cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm
nartanem nur tanemmmm nasılsınn
böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana
yok kuzum burdyım bennn sen nerdesnnn
aaa kızıyorum ama heee...neşeli olcazki genç kalcz hayattan zevk alcaz..hormonlrını topla yerden bakm..ay ben yumurtalık takibi için gttm ya ..yumurtalık gelşcekmi diye baktrdığımda gelşmezse az bişe ağlarım..sonra taktiri ilahi der yoluma bakrım artık ne ypim...sende ağlanma sızlnma bakm..bardeğın dolu tarfını gör ve kocamn gülmse..kendine ii davran sevecen ol başını okşa
canım kardeşlerim nolur dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepiniz için tek tek duacıyım inş....ben bu akşamlık kaçıorum yani zorundayım aslında bu sene mukabeleyi ben aldım... sabah erken kalkıp evimi falan toplamam lazım bide yarın için yiyecek bişiyler... ramazana girmeden oturalım bi ... işn bu mübarek günler bizede iyilikler güzellikler getirir.... hepiniz Rabbime emanetsiniz inş yarın daha güzel hbrlerle görüşürzzzzz...
ervanin dedigine katiliyorum büyük bir bardaga suyu doldur yaninda bulundur herzaman elinde olsun bitiremedigin vakit üstnü kapatirsin ama yinede hemen görebilecegin yakinlikta olsunİyi sayılırım komşum, nasıl olayım.. Tansiyon dalgalanmaları yaşıyorum arada sırada.. Kramplarım, 4. aydan beri beni hiç bırakmıyorlar.. Boş vakitlerimde de panik ataklarımla falan uğraşıyorum işte.. Öyle böyle geçior günlerim..
Karnımda ağrılarım azaldı.. İşe yaramıştır sanırım ilaç. Haftaya bir tahlil yapacağım bakalım ne alamdeyim.. Sağlık ocağında yaptıracağım eğer hala iltihap görünürse, tekrar TIP a gideceğim.. Ayy o arkadaşım kimyager benim.. Kan tahlilleri yapılan yerde. Korkuttu nbeni yaa.. İltihabım bayağı bayağı fazlaymış.. Seni yatırarak tedavi edecekler diye korktum dedi..
Bende merakla bekliyorum bakalım ilaç yaradımı biraz.. Ama zaten 5 günlüktü.. Ne kadar yarar bilmem..
Su içemiyorum yaa... Suuuuuu..
Benim en başından beri başlıvca sorunum bu... Su içemiyoruuum.. Canım hiiiç istemiyor..
Ne yapacağım bilmem..
canim saglik ocagi yakinindaysa yine görün. ben pek anlamam ama yine görünmekte fayda var. bekarken iltihap icin tedavi görüyormuydun??ebe 21.haftanda gel dedi bana, napsam perşembe gunu bi gitsemmi zaten hemencik karşımda benım saglık ocağı.. suyuda yeni içmeye başladım çok, eskıden içiyom sanıyodum ama içmiyomuşum:) 3litreye kadar içmek lazımmışş..bid e bu iltihap olayı benim hepp ara ara olurdu zaten ya evlenmeden öncede yanii..ama hamilelikde sapıttı iicee..
merhaba arkadaslar...
ne cok gecmiş birikmiştr kimbilir ama henüz bakamadım hiç...
evime haftasonu döndüm..ama netim kesilmişti onu actrmak falan hafta içine kaldı..
ee en az 20gündr grilmeyen ev kapalı da olsa bir düzene sokmak temzlemk oldukça zorladı..
KV şükür ki daha iyi..
yanına bir kadın bulduk sabah 8 akşam 6 beraber kalacaklar her işini yapacak..
hafta da en az 3 gece de birlikte kalacaklar..
birsüre böle gitsin bakalım..sonrası ne olur bilinmez
bana gelirsek oldukça iyiyim
biraz fazlauykuluyum günde en az 15 saat uyuyorum...
pazartesi gittim doktora ondan önceki neredeyse 1ay önceydi..
