Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm

nartanem nur tanemmmm nasılsınn

böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana

burdayim tatlim ne olsun iste sitede geziniyorum, sorunumla ilgili topikleri okuyorum vs... evet tatil bitti ya hem de cok cabuk ama güzel gecti, hem de dra gittim.. ve ögrendim ki bende pko varmis aslinda 16 yasimdan beri biliyorum oldugunu ama dra dedigimde yok sende öyle bir sey demisti ben de gelince o dra degil baska bi dra gittim hem de türk ve coooook memnun kaldim acikcasi.. 1ay korunup klomene baslicaz bende böyle simdilik gelismeler..

sen nasilsin?? yumurta atkibi mi yaptiriyorsun?? bu arada sinemkilic diye bi arkadasimiz düsük yapmis yaa cok üzüldüm.. coktandir bekliyor muydu o da??

Allahim kabul etsin simdiden mukabeleni. Okuyacginiz kurani Kerim Hürmetine Rabbim saglikli bir Hamilelik nasip etsin sana Insaallah ve sonrada Hayirli evladini kucagina aldigin günleride göstersin Rabbim .

ervanin dedigine katiliyorum büyük bir bardaga suyu doldur yaninda bulundur herzaman elinde olsun bitiremedigin vakit üstnü kapatirsin ama yinede hemen görebilecegin yakinlikta olsun

canim saglik ocagi yakinindaysa yine görün. ben pek anlamam ama yine görünmekte fayda var. bekarken iltihap icin tedavi görüyormuydun??

basimiz sismedi kiz hosgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.
uzun zaman sonra gelmene cok sevindim. cok güzel haberlerle gelmissin canim Masaallah Subhanallah. kayinvalidene sükür iyilesmis gecmis olsun tekrardan.
Allah razi olsun arkadasim üzel dualarin icin. Rabbim dua eden etmeyen tüm arkadaslarimdan razi olsun. bende o tesirli dualarini bekliyorum. eltinide tebrik ederim Hayirli olsun Insaallah beraberce güzel bir hamilelik gcirirsiniz. ne güzel abla kardes gibi
sanırım gelen giden olmayacak...
benden bugünlük bu kadar..

öptüm

sanirim genelde aksamlari cogaliyoruz gece kuslari gibi

kiiisssss nartanesiiiii beni niye hic görmüyorsun?? küsüştük mü yoksa??? :26::26::26::26:

ayy cnm benmhadi bakalım hayrlısı olsun inşlhh..çok okuyupta kendini yorma hiç...ii işte sana yumurta uyrıcısı vercek..adetn 3. gnü gtcen sonra ilcı vercek 5 gn kullncan 14.gn yumurtlıklrına bakılckk cnm..

evet bende yumurta takibi yapılıyo gecen ay bi çok yumurta oluştu ama büyümedi..bende gidom ama artık kendimi rabbime teslim ettm.. o yzden olur yada olmaz artık takmıyorum cnm benm

cnm benm benm koca işte olunca girom yoksa hep onla duryom ben..ee napon bttim tatl cnmm

nartanem nur tanemmmm nasılsınn

böcümmmmmmmmm naon aşada gel yanaş bana
cok sükür mucizemmmmm iyiyim. gecmise daldim okuyorum. cevap vereyim derken topikte kizlar cogalmis birden Masaallah bereketlendi
kiiisssss nartanesiiiii beni niye hic görmüyorsun?? küsüştük mü yoksa??? :26::26::26::26:

gördüm gördüm kiz niye küsücez? anca gelebildim. gecmisi okudum cevap verdim ve kosa kosa geldiiiim burdayim nefes nefes icinde kaldim

anladim canim sagol bakalim iste insallah ise yarar.. senin de mi pko vardi?? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?? dedigin gibi elbet olacak ama umarim cok bekletmezler yaa... kizlar dogurdular hepsi masallah aradan secilip kaldik iste cok dua ediyorum hem de heüimiz icin, insallah gidip gelmelerinin en güzel sonucunu alrsin canim benim

he aman öyle olsun.. niye yordun kendini kusum yaa nerdeydin ki geldin öyle hemencik??? ya bizim burdaki kres acik biliyo musun?? haftaya tatil olcakmis cok sasirdim.. okullarla birlikte kapanmiyor muymu??

Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyor

evet gelen gidenmz olo bu ara maşşlhh maşşlhh

evet cnm bende de pko var adam üstne basa basa kilo ver diyoo..artık utnıyorum gtmyey...işteeeevet bekletmesinler ama yapck bir şey yok cnm...allahım sabr versin cnm ne diyelimmkiii...olsun onlar doğurdulr biz daha haytımızı yaşıyoruz

he aman öyle olsun.. niye yordun kendini kusum yaa nerdeydin ki geldin öyle hemencik??? ya bizim burdaki kres acik biliyo musun?? haftaya tatil olcakmis cok sasirdim.. okullarla birlikte kapanmiyor muymu??

ben alinti yaparken altta
senin
elifin
böcegimin
mucizemin
ismini görünce hemen gecmisteki yazilanlara cevap yazayim dedim acele ettim yani o manada kostum yoruldum

anaokuluna bagli canim
devlet okullari genelde daha az tatil yapiyor kiliseye bagli okullarla kiyaslarsak.
benim calistigim yer devlete ait ve yaz tatilinde 1hafta kapatiyoruz oda son haftasi.
bi yandan ögretmenler icin iyi cünkü böylelikle tatil haklarini istedikleri zamana ayarlaya biliyorlar

Hadi bakalim yeni doktorun hayirli olsun canim. Insaallah bundan sonra yeni ve güzel dönemin basliyor

cok cok sagol canim yaa yakinda olsan sana da önerirdim, gercekten cok iyi bi dr icime sindi yani.. bakalim önümüzdeki dönem ne göstercek.. gerci klomen kilo yapiyomus ona üzüldüm

ya sorma tatlim yaaa bak mesela sen beni gördün feyste o kadar kilo fazlam yok ama son bir senede 10 kilocuk kadar aldim ya hani onu ver dedi yaaa... nasil utandim yaa ama kendime cok kizdim tutmadim bogazimi, biliyorum hemencik kilo aliyorum zor gidiyo geri.. npalim diyete devam etcem hazir ramazan da geliyo hem de koruncam bu ay.. bu ay verebildigim kadar kilo vermeliyim.. hem sen de deseydin ya dra, kolay degild iye.. diyetisyene felan gönderirdi hastane icinde, ödemek zorunda kalmazdin böylece.. bicok tanidigim öyle yapti ne bileyim keske elimizden bir sey gelse de kesip atsak kilolari

oh kızlar maşalla arkadaşlarım burada ay ne mutlu oldum bı an ne olduk kızlar ramazan geldı cıktıkmı acaba yaz tatıl modundan ay ıyıkı erken acmısın mutlulugum geldı ışte

hmmm anladim canim acikladigin icin tesekkür ederim, ben de diyordum neden az tatil yapiyorlar, yani istedigin zaman kullaniyorsan cok iyi..

şeydaaaaaaa bnımmı kafa karıştı eşinin mı iş saatı degıttı yoksa eşinmı yok normalde 11 den sonra gelmen gerekıyodu bugun buralardaymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…