evet cok zevkli izlemeside oynamasida. gerci cok hizli oynuyorlar ben bazen katilamiyorum o daha eglenceli oluyor
ben bazi hareketleri fitnesden biliyorum onlari yapabiliyorum zumbad hizli versiyonu
diger bilmedigim hareketleride ögrenecez bakalim
Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..
olsun cnm 1.5 lt rede ıyı hıc yoktan cnm ya halsızlıgın ıcın bence elebıte yenıden başla cnm ay ne zordur cnm ya senkı bıgınde evı havaya kaldıran ınsan ama napcan cogu gıttı azı kaldı
yaaa cnm o nedır öle ben yıne ezıkgördunmu
Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..
zumba kelime olarak ne anlama geliyor bilmiyorum ama sanirim dans türü olsa gerek. zumbayla zayiflayabiliyormussun. youtube didemle zumba yaz cikar bayanlar topluca dans ediyor önde ögretmenlerine uyarak
yaaa cnm o nedır öle ben yıne ezıkgördunmu
ay şeyda yıne kulkedısı gıbı bırden bıre kayboldu
kizlar sohbete doyum olmuyo ama gitmeliyim ütü felan islerim var.. öptüm sizi cok birazdan gero gelirim
Yaa.. Ben yani.. Böyle bir huy olupta birden hiçbirşey yapamayınca bocalıyor insan işte.. Aman neyseki sebep belli.. Sayılı gün.. Rabb'im daimi yatalak hastalara yardım eylesin..
Çoğu gitti azı mı kaldı.. Kız 5 ayı yeni doldurdum.. 4 ay aldı.. Ay neresi çoğu - azı.. Yarısında sayılırım ben.. Senle aramda 3 hafta var.. Oyy oyy oyy.. Nerdeyse benden 1 ay önce doğuracan.. Anaaamm.. Ben 1 ay daha bekleyecem yaa.. Unutursun sen bizi doğurunca.. Gelen giden bebek derken uğrayamazsınki buralara..
zumba kelime olarak ne anlama geliyor bilmiyorum ama sanirim dans türü olsa gerek. zumbayla zayiflayabiliyormussun. youtube didemle zumba yaz cikar bayanlar topluca dans ediyor önde ögretmenlerine uyarak
ayakkabisini bulabildinmi bari külkedisinin??
Zumba dansı... Ayy ezik komşum benim.. Bi izle bak.. İzleyip onlar gibi dans ediyorsun, aynı hareketleri yapıyorsun (yapabilirsen tabi) Acayip kilo verdiriyor.. Ama ben yapamamıştım.. Zor geldi bana yaa...
o kuzum bu ne aktıvıte böle maşalla sana
tsk ederim. sanirim canim teyzemi örnek aliyorum. oda bi ara evde yoga yapiyordu stresten uzak durmak icin hemde 2cocuk annesiyken. simdi 4cocuk annesi oldu ve
sonuncu cocuk hesapta yoktuRabbimin mucizesi Ol demesiyle son kuzenimde aileye katildi. cokta sevimli Masaallah
aman bayanlar ha sakin zumba mumba deneyeyim demeyin bi zahmet DIKKAT BEBEK VAR
ben merak ettim denedim. eehh iste yapabiliyormsum. ama size tavsiyem normal dogum yapacak olanlar icin hamilelilere yoga var youtubede bulunur hafta hafta kolay yoga hareketleri dogumu kolaylastiriyor ve hamilelikte cok kilo almayi engelliyor
Zumba dansı... Ayy ezik komşum benim.. Bi izle bak.. İzleyip onlar gibi dans ediyorsun, aynı hareketleri yapıyorsun (yapabilirsen tabi) Acayip kilo verdiriyor.. Ama ben yapamamıştım.. Zor geldi bana yaa...
oooooo ben okadar yıpratamam kendımı ay zaaten ben o hızla oynarsan kalbım beynımden atar bıde boşlugun ağrır ben mudurnu tavuguyum kuşum zumba ban göre değil aa cıx
efendım o görev sızlere ait guzel bulursunuz ayakkabıları dımı ama
haha artık 4 cocuktan sonra zmana kalmamıştır dımı tatlım aslında guzel ama benım pek tarzım değil o işler
cıx normal doğumda yok bende
belkı nılım yapar aslında onnda yaapası yok ama durum neyı göstertcek bakalım
aynen öyle canim. 4cocuk annesi ve cocuklariyla ilgilendigi icin böyle seylere zamani yok artik
nil nereye gitti???
benim cikmam lazim songül bayadan beri burdayim ve yarin icin hazirlik yapmam lazim. islerimi cabuk bitirebilirsem gelmeye calisirim.
mucizemin ayakkabisinin tekini senin yatagin altina koydum hehe gelince verirsin
öptüm hayirli aksamlar
kusuruma bakmazsin Insaallah. böyle kacmis gibi oldu sanki yaaaaaa
cıx normal doğumda yok bende
belkı nılım yapar aslında onnda yaapası yok ama durum neyı göstertcek bakalım
aaaaaa nıllde gıtmış resmen nartanesı kuruttuk topiği resmen he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?