel dileklerin için.. Rabb'im çaresizliğe düşürmesin hiç.. Hep yar ve yardımcımız olsun.. Hamile kalamayanlar çok üzülüyorlar.. Ama İş onunla bitmiyorkii.. Kalıp kalıp durmadan ölü doğuranlar var.. O daha zor.. Yada sürekli düşürenler.. Bir tanıdığımın koca koca 2 kızı öldü.. Hemde ikiside 7 yaşına gelince öldüler, aynı kalıtsal hastalıktan.. Diyorum ya.. Rabb'im çaresizlikten korusun.. Umut çok güzel birşey.. Ve de Rabb'e tevekkül.. Siz Rabb'inize tevekkül edin, gerisine karışmayın.. Mutlaka bir bildiği vardır deyin..

Bende öyle yapıyorum şu an.. Herşeyimi O'na emanet ettim.. O'nun avuçlarıma koydum neyim varsa.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil.. Gerisi beklemektir bizim için.. Ve isyan etmemek..

Evet bol bol dualaşmak lazım, özellikle şu mübarek aylarda. Ramazanda tam iftar vaktinde.. Daha oruç açmadan.. Ne olur unutmayalım birbirimizi.. İsim isim 1 ay boyunca dua edelim, olur mu?

haha bız gece kuşları dımı ay evet ya erkek senesımı erkek topiğimi bende anlamadım
DIKKAT DIKKAT kızı olsun ısteyenler uzakdursun topikten

Son düzenleme:
1 ay var aramızdaa,,benım bebiş çok fazla hareket etmıyo ve derinden geliyoo daha küçük sanırım oyuzdendır dimi??

normal annesı 1 ay önce benımkıde öle degıldı 20 doldu ah ne costu kemıklerı guclendı tabı ınandun gece saat 5 e kaadr kıpraştı durdu su an uyumakta eeee e e e e e araasa

ay evet ya rabbım mubarek gunde acılan ellerı duaları boş cevırmez tum huzur rabbıme edıen dualarda

Arkadaşlar tecrübeli anneler var mı aranızda bana yardım edecek 7 haftalık hamileyim az önce kan geldi çok korkuyorum neden gelmiş olabilir

Insaallah. Allah hepimize her durumumuzda yar ve yardimcimiz olsun. Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…