Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

o kuzum bu ne aktıvıte böle maşalla sana

Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..

evet cok zevkli izlemeside oynamasida. gerci cok hizli oynuyorlar ben bazen katilamiyorum o daha eglenceli oluyor

ben bazi hareketleri fitnesden biliyorum onlari yapabiliyorum zumbad hizli versiyonu

diger bilmedigim hareketleride ögrenecez bakalim

olsun cnm 1.5 lt rede ıyı hıc yoktan cnm ya halsızlıgın ıcın bence elebıte yenıden başla cnm ay ne zordur cnm ya senkı bıgınde evı havaya kaldıran ınsan ama napcan cogu gıttı azı kaldı

Yaa.. Ben yani.. Böyle bir huy olupta birden hiçbirşey yapamayınca bocalıyor insan işte.. Aman neyseki sebep belli.. Sayılı gün.. Rabb'im daimi yatalak hastalara yardım eylesin..
Çoğu gitti azı mı kaldı.. Kız 5 ayı yeni doldurdum.. 4 ay aldı.. Ay neresi çoğu - azı.. Yarısında sayılırım ben.. Senle aramda 3 hafta var.. Oyy oyy oyy.. Nerdeyse benden 1 ay önce doğuracan.. Anaaamm.. Ben 1 ay daha bekleyecem yaa.. Unutursun sen bizi doğurunca.. Gelen giden bebek derken uğrayamazsınki buralara..

Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..

yaaa cnm o nedır öle ben yıne ezık gördunmu
zumba kelime olarak ne anlama geliyor bilmiyorum ama sanirim dans türü olsa gerek. zumbayla zayiflayabiliyormussun. youtube didemle zumba yaz cikar bayanlar topluca dans ediyor önde ögretmenlerine uyarak
ay şeyda yıne kulkedısı gıbı bırden bıre kayboldu

ayakkabisini bulabildinmi bari külkedisinin??

ama bak 5 4 ten daah buyuk coğu gıttı yanı bakalım ben Allah ızın verırse 29 ekımde bı doğuruvereyım dıyorum o gun işim olmazsa başka hahahah
cnm başlarda sanırım cok gıremem zaten bı 20 gun faln annem kalır bızde gelen gıden ee malum yaren okula gdıcek falan ama fırsat buldukca yazarım sızezaten catlarım meraktan kıme ne olmuş dıe

efendım o görev sızlere ait guzel bulursunuz ayakkabıları dımı ama

Zumba dansı... Ayy ezik komşum benim.. Bi izle bak.. İzleyip onlar gibi dans ediyorsun, aynı hareketleri yapıyorsun (yapabilirsen tabi) Acayip kilo verdiriyor.. Ama ben yapamamıştım.. Zor geldi bana yaa...

oooooo ben okadar yıpratamam kendımı ay zaaten ben o hızla oynarsan kalbım beynımden atar bıde boşlugun ağrır ben mudurnu tavuguyum kuşum zumba ban göre değil aa cıx

o kuzum bu ne aktıvıte böle maşalla sana

tsk ederim. sanirim canim teyzemi örnek aliyorum. oda bi ara evde yoga yapiyordu stresten uzak durmak icin hemde 2cocuk annesiyken. simdi 4cocuk annesi oldu ve
sonuncu cocuk hesapta yoktu Rabbimin mucizesi Ol demesiyle son kuzenimde aileye katildi. cokta sevimli Masaallah

haha artık 4 cocuktan sonra zmana kalmamıştır dımı tatlım aslında guzel ama benım pek tarzım değil o işler

cıx normal doğumda yok bende
belkı nılım yapar aslında onnda yaapası yok ama durum neyı göstertcek bakalım

Zumba dansı... Ayy ezik komşum benim.. Bi izle bak.. İzleyip onlar gibi dans ediyorsun, aynı hareketleri yapıyorsun (yapabilirsen tabi) Acayip kilo verdiriyor.. Ama ben yapamamıştım.. Zor geldi bana yaa...

oooooo ben okadar yıpratamam kendımı ay zaaten ben o hızla oynarsan kalbım beynımden atar bıde boşlugun ağrır ben mudurnu tavuguyum kuşum zumba ban göre değil aa cıx

aman bayanlar ha sakin zumba mumba deneyeyim demeyin bi zahmet DIKKAT BEBEK VAR

ben merak ettim denedim. eehh iste yapabiliyormsum. ama size tavsiyem normal dogum yapacak olanlar icin hamilelilere yoga var youtubede bulunur hafta hafta kolay yoga hareketleri dogumu kolaylastiriyor ve hamilelikte cok kilo almayi engelliyor

efendım o görev sızlere ait guzel bulursunuz ayakkabıları dımı ama

haha artık 4 cocuktan sonra zmana kalmamıştır dımı tatlım aslında guzel ama benım pek tarzım değil o işler

cıx normal doğumda yok bende
belkı nılım yapar aslında onnda yaapası yok ama durum neyı göstertcek bakalım

aynen öyle canim. 4cocuk annesi ve cocuklariyla ilgilendigi icin böyle seylere zamani yok artik

nil nereye gitti???

benim cikmam lazim songül bayadan beri burdayim ve yarin icin hazirlik yapmam lazim. islerimi cabuk bitirebilirsem gelmeye calisirim.

mucizemin ayakkabisinin tekini senin yatagin altina koydum hehe gelince verirsin

öptüm hayirli aksamlar

kusuruma bakmazsin Insaallah. böyle kacmis gibi oldu sanki yaaaaaa

haha tamam cnm benım sanırım bende cıkıcam cunku zamansız geldım bı an görunce ama 11 den sonra gelıcem yıne beklerım muck

hernkese hayırlı aksamlar su aralar pek giremesem de bildireyim dedimm
16 temmuz adet oldumm mucizemm bilgine
ve aynı gün ananemi kaybettik 3 hafta ara ile hem babannemi hem annanemi kaybettk
annem çok kötüydüü sükür toparladık bizle kalıyordu anananem son nefesinde yanındaydım
çok güzel günlerde öldüler her ikiside
neysee
bildirim dedim mucisel sanırım 14 agustosta yeni tarih
herkese ii aksamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…