1 ay var aramızdaa,,benım bebiş çok fazla hareket etmıyo ve derinden geliyoo daha küçük sanırım oyuzdendır dimi??
oo maşallah pek hareketlii yesinler onuu
Benimde bu hafta fazlalaştı canım.. Senle aramızda 1 hafta var sanırım.. 1 hafta sonra seninkide fazlalaşır, merak etme..
ayy canım etmez miyim inş her iftarda ezamn vaktinde dua edicem sırayla hepimize .....bende ilk hamilelikte sadee olsun dedim hayırlsı diyodum ama çok sabırsızdım hiç şükürde bulunmadım hamile kaldım tmm artık dedim gerisi kolay ama hiçde öyle olmadı 6 aya sonunda tepetaklak olduk nerdeyse o yüzden anladım ki ee olmaması zor ama bulup kaybetmesi daha zor ..... rabbim wermiyorsa bi nedeni war çok doğru öyleymiş tecrübe etmeden anlaşılmıyo ne yazık ki Rabbim böyle acılar kimseye yaşatmasın sevdikleriyle sınamasın rabbim bizleriii.......Sağol canım güzel dileklerin için.. Rabb'im çaresizliğe düşürmesin hiç.. Hep yar ve yardımcımız olsun.. Hamile kalamayanlar çok üzülüyorlar.. Ama İş onunla bitmiyorkii.. Kalıp kalıp durmadan ölü doğuranlar var.. O daha zor.. Yada sürekli düşürenler.. Bir tanıdığımın koca koca 2 kızı öldü.. Hemde ikiside 7 yaşına gelince öldüler, aynı kalıtsal hastalıktan.. Diyorum ya.. Rabb'im çaresizlikten korusun.. Umut çok güzel birşey.. Ve de Rabb'e tevekkül.. Siz Rabb'inize tevekkül edin, gerisine karışmayın.. Mutlaka bir bildiği vardır deyin..
Bende öyle yapıyorum şu an.. Herşeyimi O'na emanet ettim.. O'nun avuçlarıma koydum neyim varsa.. Hasbinallahu ve ni'mel vekil.. Gerisi beklemektir bizim için.. Ve isyan etmemek..
Evet bol bol dualaşmak lazım, özellikle şu mübarek aylarda. Ramazanda tam iftar vaktinde.. Daha oruç açmadan.. Ne olur unutmayalım birbirimizi.. İsim isim 1 ay boyunca dua edelim, olur mu?
hhahhaha ben kaçar ozamnnn ben hayırlısı tabi kız diyenlerdenim ilkinden hevesim kaldıı ....kıyafatler bile duruyo öylee .... kzım olursa şayet onları kullancammhaha bız gece kuşları dımı ay evet ya erkek senesımı erkek topiğimi bende anlamadım
DIKKAT DIKKAT kızı olsun ısteyenler uzakdursun topikten
Arkadaşlar tecrübeli anneler var mı aranızda bana yardım edecek 7 haftalık hamileyim az önce kan geldi çok korkuyorum neden gelmiş olabilir
cnm gecmış olsun kanın renguı nasıl bebğinin kalp atışları tespıt edılmışmıydı
ne gerek vardı şimdik dur bıraz daha ya ancak toplandık 1 de beraber kaçarız
kızlar ii gecelerr gündüzz gelinn gayrıııyoruldummm,,,belimm koptuu vallaaa...ii gecelerr herkese
Benimde bu hafta fazlalaştı canım.. Senle aramızda 1 hafta var sanırım.. 1 hafta sonra seninkide fazlalaşır, merak etme..
yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıylaayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha
senn nerdenn biliyon benım aynanın karşısında evden 2 saat çıkamadığımıı kızzzanası ayrı danası ayrı süsleniyoo yaa sorma 2.kız olur şekerimm üzülmee
yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıylaayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha
yaa evet erkek dedı ama benım hala umudum var
hele bıde bukadar suslu suslu kıyafetlerden bahsederken
ynede hayırlısı olsun aslında fazla ısım dusunmedık ben zaten erkek ısmı pek bulamıyom nedense artık sızlerın vesılesıyle bı ısım koyacam bebısıme ama once cınsıyetı bı kesınlessın ahahaha[Hadi bakalim Insaallah. nezaman ögrenirsin en gec cinsiyetini yani nezaan tam belli olur??]
cıdden hatlar karışmış ahaha benım haftaya bellı olur artık 10 gunluk kontrole çağırdı o zamanda erkek derse umudum kalmaz herhaldehatlar karisti. sanirim bunu elife yazacaktin:44::44::44:
ıyı geceler canımm gunduzlerı geliyorum ama kımse yok dıye gerı çıkıyom denk gelmıyoz o zaman desenekızlar ii gecelerr gündüzz gelinn gayrıııyoruldummm,,,belimm koptuu vallaaa...ii gecelerr herkese
kahve rengi hafta gidecektim kalp atışı için
aslında ben senden alıntı yaptım ama,,nartanesisinki gelmişşyaa evet erkek dedı ama benım hala umudum var
hele bıde bukadar suslu suslu kıyafetlerden bahsederken
ynede hayırlısı olsun aslında fazla ısım dusunmedık ben zaten erkek ısmı pek bulamıyom nedense artık sızlerın vesılesıyle bı ısım koyacam bebısıme ama once cınsıyetı bı kesınlessın ahahaha[Hadi bakalim Insaallah. nezaman ögrenirsin en gec cinsiyetini yani nezaan tam belli olur??]
cıdden hatlar karışmış ahaha benım haftaya bellı olur artık 10 gunluk kontrole çağırdı o zamanda erkek derse umudum kalmaz herhalde
ıyı geceler canımm gunduzlerı geliyorum ama kımse yok dıye gerı çıkıyom denk gelmıyoz o zaman desenebende anlarsın dıye değiştirmedim.olsun cnm ya saglıkla gelsınde ilk daha nasıl olsa
kahve rengi hafta gidecektim kalp atışı için
oh maşalla cnm bak sorun d a yok olucak yanı ınşalal ama zamanı var demek olcak hemde ummadıgın anda olucak belkı tek kötu şansınız tr gıbı bı yumurta takıbı vb seylerı orda buradakı gıbı kolay yapamıyosunuz ergec olucak ama sen moralını yuksek tutmalısın tut kı stresten hormonların bu stresten etkıllenmesın
nıllll cnm senın 3 nokta varya nılın yanonda onlar önceden sag taraftamıydı bana mı öle gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?