Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yok...daha yeni oldu zaten olay:)ama çook az belli belirsiz bi kandı

Yaa sorma.. Kız iyiki son aylarda değiliz he.. şimdi bu kadar bunalmak nedirki yaa...

Yarın ayrıntılı ultrasonum var kızlar.. Dua edin bana.. Bakalım neler görüp neler yaşayacağız..
Bu sıcakta da nasıl gideceğim, onu düşünüp duruyorum..

yumurtam 17 sinde catladı...pek umutlu değilim ama bekleyecez

ay cnm benım ya ınşalla haırı sonuclarla gelırsın kaçta randavu yarın dayanamma ararım senı mutlaka ama sıcakta zor olcak cnm ya gıtmek senındemı benı gıbı ehlıyet yok cnm

ay cnm benım ya ınşalla haırı sonuclarla gelırsın kaçta randavu yarın dayanamma ararım senı mutlaka ama sıcakta zor olcak cnm ya gıtmek senındemı benı gıbı ehlıyet yok cnm

Yoo ehliyetim vardaa.. Buradaki sürücüler çok deli.. Trafik kuralı nedir bilmiyorlar.. Buraya geldim geleli bıraktım araba sürme işini ben.. Ahh araba kapının önünde, ben sürmeye korkuyorum, bazen kızıyorum kkendime..

Yarın 2:30 da.. Artık eşimle buluşacağım orada.. Yanımda ol dedim, her an düşüp bayılacakmışım gibi hissediyorum.. Azıcık efao sarfetmem yeterli sanki bayılmam için..

Bu arada s.ocağında dün tahlil yaptırdım, idrarda protein 10 a düşmüş.. Tam sıfırlanmadı ama yinede sevindim, antibiyotik işe yaradı diye.. Herşeyin hayırlısı hepimiz için..

Sen perşembe gidiyordum değil mi dokotra songül?

Kız sedef, yapma böyle bacım.. Herşey olacağına varıyor.. Sakince beklemek gerek...

ay bıde kapınınönunde he bıde ehlıyette var cnm kır zıncırlerını bence
ay yarın heyecan dorukta genelde eşlerı sok uyolar ıcerı eşim girdı ama konuşmak yasak hep sayıyolar zaten bişeylerı
ay tahlıle cok sevındım kısa surede etkılı olmuş dmek
bende perşembe gıdıcem cnm şeker yukleme yapılcak

Rabb'im hayırlısını versin hepimize.. bebişi olanlaraa... Bekleyenlere....

Evet araba kapının önünde ben biryere gideceğim zaman ona bir bakış atar giderim.. Tm dedimki, yok, bu böyle olmayacak, ben tekrar süreceğim diye, hamile kaldım.. Kendimi strese sokmayayım diye vazgeçtim.. Ama bugün bile dedim, acaba sürsem mi diye.. Yok aman, ters birşey olur, 5 aylık hamile halimle.. Bu zamana kadar yapmam gerekirdi o işi.. Geçti artık.. En azından doğurana kadar...

selam kızlarr..hamişlerim nasıl gidiyo hamilelkk:) sıcaklarda herkesin zor geçiyo anlaşılann ay ölüyorum sıcaktan fenalıklarr geliyoo..belim sırtım acayip ağrıyo rahat yatamıyorum boynum da çok kötüü nill yarın hast.gelince yaz hemen neler olduu diyee anlatt..
kız songül senın 28 inde deilmiydi randevuu..benım 30 unda gün sayıyorumm:)

Hoşgeldin, sorma sıcaklarrrr...
Tamam canım, ilk fırsatta yazarım inşaAllah.. Ayy heyecan yaptım ben bu sefer yaa..
Özele giderken hiç heyecanlanmıyordum..
Aa randevularımız sıraylaymış..
Aman sağlıklı olsunda bebişler.. Rabb'im tüm kötülüklerden korusun onları..

Kızlar site bakımda sanırım.. Yazılar bazen çıkmıyor.. Bende kaçıyorum izninizle.. Duş almalıyım, sucuk gibi oldum gene.. Sonra namaz.. Falan filan derken giremem bir daha.. Artık yarın nasip olursa ayrıntıları yazarım size... Hepinizi öptüm çok...

merhaba sıcak magduru kadın cnm benım gecen ay 28.deydı bu ay 26 of heyecan oldum bebm kaç g oldumu saglıklımı şeker kaççıkacak falan fılonn
ay sennde az kalmış cnm dr sorucakmı bakalım 4 lu testı

cnm var bu sıtede bugun bışeyler ay bazen dıyorum sıeye bışey olsa onca ınsanla nasıl göruşur bırıbırımızı buluruz dıyorum haha kk sız olmaz
ay bende duş alamktan eskıdım artık gunde 3 kere her yemekten sonra hahah

slm kızlar ben geldım ama kımse yok herzamankı gıbı
yaa kızlar bugun sancıdan duramadım belım boynum sırtım mıdem gogsum her tarafım agrıyo aile dr.u troidden suphelendı bı bakalım dedı inanın kolumu kaldıramıyorum hiç..ama her gunumuze sukurler olsun yınede

aa benım aklımda 28 i diye kalmış benden 2 gun önce görcen demiştim hatta:) neyysee yarın atıkın anlatırsın şker yuklemen falann nsıl geçtiğiniii.. ay bende onun sıkıntısı var zaten he sorar şimdi niye yaptırmadın dıye:) aman boşver ben bebişimi göriyimdee gitmek istiyorum bir an öncee...

kızlar nasılsınızzz ....... bennn açımmmmmm ...... we bugün yanıyo ortalıkkkk ...... topiktede kimse yok .... kendi kendme yazıp kaçım barii. bende durumlar aynı şimdilik adet görmeyi bekliyorum ......progestan wermişti dr... 2 gün sonra bitiyo o hemen adet olurum heralde.... adet bitiminden sonra rahim filmi çekilcek ve o ay koruncakmışız yani benim bebek hayali başka bahara kaldı kuzularımm.......hepinizi tek tek öpüyorum mukabeleden sonra hepiniz için dua ettiriyorum Rabbim yardımıcımz olsun inşş ......Allah a emanetsiniz kuzularımm.......

Herkese merhabaa.. Nasılsınız kızlar?
Niye silinmiş yazılarınız ya? Yazık olmuş..
hee yaaa yazık oldu cnm ne zmn gelon merk edorum senii heee...gelde hebr ver..bebğimz nasılmışş bkalım..sen nasılsın.ş..ayy cnım benm sen oruçç tutmuyon dimi tutma dicektimde...bol su iç bu sıcklarda allh korusun cnm benmm...kendini susuzz bıkrkma
merhaba guzel bayanlar sıtede calışma vardı sılınmış bugunkı mesajlar 2012 kasım annelerı topiğinde belkı 20 den fazla sayfa sılınmış
eee napıyonuz bakım
ben gttm siz gelmşsinz cnmm...havalar çok sıck ve daha da sıck olckmış bakalım ne yapcz bu sıckkta

cnm benm progestan hormonu çoğalır ve azalır azldığı zmn adet olurz...progestan hapıda bu görevi yapo..ilk önce o hormonu salgılammamızı sağlıyor..sonra biitnde keiliyor...o ilç bittikten 5 gn sonra olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…