4hafta sonra gel dedi öle yaptım..
aralarda da gitsem gelir bilgi verrdim size..
ama bnde bişe bilmiyordum..ama iyi haberlerle geldim..
geçenay hiçbirsey belli degilken bu ay neredeyse bir bebek gördüm usg de
şaşırıp kaldım nasıl bir mucize bu Allah ım...
bebeğin yeri artık gayet iyi..sanırım tehlikem geçiyor..
suyuda iyi dedi dr..kıpır kıpırdı zaten...
14.haftamda olmam gerekirsen 13+2 çıktım yani artık 2 hafta geriden gelmiyor..
neredeyse yakalayacak satımı miniğim
eşim cinsiyetini çok merak ediyor..ben okadar değilim...
artık doktoruma da kendisi sordu..bir tahmin yapsanız diye..
doktorum 16hafta dolsun söleyelim dese de elinden kurtulamadı..
kıza benziyor dedi
tabiki 2-3hafta sonra tam emin olacagız..
2li test için kan verdim cuma çıkıcak..İnşallah bir sorun olmaz...
buarada bana ilişki hala yasak..progestana devam...demir ilacına devam...
kan ilacıda verdi
troid ilacımda 50likten 25liğe indi..
hala ilaçlarla başım dertte
5kg verdim ve öle duruyorum henüz kilo almadım..
başka anlatmadığım kaldımı acabasizlernde başını sisirdim..
destan yazar gibi yazdım sanırım...
gerçi pazartesi akşam şeydaya da anlattım bunları belki bahsetmiştir sizlere..
Herkesi çok özledim ama...iyiki varsınız tektek öpüyorum herkesi
Allah razi olsun arkadasim üzel dualarin icin. Rabbim dua eden etmeyen tüm arkadaslarimdan razi olsun. bende o tesirli dualarini bekliyorumçıkmadan bir haber daha vereyim bari
5yıldır tedavi gören,2başarısız tüp bebek deneyen eltim doğal yoldan hamile kaldı...
hemde benden hemen sonraa
kv çok dua et eltine senn duan kabul olur demişti..vallahi bukadar çabuk olacağını bilememiştim
pabucum dama atıldı taze hamiş o ama ben yine de seviniyorum onun için
hergece hepinize.Lamia,Seyda,bUZİN,Nartanesi,Suay,Pampik,Demet,Dilber,Nesli,Serran,Zeynep bak şimdi unuttuklarım varsa affetsin beni,hazırlıksız bir yazıya giriştim..:26::26::26:
herkese tüm arkadaşlarıma,tüm isteyenlere dua ediyorum ve biliyorum Rabb im sizlere de yaşatacak bu duyguyu
sanırım gelen giden olmayacak...
benden bugünlük bu kadar..
öptüm
burdayim tatlim ne olsun iste sitede geziniyorum, sorunumla ilgili topikleri okuyorum vs... evet tatil bitti ya hem de cok cabukama güzel gecti, hem de dra gittim.. ve ögrendim ki bende pko varmis aslinda 16 yasimdan beri biliyorum oldugunu ama dra dedigimde yok sende öyle bir sey demisti ben de gelince o dra degil baska bi dra gittim hem de türk ve coooook memnun kaldim acikcasi.. 1ay korunup klomene baslicaz bende böyle simdilik gelismeler..
sen nasilsin?? yumurta atkibi mi yaptiriyorsun?? bu arada sinemkilic diye bi arkadasimiz düsük yapmis yaa cok üzüldüm.. coktandir bekliyor muydu o da??
cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendicnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm
nartanem nur tanemmmm nasılsınn
böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana
kiiisssss nartanesiiiii beni niye hic görmüyorsun?? küsüştük mü yoksa??? :26::26::26::26:
ayy cnm benmhadi bakalım hayrlısı olsun inşlhh..çok okuyupta kendini yorma hiç...ii işte sana yumurta uyrıcısı vercek..adetn 3. gnü gtcen sonra ilcı vercek 5 gn kullncan 14.gn yumurtlıklrına bakılckk cnm..
