canlarım bende kaçıom artık yarın 6 da kalkcam zaten ben uyuyana kadar saatler geçerr anca.... yarın bi aksilik olmassa akşam 10da görüşürüz burdaa ..... dua edin nolur yarın sevineyimm....Rabbime emanetasiniz hepnizzz hayırlı geceler.....bebişleri öpün benim içinnnn......
yaa ozendır ozendır tabı kız cocugu masraflı oluyo anası bıle evden cıkana kadar aynanın karsısından 1 saat ayrılamazken kızı nasıl olsun oda kokos olacak dolayısıylaayy kız olsunda o benım yanımda kendılıgınden kokos olur zaten ahahaha
aslında ben senden alıntı yaptım ama,,nartanesisinki gelmişşbende anlarsın dıye değiştirmedim.olsun cnm ya saglıkla gelsınde ilk daha nasıl olsa
caktirma erva bende beceremiyorum toplu halde yorum yazmayi
tmm annem çörek otumu yiyip yatıom hemnn hadi görüşrüzzz yarın inşş :):):):):):):):):)lamıa hadı yat annem yumişlerınde duzenlı uykuya ıhtıyacı var öptıum çok
evet malesef tr deki gibi yumurta takibi yapilmiyor. bide sorun olmadigini bildikleri icin biraz daha deneyin daha gencsiniz, gezin keyfini cikarin stres yapmayin gelir diyor doktorlarimiz.
benim kafami mesgul eden diger durmda su:
ben bekarligimdan beri hep ikiz cocuklara merakliydim ve benim cocuklarimda ikiz olsun diye dua ettim bu zaman kadar. acaba diyorum acaba bu duam kabulmü olacak???
Rabbim bilir tabiki ama bizim ailede ve esim ailesinde hic ikiz yok. e bide hicbir sorun olmamasina ragmen nasip olmadi gebeligim. tüp bebek düsüncesine giriyorum. onuda anca tr de yaptiririm yaptirirsam . e yaptirmiskende iki tane olsun derim yani kismet ise tabi önce saglikli ve Hayirli olmalari dilegi ile
caktirma erva bende beceremiyorum toplu halde yorum yazmayi
bak bak sende benden alıntı yapmışsın ama elifinkı gelmişş ööle oluyo işteeeeeee
evet malesef tr deki gibi yumurta takibi yapilmiyor. bide sorun olmadigini bildikleri icin biraz daha deneyin daha gencsiniz, gezin keyfini cikarin stres yapmayin gelir diyor doktorlarimiz.
benim kafami mesgul eden diger durmda su:
ben bekarligimdan beri hep ikiz cocuklara merakliydim ve benim cocuklarimda ikiz olsun diye dua ettim bu zaman kadar. acaba diyorum acaba bu duam kabulmü olacak???
Rabbim bilir tabiki ama bizim ailede ve esim ailesinde hic ikiz yok. e bide hicbir sorun olmamasina ragmen nasip olmadi gebeligim. tüp bebek düsüncesine giriyorum. onuda anca tr de yaptiririm yaptirirsam . e yaptirmiskende iki tane olsun derim yani kismet ise tabi önce saglikli ve Hayirli olmalari dilegi ile
Ayy valla kızlar bende çıkıcam.. Sabah erkenden kalkıyroum, oğluşu camiye yolluyorum..
Ara sıra toplanalım inşaAllah böyle ama daha erkence..
Artık geç vakitlere kalamıyroum ben..
Hepinizi öptüümm.. Hayırlı geceler..
Dua etmeyi unutmayın olur mu...
ıyı geceler tatlı ruyalar canım işallah bıdahakıne daha fazla konuşma fırsatı buluruz
Yooo hep aynı yerindeydii..
Anaaammm nelerede bakıyooo..... Aboooooo....
bak bak sende benden alıntı yapmışsın ama elifinkı gelmişş ööle oluyo işteeeeeee
niye böyle oluyor ya anlamadim.
birseyi yanlis yapiyoz ama ney:26::26::26:
niye böyle oluyor ya anlamadim.
birseyi yanlis yapiyoz ama ney:26::26::26:
bilmem ööle oluyo boşver
ee bu gece senı topik topik takıp etmekten lenslerım fırlıcaktı yerıınden o sırada noktalarıda ferketım ama benım kafamda o noktlar ısım yazıldıktan sonra olmalıydı derken degıştını duşundum
ya aslında böle okuduktan soonra 1 2 dk ka duşundum yanı belkıde rabbım bu ıcten duanı kabul ettıde sana bu kapıyı actı olamzmı yanı belkıde nasıbınde ıkız var ama oda tup bebk yoluyla olcak mantıklıda geldı haı düşündugun
ay cok sevındım cnm demek saatını beklıyomuş demek bu saatlerde alıştınız eray uzerınde bak bu saatte depreştı
yareeennnnn ay çıktımda bidaha grdimm hee bebişş tepişiyoo ay cok sevındımde söylıyım dedimay insanın içi bi garip oluyo yaw.
kızlarrr gündüzzzzz gelinn hadi grşş
yareeeennn.. elif ervaya iyi geceler dei bana demediiii......
Hatırlattım gene demedii..
Bende bunu unutmam..
Neyse ben kaçıyorum.. Haydi iyi geceler herkese..
ay cok sevındım cnm demek saatını beklıyomuş demek bu saatlerde alıştınız eray uzerınde bak bu saatte depreştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?