yaa geçti gbi ama sanki halen gelo pek anlıyamdım benn ..kaşıntı yok ama bakalımm...akşama belli olurrsongülümm naberr..kıss nerde kaldı bu nill aradınmı sen hiçç..?
sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin
aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..
şeydacım; akıntı ne durumda geçtimi?
nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!
ah kuzum rabbım kolaylık versın sızede
yaa geçti gbi ama sanki halen gelo pek anlıyamdım benn ..kaşıntı yok ama bakalımm...akşama belli olurrsongülümm naberr..kıss nerde kaldı bu nill aradınmı sen hiçç..?
sıcaklarda uyuyamıyorum ya çok kötü oluyorum ben napcazz bilmemm..klima siparişi verdik,gerçi biz kış için düşündük daha çok bızım ev zor ısınıyo da hepten peteğe yuklenmeyelim dedik kışınn ..bizim sıpa üşümesin
aslında buralar normalde bukadar sıcak olmazdı bılıyosundur umuttepe eser ama buralar bile yanıyo nefes alınmıyo hele bugunn..
şeydacım; akıntı ne durumda geçtimi?
nesrinn; senınde az kalmış maşşallah doğuma,,allah kolaylık versin sen daha da zorlanırsın son aylar zaten başlı başına zor!
ah kuzum rabbım kolaylık versın sızede
ayy cnm çalıışsan daha zor olurdu heee...
cnm aradım aradım ama acmadı malesef
cnm benım bızde ıstedık bugun ıtıbarıyla klıma yardımcı olsana ban ne marka kaç bınlık ne kadara aldınız
yaa geçti gbi ama sanki halen gelo pek anlıyamdım benn ..kaşıntı yok ama bakalımm...akşama belli olurr
amn cnmm amnn ne dicem bu haplar fitl fln yumurtalın büyümesine engel olurmu??
sağol canım benim sorma bu son aylar sıcaktan dolayı çok zor geçiyo eve dama sığamaz oldum..geceleri uyuyamıyorum artık...sen nasılsın nasıl gidiyo??
yaa cım benm bildim bilei vr akıntım ama bu çok farklı akarken kaşıntı yapo..onu sildim zmn yada akıp btti zmn yanma kaşıntı olmuyodu..şimdş yok bişe...benmde bi akıntı var ama artıkk normalde heralde okadarı bilmiyomki beyaz akıntı ama kaşınma falan yok yanmada yok..bıktım valla şu akıntıdan he!..
bende uyuyamıyorum geceelri,,3-4 kez uyanıp bi geziniyorum wc ye falanay daralıyorum resmen..
bide iştah falan kalmadı iice zaten yoktu iice gitti,,şimdi zorlucam kendımı yıcem biraz kaç saat oldu agzıma lokma atmadım.
yaa cım benm bildim bilei vr akıntım ama bu çok farklı akarken kaşıntı yapo..onu sildim zmn yada akıp btti zmn yanma kaşıntı olmuyodu..şimdş yok bişe...
ayy cnm ben saat 4 te yatom 10 da kalkıyom uyuyamıyom sıcktan..aptal gbi oldum innkii
evt sen mikrop kapmışın işte kaşıntı oluyo ozaman felaket derecedeeeeçok ii biliyom ben onuu:) kaşıntı yoksa geçmiştir heralde benımde akıntı var ama bi rahatsızlık yok işte onunda bı zararı yoktur sanırsam:)
kuzum bakmaya başladım ama karar akşama koçişle
bende uyuyamıyorum geceelri,,3-4 kez uyanıp bi geziniyorum wc ye falanay daralıyorum resmen..
bide iştah falan kalmadı iice zaten yoktu iice gitti,,şimdi zorlucam kendımı yıcem biraz kaç saat oldu agzıma lokma atmadım.
ayy cnm yaaa sence bi zarrı varmıdır bu fitiln ialçların yumşleri bymesini engellermi acba
benimde bugünlerde iştahım kapandı canım sadece su içiyorum gibi bişey...mecburuz yemeğe ama bebeğimiz için dr dikkat et kilolara dedi bana bide sıcaklara tansiyonum düşüyo benim bu günlerde...
kaç kiloyla başladın sen kaç kılo aldın? ben kızımda zayıf başlamıştım çok kılo almıştım onda..ama bunda kıloluydum zaten 68 le başladım,69 um şuan.
tam kesin birşey bilmiyorum ama bence bi etkısı yoktur..bu iltihap nerdeyse butun kadınlarda oluyo zaten sık ilişkiden dolayıda oluyo.:) ve benım tanıdığım çoğu kişi o hapları kullandıkları ay hamiş kaldı,
1 kilomu aldın yani...ben 50 kg ile başladım şimdi 63 kiloyum...bakalım kaçla bitecek..
hadi yaaa hadi bakalım inşllhh bellimi olur ???
evt 1 kilo. 17-18 kıloyla kapanışı yaparsın:))
ben zaten 70 im nerdeyse ya nolcam bilmem
ilkinde kaçla başlayıp bitirdin canım??
ilkinde bende 49-50 falandı kilom, ay tam ideal kılomduu yaa eyy gidi günlerr.:))
67 yle doğuma gittim,,çıktım halaa 67 ydim:)) nasıl oldu anlamadım,bıde normal doğum yaptım yanı, hep 8-9 kılo gıder doğumda dıyolardı benımkıler ööle duruyolardı:)) hatta doğumdan sonrada 1 kılo aldım:)) aman sen emziriyonn yee falann...bunda kesinlikle yememm valla karıştırmam kımseyı yemekle alakası yok sütün bol su içicen okadar.. tahminim senınde 67-68 le biter..normalde insanların doğumda gidiyo biraz kılobana bakma sen doğum sonrası birazı gitmiş olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?