Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm merhaba hoşgeldın cnm tur bı dr a gıdıyomuşsun ıcıne de sınmış ay cok sevındım
inşalla tez zamanda drununda tedavısıyle pko sana yenık duşucek emınım tatlım en zoru sorunsuz beklemek bak ne guzel teşhısın kesınleşmiş artık tedavıye start verılmış

Merhabaaa.. Ne güzel gerçekten kaç kişiyiz böyle..
İyiiz canım benim, sen nasılsın.. Sıcaklarla aran nasıl?

bende iyiyim hamd olsun. ben almanyada oldugum icin öyle asiri bi sicaklik yok. bizim burda hava suan bulutlu ve öglen vakti günes vardi bi merhaba dedi kayboldu
ama bende sicak havaya gelemiyorum acikcasi. sanirim kapali oldugumdan:26::26:

sizin oralar sicak sanirim

nılllllllll tatlım napıyosun ictınmı bakalım koca bardak suyunu artık burada kontrol var ona göre

Ay ne yapayım komşum.. Ben çok ağırlaştım ya.. Yürürken sanki yere güp güp diye basıyorum gibi geliyor.. Kendimi fil gibi hissediyorum.. O kadar ağırım sanki.. Oturup kalkmam desen öyle.. Oyyy oy.. Benki zıplaya zıplaya hareket ederdim..

Kız su içmeye çalışıyorum güya ama bugün en fazla 1- 1.5 litre içmişimdir.. O da demin kızartma yedimde ondan dolayı içtim.. Yoksa içemiyorum.. Ben o kadr su içen insandım hamişlikten önce.. Hamişlikten sonra içemiyorum, içim almıyor yaa.. Hemen midem şişiyr..

valla yaaa günesi gördü mü espiriyi patlatiyoruz zaten, günesi gördüm diye bugün iyiydi yine kac gündür yagiyo, dün kazakla oturuyoduk resmen hic sevmiyorum buranin havasini..

kizlar sohbete doyum olmuyo ama gitmeliyim ütü felan islerim var.. öptüm sizi cok birazdan gero gelirim

valla yaaa günesi gördü mü espiriyi patlatiyoruz zaten, günesi gördüm diye bugün iyiydi yine kac gündür yagiyo, dün kazakla oturuyoduk resmen hic sevmiyorum buranin havasini..

Aaa ne güzel, kazakla mı oturuyordunuz? Şİmdi belki size birşey ifade etmez ama hamişken çok işinize yarayacak çook..

sorma cnm ya tesadufen bakım dedım aaa bı baktı erken aktıf olmuşşuz akşam yoktun cnm benım nasılsın bakalım
iyiyim sükür. evet aksam yorgundum islerimi hallettim bide artik ben aksamlari pilates yapiyoruuuuumm. göbegimi eritecemde ayiptir söylemesi biraz kilo verince göbecigim cikti ortaya. yaglari eritme zamani. nette zumba dansi buldum kadinlar o sekilde zayifliyormus cok eylenceli didemin zumba dersi. ama ben burcu ablanin pilatesini yapmaya karar verdim ve dün yaptim ve cuuupp yataga attim kendimi cünkü yoruldum baya

Kız zumba çok zor yaa.. Yapabiliyor musun bari. Bir ara bende takmıştım kafama ama nefes nefese kalmıştım.. Ama nasıl harika yapıyorlart değilmi.. Seyretmek daha eğlenceli.. Birde müzikleri çok zevkli..

Aaa ne güzel, kazakla mı oturuyordunuz? Şİmdi belki size birşey ifade etmez ama hamişken çok işinize yarayacak çook..

bak onu bilemiyorum.. hamileyken dogrudur ama sicak daha da bunaltir yaa, bi arkadasim demisti, hamileliginin son aylari yaza denk gelmesin cok zor oluyor diye.. gerci ben artik onu düsüncek durumda degilim olsun da ne zaman olursa olsun diyorum gerci almanyanin havasi iste hep ayni...

olsun cnm 1.5 lt rede ıyı hıc yoktan cnm ya halsızlıgın ıcın bence elebıte yenıden başla cnm ay ne zordur cnm ya senkı bıgınde evı havaya kaldıran ınsan ama napcan cogu gıttı azı kaldı

temmuzda kazakla he ıyıymış ay ben normaldede sevmen sıcagı yaz sıcagını en guzel bahar olsun sonbahar ılk bahar tum baharlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…