evet bende yumurta takibi yapılıyo gecen ay bi çok yumurta oluştu ama büyümedi..bende gidom ama artık kendimi rabbime teslim ettm.. o yzden olur yada olmaz artık takmıyorum cnm benm
cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendi
gördüm gördüm kiz niye küsücez? anca gelebildim. gecmisi okudum cevap verdim ve kosa kosa geldiiiim burdayim nefes nefes icinde kaldim
Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyorburdayim tatlim ne olsun iste sitede geziniyorum, sorunumla ilgili topikleri okuyorum vs... evet tatil bitti ya hem de cok cabukama güzel gecti, hem de dra gittim.. ve ögrendim ki bende pko varmis aslinda 16 yasimdan beri biliyorum oldugunu ama dra dedigimde yok sende öyle bir sey demisti ben de gelince o dra degil baska bi dra gittim hem de türk ve coooook memnun kaldim acikcasi.. 1ay korunup klomene baslicaz bende böyle simdilik gelismeler..
sen nasilsin?? yumurta atkibi mi yaptiriyorsun?? bu arada sinemkilic diye bi arkadasimiz düsük yapmis yaa cok üzüldüm.. coktandir bekliyor muydu o da??
cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendi
gördüm gördüm kiz niye küsücez? anca gelebildim. gecmisi okudum cevap verdim ve kosa kosa geldiiiim burdayim nefes nefes icinde kaldim
evet gelen gidenmz olo bu aramaşşlhh maşşlhh
anladim canim sagol bakalim iste insallah ise yarar.. senin de mi pko vardi?? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?? dedigin gibi elbet olacak ama umarim cok bekletmezler yaa... kizlar dogurdular hepsi masallah aradan secilip kaldik istecok dua ediyorum hem de heüimiz icin, insallah gidip gelmelerinin en güzel sonucunu alrsin canim benim
he aman öyle olsun.. niye yordun kendini kusum yaanerdeydin ki geldin öyle hemencik??? ya bizim burdaki kres acik biliyo musun?? haftaya tatil olcakmis cok sasirdim.. okullarla birlikte kapanmiyor muymu??
Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyor
evet cnm bende de pko var adam üstne basa basa kilo ver diyoo..artık utnıyorum gtmyey...işteeeevet bekletmesinler ama yapck bir şey yok cnm...allahım sabr versin cnm ne diyelimmkiii...olsun onlar doğurdulr biz daha haytımızı yaşıyoruz
ben alinti yaparken altta
senin
elifin
böcegimin
mucizemin
ismini görünce hemen gecmisteki yazilanlara cevap yazayim dedim acele ettim yani o manada kostum yoruldum
anaokuluna bagli canim
devlet okullari genelde daha az tatil yapiyor kiliseye bagli okullarla kiyaslarsak.
benim calistigim yer devlete ait ve yaz tatilinde 1hafta kapatiyoruz oda son haftasi.
bi yandan ögretmenler icin iyi cünkü böylelikle tatil haklarini istedikleri zamana ayarlaya biliyorlar
evet cnm bende de pko var adam üstne basa basa kilo ver diyoo..artık utnıyorum gtmyey...işteeeevet bekletmesinler ama yapck bir şey yok cnm...allahım sabr versin cnm ne diyelimmkiii...olsun onlar doğurdulr biz daha haytımızı yaşıyoruz
oh oh oh Masaallah 5dk müsade istedim. dolmusuz cok sükür bugün erkenciyiz
hosgeldiniz
nil
yaren
nasilsiniz ???
oh oh oh Masaallah 5dk müsade istedim. dolmusuz cok sükür bugün erkenciyiz
hosgeldiniz
nil
yaren
nasilsiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?