Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy canım etmez miyim inş her iftarda ezamn vaktinde dua edicem sırayla hepimize .....bende ilk hamilelikte sadee olsun dedim hayırlsı diyodum ama çok sabırsızdım hiç şükürde bulunmadım hamile kaldım tmm artık dedim gerisi kolay ama hiçde öyle olmadı 6 aya sonunda tepetaklak olduk nerdeyse o yüzden anladım ki ee olmaması zor ama bulup kaybetmesi daha zor ..... rabbim wermiyorsa bi nedeni war çok doğru öyleymiş tecrübe etmeden anlaşılmıyo ne yazık ki Rabbim böyle acılar kimseye yaşatmasın sevdikleriyle sınamasın rabbim bizleriii.......
haha bız gece kuşları dımı ay evet ya erkek senesımı erkek topiğimi bende anlamadım
DIKKAT DIKKAT kızı olsun ısteyenler uzakdursun topikten
hhahhaha ben kaçar ozamnnn ben hayırlısı tabi kız diyenlerdenim ilkinden hevesim kaldıı ....kıyafatler bile duruyo öylee .... kzım olursa şayet onları kullancamm

Ayy valla kızlar bende çıkıcam.. Sabah erkenden kalkıyroum, oğluşu camiye yolluyorum..
Ara sıra toplanalım inşaAllah böyle ama daha erkence..
Artık geç vakitlere kalamıyroum ben..

Hepinizi öptüümm.. Hayırlı geceler..
Dua etmeyi unutmayın olur mu...

gündüz arada bakıyorumda kımse olmuyo bi şeyda oluyo arada denk gelmıyoz heralde,,

ayy bi gidemedim hadii byy artıkkk

canlarım bende kaçıom artık yarın 6 da kalkcam zaten ben uyuyana kadar saatler geçerr anca.... yarın bi aksilik olmassa akşam 10da görüşürüz burdaa ..... dua edin nolur yarın sevineyimm....Rabbime emanetasiniz hepnizzz hayırlı geceler.....bebişleri öpün benim içinnnn......

evet malesef tr deki gibi yumurta takibi yapilmiyor. bide sorun olmadigini bildikleri icin biraz daha deneyin daha gencsiniz, gezin keyfini cikarin stres yapmayin gelir diyor doktorlarimiz.

benim kafami mesgul eden diger durmda su:

ben bekarligimdan beri hep ikiz cocuklara merakliydim ve benim cocuklarimda ikiz olsun diye dua ettim bu zaman kadar. acaba diyorum acaba bu duam kabulmü olacak???
Rabbim bilir tabiki ama bizim ailede ve esim ailesinde hic ikiz yok. e bide hicbir sorun olmamasina ragmen nasip olmadi gebeligim. tüp bebek düsüncesine giriyorum. onuda anca tr de yaptiririm yaptirirsam . e yaptirmiskende iki tane olsun derim yani kismet ise tabi önce saglikli ve Hayirli olmalari dilegi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…